christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά είναι, καθαρά κτλ.
Όμως πολλές ανηφόρες ρε παιδιά...

Dalian
Περιβόητο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Στύλοι Ολυμπίου Διός.όντως, εδώ γεννήθηκα και δεν το έχω κουνήσει ρούπι,
εδώ και περίπου 4 δεκαετίες.
όλα στα πόδια μου.
αρχαία, παλιά, σύγχρονη αθήνα.
δύο λεπτά στο κέντρο, πέντε λεπτά στην παραλία, όλες οι συγκοινωνίες και....
με εύκολη πρόσβαση στις πορείες![]()

Από τις ωραιότερες περιοχές των Αθηνών και περίξ χώροι με μεγάλη ιστορία, για τους γνωρίζοντες.
Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Στην Πολιτεία.
Καλά είναι, καθαρά κτλ.
Όμως πολλές ανηφόρες ρε παιδιά...![]()
μια χαρά είσαι!!

Επίσης βόλτα είναι δύσκολο να πας, επειδή για να επιστρέψω σπίτι πρέπει να αντέξω τις ανηφόρες. Και για να πας σούπερ μάρκετ πρέπει να πας με το αμάξι στην Κηφισιά. Κατά τα άλλα, έχει διάφορα άλλα καλά η περιοχή.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κοντά στη Λιβαδειά μένω.
Μια χαρά είναι.
lydiatav
Νεοφερμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

ναι αν θες στειλε μου
παντως η Αμαλιαδα εχει αναπτυχθει παρα πολυ και club και μπουζουκια και καφετεριες..για να μην μιλησω για τη Κουρουτα..
το λατρευω αυτο το μερος(εκτος απο την τοση υγρασια το καλοκαιρι)!! και φυσικα μενουν παρα πολλα παιδια εκει..
το μονο κακο ειναι οτι εκει σε ξερουν ολοι και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο τιποτα..ακομα και να κλ@@@εις το μαθαινει ολος ο κοσμος![]()
Η Αμαλιάδα.Τα χωριά της είναι ακόμα στο 1800...χαχαχα

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αμαλιάδα.Τα χωριά της είναι ακόμα στο 1800...χαχαχαΘα μας κόψουν και το λεωφορείο τώρα.Να δω σε τι σχολείο θα πηγαίνουμε...Τέλος πάντων η περιοχή είναι καλή αν χρειάζεται και άλλη ''ανάπτυξη'' ας πούμε...
![]()
Κοιτα χωρια σαν την Ανδραβιδα ας πουμε δεν τα θεωρω τελειως για πεταμα..χωρια ομως οπως η Δαμιζα(ειμαι και απο κει

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

.ακομα και να κλ@@@εις το μαθαινει ολος ο κοσμος![]()
E, μην κλ@νεις κ εσύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

εξαιρετική περιοχή πολύ αναβαθμισμένη,ευγενικοί άνθρωποι,πολλά πάρκα για βόλτες,πολλή άπλα,ελάχιστες πολυκατοικίες,ήσυχη περιοχή και πολλοι τόποι αναψυχής
σας άρεσε;
χαχα σας την έφερα
χάλια είναι!

Αλλα Κρήτη πιο μεγάλη (λόγω καταγωγής)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν και είχα περάσει με το αυτοκίνητο από Καλαμάτα πηγαίνοντας Ολυμπία και΄μενα μ'άρεσε σαν πόλη.καλαματα λογω σπουδων..καλα ειναι μωρε αλλα θελω να γυρισω αθηνα (λογω παρεας). το κεντρο, ειδικα βραδυ, δεν το αλλαζω με τιποτα.![]()
Μου έμοιασε σαν μικρή και πιο απλωμένη Αθήνα.
Εγώ μένω Κρήτη και πρέπει να΄μαι η μοναδική στο νομό που μένω,Ρέθυμνο γαρ.

Περιοχή δε λέω.

Αν και είχα περάσει με το αυτοκίνητο από Καλαμάτα πηγαίνοντας Ολυμπία και΄μενα μ'άρεσε σαν πόλη.
Μου έμοιασε σαν μικρή και πιο απλωμένη Αθήνα.
Εγώ μένω Κρήτη και πρέπει να΄μαι η μοναδική στο νομό που μένω,Ρέθυμνο γαρ.
Περιοχή δε λέω.![]()

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και νόμιζα ότι είμαι μόνη εδώ κάτω.ζήτω το πατριωτάκι...Ο πατέρας μου είναι από Ρέθυμνο..η μάνα από Ηράκλειο
![]()

Στην Καλαμαριά είναι τέλεια.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Έχουμε μικρούς δρόμους για να κάνουμε ποδήλατο, και είμαστε πραγματικά ήσυχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.