Σε ποιες πόλεις ευχαρίστως θα ζούσατε προσωρινά;

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Σημειωτέον ότι εξ' ορισμού η διάρκεια της προσωρινής μετανάστευσης ορίζεται ως μεγαλύτερη του μηνός και μικρότερη του έτους.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.843 μηνύματα.
Από Ελλάδα μόνο Αθήνα και στην πόλη της Χίου.

Από εξωτερικό θα έλεγα τις εξής:

1) London
2) Chicago
3) Boston
4) Melbourne
5) Dallas Texas
6) Zurich
7) Milan

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Από Ελλάδα, πραγματικά θα πήγαινα να ζήσω παντού αλλά ένα τοπ 6 είναι :

1.Συμη
2.Αστυπαλαια
3.Ροδο
4.Χανια
5.Καλαματα
6.Καβαλα

Από εξωτερικό θα ήθελα να ζήσω
1.Σαλερνο
2.Μασσαλια
3.Πορτ Ελίζαμπεθ
4.Παταγονια
5. Αβάνα
6.Χονολουλου
(Το 1,2 θα μπορούσα να τα κάνω αλλά τα υπόλοιπα μάλλον θα παραμείνουν όνειρα 😂)

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Στη Ελλάδα θα ζούσα:

Θεσσαλονίκη
Σέρρες (από εκεί είναι ένας γονιός όποτε συναισθηματικός δεσμός)
Κέρκυρα
Κρήτη ( Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο)
Σύρος

Στο εξωτερικό θα έμενα

Κοπεγχάγη
Βαρκελώνη
Λισαβόνα
Ρέικιαβικ
Οσάκα
Σεούλ
Ριο ντε Τζανέιρο
Σιατλ

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θεσσαλονίκη, Βόλος, Γιάννενα, Ηράκλειο Κρήτης .

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ναύπλιο, αν και αγαπώ πολύ πολύ την πόλη μου

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Ρεικιαβικ - Ισλανδια
Σαιγκον - Βιετναμ
Νεα Υορκη - ΗΠΑ (οχι οτι περιμενω να δω κατι σπουδαίο, just for the sake of the bucket list να πω οτι πατησα ποδι εκει)
Κωνσταντινούπολη - Πρώην Βυζαντινή Αυτοκρατορία - Για να δω πως είναι η υπο κατοχή πατρίδα.
Ναιρόμπι Κένυα
Κειπ Τάουν Ν. Αφρικη (για πολύ λιγο καθως είναι failed state)
Μπογκοτά Κολομβία
Μπουένος Άιρες Αργεντινή
BGC - Φιλιππίνες
Κυότο - Ιαπωνία

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Οσάκα-Ιαπωνία
Σανγκάη-Κίνα
Σμύρνη-Τουρκία

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.
Ουτρέχτη, Ολλανδία.

marww

Νεοφερμένο μέλος

Η marww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Ηράκλειο , Χανιά και γενικά Κρήτη
Ζάκυνθο
Μύρινα στη Λήμνο
Γιάννενα
Κάλυμνο

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Μιας που δεν έχω ζήσει να 'χω γνώση, χοντρικά μπορώ απλά να κατηγοριοποιήσω με βάση τις ταξιδιωτικές/τουριστικές εμπειρίες μου.

Εύκολα: Λισαβόνα / Βερολίνο / Πράγα
Καύλα άλλα δεν ξέρω πως θα στα σκάει ο χειμώνας: Κοπεγχάγη / Ουτρέχτη / Λονδίνο
Καύλα άλλα ίσως τελικά πλήξεις: Λιουμπλιάνα / Πόρτο
Μάλλον δε θα έλεγα όχι: Βουδαπέστη / Κρακοβία
Δεν ψήνομαι λόγω υπερτουρισμού: Ρώμη / Βαρκελώνη / Άμστερνταμ
Δεν ψήνομαι λόγω πόλης: Ζάγκρεμπ / Βιέννη
Με τέτοιο κρύο πάνε μείνε εσύ: Στοκχόλμη

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.901 μηνύματα.

marww

Νεοφερμένο μέλος

Η marww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Στην Ελλάδα: Θεσ/νίκη , Γιάννενα, Κομοτηνή

Εξωτερικό: Βερολίνο, Βουδαπέστη και ίσως Βελιγράδι

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.901 μηνύματα.
υπέροχη πόλη :inlove: είχα πάει πριν απο 2 χρόνια
εμείς το έχουμε στο πρόγραμμα στα γεράματα μας, να πάμε ένα χειμωνα. Έχει τα πάντα, υπέροχο κλίμα, υπέροχους ανθρωπους, καλό φαγητό, υπέροχη θάλασσα.... Όλα όλα! Να είμαστε καλά μέχρι τοτε.

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Ρεθυμνάκι μου πολυαγαπημένο...Σπούδασα εκει 4 χρόνια...είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τότε βιαζόμουν να φύγω γιατί υπήρχαν θέματα οικογενειακά....ανοησίες και λάθη που έκανα τότε....το λατρεύω

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.843 μηνύματα.
Ρεθυμνάκι μου πολυαγαπημένο...Σπούδασα εκει 4 χρόνια...είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τότε βιαζόμουν να φύγω γιατί υπήρχαν θέματα οικογενειακά....ανοησίες και λάθη που έκανα τότε....το λατρεύω

Πριν 1 μήνα πήγα Ηράκλειο και μου άρεσε πολύ σαν πόλη. Γενικά η Κρήτη είναι ωραίο μέρος.

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Πριν 1 μήνα πήγα Ηράκλειο και μου άρεσε πολύ σαν πόλη. Γενικά η Κρήτη είναι ωραίο μέρος.
Συμφωνώ...έχει έναν άλλο αέρα. Το Ηράκλειο είναι σαν μια μικρή Αθήνα...που να δεις το Ρέθυμνο και τα Χανιά με την Παλιά πόλη. Κι ο Αγιος Νικόλαος είναι ωραίος αλλά το χειμώνα αδειάζει. το Ρέθυμνο λόγω του Πανεπιστημίου και του στρατοπέδου δεν ερημώνει ποτέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια