Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Ω, γυνή - γυνή !Και μετά λένε πως οι γυναίκες προτρέχουν...
Κάποτε το Νεφέλη ήταν το πιο αγαπημένο μου όνομα... Ελυτο-τραφής γάρ!
Την εποχή που ζούμε όμως, χρειαζόμαστε κάποιους να διώχνουν τα σύννεφα!![]()
Ασε τον άνδρα να πετά σαν αετός εις τα νέφη απερίσκεπτος για μια φορά !
Ισως ψευδαίσθηση θες, ίσως επίγνωση της ανημποριάς να κάνει κάτι ;
Ισως πάλι, η τρέλα του ποιητή να φανερώνεται και το κάθισμα να τον αποδιώχνει, μα πάλι ανήμπορος θα φανεί.
Και έτσι μοναχά το πνεύμα του φτεροκοπά, σταθερά και αδιάκοπα ως τους ουρανούς.
Νεφέλη, απο τα νέφη τα αδιαπραγμάτευτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Πάντως σε αυτό το αγγελούδι, εγώ του έδωσα όνομα και δεν καταλαβαίνω τίποτα, τελεία!
Το όνομα της ΝΕΦΕΛΗ![]()
Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο ο οποίος ολοφύρεται για την αξία του ανδρισμού, για την έλλειψή του τη σήμερον ημέρα, για τον εκφυλισμό και την θηλυκοποίηση του υπερήφανου ελληνικού πληθυσμού, να προσπαθήσει να παρουσιάσει τον ΓΙΟ ΜΟΥ ως κορίτσι και να του βγάλει και όνομα λες κι είναι κανένα τραβέλι. Ωρέ με του Χάουλα το ΓΙΟ βρήκες να κάνεις πλάκα;

Αυτό ξεπληρώνεται μόνο με αίμα! Φυλάξου Μάξιμε, φυλάξου...

Φτυστός ο Macaulay Culkin δεν είναι το καμάρι μου; Το βλαστάρι μου; Ααααχχχ, θα καταρρεύσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πήρε από μένα μαρή!(Φαίνεται όταν βάλεις Caucasian τα μωρά βγαίνουν ξανθωπά).
Εγώ θέλω να μάθω από ποιον πήρε τα γκρίζα μάτια.![]()
Μάλλον είναι η ανάμιξη πράσινου και καστανού

Πάντως παράπονο δεν έχω, τα γονίδια μου όπως φαίνεται είναι ισχυρά

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Ωιμέ !Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο ο οποίος ολοφύρεται για την αξία του ανδρισμού, για την έλλειψή του τη σήμερον ημέρα, για τον εκφυλισμό και την θηλυκοποίηση του υπερήφανου ελληνικού πληθυσμού, να προσπαθήσει να παρουσιάσει τον ΓΙΟ ΜΟΥ ως κορίτσι και να του βγάλει και όνομα λες κι είναι κανένα τραβέλι. Ωρέ με του Χάουλα το ΓΙΟ βρήκες να κάνεις πλάκα;Βάγγουρα θα το βγάλω, άντε το πολύ Μιστόκλη, εντάξει καημένε;
Αυτό ξεπληρώνεται μόνο με αίμα! Φυλάξου Μάξιμε, φυλάξου...![]()
![]()
Φτυστός ο Macaulay Culkin δεν είναι το καμάρι μου; Το βλαστάρι μου; Ααααχχχ, θα καταρρεύσω...![]()
Της Isi κόρη είναι ωρέ. Και εκεί ψάξε τον άνδρα.
Αυτός μόνο ευθύνεται, ούτε και ο κουμπάρος. (γνωρίζει η Isi καλύτερα ...)

Ωρε χάουλα, μήπως της την πέφτεις έμεσα ;
Δεν είναι αντρίκια στάση .
Γιατι η Isi διάλεξε, ίσως ένα Θανάση ...

underwater
Περιβόητο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος

"Ποιος Θανάσης;"

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Ήθελα να ξερα πως ξέρανε πως ο μπαμπάς μου είχε ανοιχτόχρωμα μάτια και το παιδί βγήκε με τέτοια μάτια και να μη μοιάζει σε κανέναν!
![]()
Ρε συ σε όλους ανοιχτόχρωμα τα βγάζει. Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος από τους "γονείς" είναι στην κατηγορία καταγωγής "Indian"! Κι εγώ που ήξερα πως υπερισχύει το μαύρο! Απογοήτευση.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Δεν γνωρίζω ποιος Θανάσης, αλλά γνωρίζω γιατί Θανάσης ;"Ποιος Θανάσης;"![]()
Θανασης, γιατι με Θανασούλα δεν κάνεις κοριτσάκι, αλλά ούτε και αγοράκι !

love_angel
Επιφανές μέλος

Ωιμέ !
Της Isi κόρη είναι ωρέ. Και εκεί ψάξε τον άνδρα.
Αυτός μόνο ευθύνεται, ούτε και ο κουμπάρος. (γνωρίζει η Isi καλύτερα ...)
Ωρε χάουλα, μήπως της την πέφτεις έμεσα ;
Δεν είναι αντρίκια στάση .
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=63655

prinCess.
Επιφανές μέλος

On: Τα περισσότερα βγαίνουν κορίτσια, γιατί;

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

πσ. πάντως από ότι βλέπω μας "μοίρασε"... (Not!

Συνημμένα
love_angel
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

πφφφ, εμενα βγηκε σκουροχρωμο γιατι αρχικα με το καυκασιαν εβγαινε σα τα δικα σας και ειμαστε και οι δυο πιο σκουροχρωμοι! ετσι εβαλα το χισπανικ.![]()
εμένα και με το χισπάνικ (και στους 2 μας) έτσι ξανθό και τριανταφυλλένιο βγήκε(!)

underwater
Περιβόητο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος

View attachment 35850
Αυτό το παιδί δεν έχει σημασία ποιον έχει πατέρα γιατί είναι ΙΔΙΟ εγώ στα νιάτα μου.
Ίδιο όμως; Ανατρίχιασα![]()
ΤΙ ομορφο!!!

να το χαιρεσαι!!!

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Δεν θελω να αχγωθεις αλλα ολα τα παιδακια εχουν γκριζα ματια!!Εγώ θέλω να μάθω από ποιον πήρε τα γκρίζα μάτια.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.