Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

17-01-11

17:40
Ιδού το πρώτο μωρό ομόφυλων στον κόσμο! 

Σας παρουσιάζω το μωρό του Scandal και του... Brad Pitt!
Αγόραρος
Δε νομίζω να μπερδευτεί κανένας νονός όσον αφορά το γένος του ονόματός του
-petros

Σας παρουσιάζω το μωρό του Scandal και του... Brad Pitt!

Αγόραρος

Δε νομίζω να μπερδευτεί κανένας νονός όσον αφορά το γένος του ονόματός του

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.

17-01-11

18:34
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

17-01-11

19:40
Ένα είναι σίγουρο: όλα σου τα παιδιά βρε Βεατρίξ θα κάνουν καριέρα στις διαφημίσεις της Gillette.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η t@nia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 236 μηνύματα.

01-02-11

16:40
σου εύχομαι το παιδάκι σας να είναι υγιές , τυχερό, πάντα ευτιχισμένο και επίσης σου εύχομαι μια καλή αισθητικό προτού απ το πολύ τρίχωμα αρχίσει να μοιάζει με λυκανθρωπάκι σε πανσέληνο! χιχιχιαχου το!
το παιδι μας!
![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

02-07-24

00:05
Οχι εγω πάντως."Ποιος Θανάσης;"![]()

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-07-24

00:47
Πουσαι θανααααααασηΟχι εγω πάντως.![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

02-07-24

00:47
Ε ρε άμα βαριέται ο άνθρωπος με τι ασχολείται.
Μου φαίνεται είναι επάξια ένα από τα πιο ό,τι να 'ναι θρεντ που έχω δει έως τώρα.
Μου φαίνεται είναι επάξια ένα από τα πιο ό,τι να 'ναι θρεντ που έχω δει έως τώρα.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

02-07-24

01:06
Και μετά λες για εμένα που ξεθάβω θέματαΕ ρε άμα βαριέται ο άνθρωπος με τι ασχολείται.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

02-07-24

01:19
Έχει πάρει τα μάτια μου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-07-24

00:04
Διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα μου θυμίζει τοτε που στην α γυμνασίου έφαγα χυλόπιτα απο το μεγαλύτερο crush μου (μεγαλη ιστορια) και ξαφνικα στην 3η γυμνασίου ανεβάζει στορυ και με ταγκάρει και εχει βαλει τη φατσα της και τη φατσα μου σε μια εφαρμογη που δειχνει πως θα μοιαζαν τα παιδιά .
Ψυχωτικό ατομο, χαιρομαι που δεν ειναι στη ζωη μου πια
Ψυχωτικό ατομο, χαιρομαι που δεν ειναι στη ζωη μου πια
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

17-07-24

00:29
Σκεφτείται οτι πολύ σύντομα εαν όχι ήδη, θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές που θα κάνεις upload τις εικόνες δύο ατόμων και η AI θα προβλέπει με πολύ καλή ακρίβεια πως θα μοιάζει όντως το παιδί τους...Δεν νομίζω οτι το 2011 το φανταζόταν κανείς αυτό
.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-07-24

00:43
Θα μοιάζει στον @Micro 

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

17-07-24

00:43
Στον Μανουριο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

17-07-24

00:45
Στην Sude
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

17-07-24

01:06
υπαρχει παντα και η επιλογη υιοθεσιαςΘα μοιάζει στον @Micro![]()

nearos
Επιφανές μέλος

17-07-24

14:14
εν τω μεταξυ το ΑΙ:Σκεφτείται οτι πολύ σύντομα εαν όχι ήδη, θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές που θα κάνεις upload τις εικόνες δύο ατόμων και η AI θα προβλέπει με πολύ καλή ακρίβεια πως θα μοιάζει όντως το παιδί τους...Δεν νομίζω οτι το 2011 το φανταζόταν κανείς αυτό.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

17-07-24

14:34
Τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό αυτή την στιγμή είναι της πλάκας προφανώς !
Ιδίως τα δωρεάν

(Σε σχέση με τα επί πληρωμή και τα TBA προφανώς)
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

17-07-24

18:22
Καλά πλέον στον Β υπέρηχο έχεις 3D φωτογραφία το μωρό και πάνω κάτω ξέρεις πως θα είναι.Δεν νομίζω οτι το 2011 το φανταζόταν κανείς αυτό.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

17-07-24

18:38
Η επεξεργασία σήματος έχει προχωρήσει πάρα πολύ πλέον.Καλά πλέον στον Β υπέρηχο έχεις 3D φωτογραφία το μωρό και πάνω κάτω ξέρεις πως θα είναι.
Αλλά η διάγνωση μέσω AI συγκεκριμένα είναι next level shit θεωρώ.
Γενικά το AI είναι το holy grail, μια γενική λύση μεν, η οποία όμως μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά και διαφορετικά προβλήματα ανάλυσης δεδομένων. Και πάνω κάτω σχεδόν ΟΛΑ τα προβλήματα κατ'ουσίαν είναι ανάλυση δεδομένων ή μπορούν να μετατραπούν σε τέτοια.
Έχω φίλους απο ιατρική που καμιά φορά συζητάνε πόσα χρόνια εμπειρίας χρειάζονται για να μπορούν ορισμένοι γιατροί να δουν μια ακτινογραφία ας πούμε και να καταλαβαίνουν ακριβώς και άμεσα ποιο είναι το πρόβλημα, και το αποκαλούν οριακά τέχνη.
Έχω και γνωστούς συναδέλφους όμως που δουλεύουν πάνω σε computer vision για ιατρικές εφαρμογές, και απο οτι έχω καταλάβει αυτή η διαδικασία που εκείνοι την βλέπουν τέχνη, στην πράξη είναι απλώς πολύ προχωρημένα μαθηματικά, μέσω των οποίων ένας υπολογιστής μπορεί να αντιληφθεί τα δεδομένα όπως ο άνθρωπος. Και το καλύτερο είναι οτι αυτή η γνώση είναι πανεύκολα και γρήγορα μεταβιβάσιμη, σε αντίθεση με το να εκπαιδεύσεις έναν άνθρωπο που παίρνει χρόνια. Αυτό το "δεν μπορεί να σου ανοίξει ο άλλος το κεφάλι να στα βάλει μέσα", ισχύει μόνο για ανθρώπους

Είναι απίστευτο τι θα είναι εφικτό μέσα στο επόμενα 10 με 20 χρόνια !

18-07-24

18:07
Μα 100 παιδιά να κάνεις, 100 διαφορετικά άτομα θα πάρεις, η ΑΙ τι να βγάλει με ακρίβεια ; Μια πιθανότητα ίσως, ότι μια στο εκατομμύριο το παιδί σου θα είναι "έτσι" ;Σκεφτείται οτι πολύ σύντομα εαν όχι ήδη, θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές που θα κάνεις upload τις εικόνες δύο ατόμων και η AI θα προβλέπει με πολύ καλή ακρίβεια πως θα μοιάζει όντως το παιδί τους...Δεν νομίζω οτι το 2011 το φανταζόταν κανείς αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.