Σε ποιον θα μοιάζει το μωρό σας;

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Μα 100 παιδιά να κάνεις, 100 διαφορετικά άτομα θα πάρεις, η ΑΙ τι να βγάλει με ακρίβεια ; Μια πιθανότητα ίσως, ότι μια στο εκατομμύριο το παιδί σου θα είναι "έτσι" ;
Όλα εξαρτώνται απο τα δεδομένα που θα του φιντάρεις. Όσα περισσότερα, τόσο πιο περίπλοκες συσχετίσεις μπορεί να πιάσει και να δημιουργήσει πολύ περίπλοκα μοντέλα περιγραφής. Φυσικά το φαινόμενο είναι στοχαστικό πράγματι, αλλά δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκλιση έστω και προσεγγιστικά ως προς τα χαρακτηριστικά. Ο σκοπός δεν είναι να προβλέψει την φυσική τυχαιότητα, το οποίο και δεν γίνεται, αλλά να κάνει capture το manifold πάνω στο οποίο υπάρχουν τα δεδομένα. Οπότε δίνοντας του παραδείγματα υπαρκτών γονιών και παιδιών μπορεί να μάθει το μοντέλο που προβλέπει σε ποιο manifold θα κάνουν lie τα πρόσωπα των παιδιών δύο συγκεκριμένων ανθρώπων. Το λεω πολύ προσεγγιστικά, δεν είναι ο τομέας μου, αλλά αυτή είναι η γενική ιδέα πάνω κάτω απο οτι έχω καταλάβει βάσει αυτών που έχω δει απο συναδέλφους που εργάζονται σε αυτό τον τομέα.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια