nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Πάντως κάθε χρόνο περνάω τέλεια στις διακοπές και χάλια όταν επιστρέφω...με καταράζεται κανένας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :διακοπές μονο Χειμώνα...![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι βρε καλο μου? τι κανεις εσυ τα καλοκαιρια?
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Διακοπές έχω να πάω καλοκαίρι πάνω απο 10 χρόνια
αλλά είμαι τυχερή γιατί μένω σε νησί

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :8)Kαλοκαιρινές ή θερινές;Γιατί φεύγω συνέχεια(γι αυτό είμαι μονίμως άφραγκη).Τις καλύτερες ever τις έχω περάσει Αλόννησο -κάμπινγκ επί 25 ημέρες 12 άτομα.Αξέχαστα!Πέρσι έκανα το γύρο των Δωδεκανήσων(για να ανακαλύψω τελικά πως είναι 13).Γενικά ταξιδεύω συνέχεια(τα ρούχα μου είναι μονίμως σε βαλίτσες)αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά δεν είναι το μέρος αλλά η παρέα.
Τώρα μπορώ να ομολογίσω ότι σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Τώρα μπορώ να ομολογίσω ότι σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!Θέλω κι εγώ να είμαι έτσι....αχχχχχχχχχχχχχχχχ
![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Να μην ζηλεύεις καθόλου,μόλις τελειώσεις τις εξετάσεις σου(γράφεις δεν γράφεις
να πάρεις την παρέα σου,το αγόρι σου ή μια φίλη και βουρ...για νησάκια και ήλιο!Εμείς κάνουμε διακοπές απο τα 16 μόνοι μας,με ελάχιστα χρήματα,σκηνές κ.τ.λ.Έχω κοιμηθεί σε παραλίες,έχω κάνει ελεύθερο κάμπινγκ κι άλλες τρέλες.Πριν τέσσερα χρόνια έκανα με την κολλητή μου τον γύρω των Κυκλάδων με 85.000 δρχ.που είχα κατορθώσει να μαζέψω(ήμουν άνεργη).Δεν είχαμε λεφτά για ξενοδοχεία και κοιμόμασταν στο καράβι κατά τη διαδρομή απο το ένα νησί στο άλλο,τρώγαμε ένα μήνα σουβλάκια και τυρόπιτες.Η διάθεση μετράει.Πάντως αν θες πιο χλιδάτες διακοπές ο ΕΟΤ μοιράζει ακόμη κουπόνια για όσους δεν δικαιούνται ή δεν πρόλαβαν εργατική εστία.
![]()
'Ασε μωρέ...οι φίλες μου (βάζω κι εμένα μέσα) είμαστε τόσοοοοοοοοοοοο παιδιά της πόλης που θέλουμε τα ψώνια ξενοδοχείο!Βέβαια έτσι όπως είμαι και σε σκήνη μένω αφού έχω τόσοοοοοο ανάγκη για διακοπές!Απλά μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί τίποτα για διακοπές....Με μια παρέα που ήταν να πάω και κανονίστηκε με ιστιοπλοικό δεν μπορώ λόγω ορκομωσίας και τις κολλητές μου δεν τις βλέπω μέσα στην τρέλα για διακοπές...Πάντως για τα κουπόνια που είπες -thanx πάρα πολύ!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Ναι,αμέ,όλοι οι καλοί (και πυροβολημένοι απαραίτητη προυπόθεση)χωράνε!!!Που ζεις;Αθήνα ή επαρχία;Το αλλό Σαβ/κο πάω ʼνδρο.Σκέψου το κι έλα!!!!Αν δεν κατορθώσεις να φύγεις πολλές ημέρες υπάρχουν χιλιάδες προορισμοί με 1-2 ώρες απόστασηΑρχική Δημοσίευση από Vkey :Με παίρνεις στην παρέα σου, θέλω τέτοιες τρέλεςςςςςςςς ειδικά τώρα που είμαι με 8 ευρώ και ο λογαριασμός μου παραμένει ένα 0 στην τράπεζα....![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Ναι,αμέ,όλοι οι καλοί (και πυροβολημένοι απαραίτητη προυπόθεση)χωράνε!!!Που ζεις;Αθήνα ή επαρχία;Το αλλό Σαβ/κο πάω ʼνδρο.Σκέψου το κι έλα!!!!Αν δεν κατορθώσεις να φύγεις πολλές ημέρες υπάρχουν χιλιάδες προορισμοί με 1-2 ώρες απόστασηΑν σε ενδιαφέρουν όντως τα κουπόνια του ΕΟΤ ψάξε το...ξενοδοχείο Α&Β κατηγορίας σε τιμές ....ξεφτίλα!Κατάλληλα και για παιδιά της πόλης
![]()
χαχαχα...Βόλο μένω...οπότε το πολύ πολύ να το περάσω Αι-Γιάννη, Χορευτό...δηλαδή στην πίσω πλευρά του Πηλίου προς Αιγαίο 'η σε καμιά Λεπτοκαριά (έτσι γράφεραται;!;!) που πάει μια φίλη μου!Πάντως είμαι με τρέλα και κορδέλα....'η αλλιώς...τρία πουλάκια κάθονταν και πίναν coca cola! 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- touvlo
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- χημεια4λαιφ
- Wonderkid
- yellow
- fockos
- Nikoleta_Giann
- Έμμα
- ggl
- Τodoroki
- tsiobieman
- Scandal
- camil
- Sosstoss
- hirasawayui
- Natsuko
- johnsala
- Unboxholics
- charmander
- Ωρορα
- taketrance
- medousa
- fmarulezkd
- jj!
- Athens2002
- Libertus
- Joji
- P.Dam.
- Abiogenesis
- Meow
- giannhs2001
- Εχέμυθη
- sunsetpp
- vaspan
- User2350
- tslef8
- Viedo
- Idontknoww
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.