kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey :χαχαχα...Βόλο μένω...οπότε το πολύ πολύ να το περάσω Αι-Γιάννη, Χορευτό...δηλαδή στην πίσω πλευρά του Πηλίου προς Αιγαίο 'η σε καμιά Λεπτοκαριά (έτσι γράφεραται;!;!) που πάει μια φίλη μου!Πάντως είμαι με τρέλα και κορδέλα....'η αλλιώς...τρία πουλάκια κάθονταν και πίναν coca cola! 8)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Βόλο μένεις;Με έστειλες τώρα!!!Χθες γύρισα απο Βόλο!!!!!Δεν σου κάνω πλάκα!Ένα Σαβ/κο έπινα τσίπουρα και έτρωγα πεινιρλί στο Koκούν(έτσι δε λέγεται).Όσο για την πίσω πλευρά του Πηλίου(αυτή που βλέπει Αγιόκαμπο δεν λες
πήγα Αι-Γιάννη,Πετρομέλισσο,Μπότα(ελπίζω να λέγετε έτσι και να μην γελάσεις)
Σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς
![]()
Την επόμενη φορά που θα'ρθεις τα τσίπουρα δικά μου!Θα σε πάω και 'Αγιους - Σαράντα...εκεί να δείς πανικό και τα ποτά κερασμένα (να'ναι καλά τα conne μου 8) ) Αν ξανάρθεις το κανονίζουμε με χίλιαααααααααα! Από Βόλο είμαι...αν έχεις ρίζες εδώ, λές

P/s: Σωστά τα είπες τα μέρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Την επόμενη φορά που θα'ρθεις τα τσίπουρα δικά μου!Θα σε πάω και 'Αγιους - Σαράντα...εκεί να δείς πανικό και τα ποτά κερασμένα (να'ναι καλά τα conne μου 8) ) Αν ξανάρθεις το κανονίζουμε με χίλιαααααααααα! Από Βόλο είμαι...αν έχεις ρίζες εδώ, λές...θα κάνω μετά ποστ "βρήκα την χαμένη μου ξαδέρφηηηηηηηη στο forum "
![]()
P/s: Σωστά τα είπες τα μέρη![]()

δουλεύω σε ξενοδοχείο... λατρεύω την δουλεία μου αλλα το θέμα των Καλοκαιρινών διακοπών πάντα με στενοχωρεί...Αρχική Δημοσίευση από Giovanna :Γιατι βρε καλο μου? τι κανεις εσυ τα καλοκαιρια?

Γειά σου βρε Νιόνιο πατρίδα!!Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Ζάκυνθος... το καλύτερο μέρος ever. Έχω και μακρινή καταγωγή απο Ζάκυνθο (4-5 γενιές πρίν), Διονύσης γάρ.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nv:Και εγώ από φέτος Σαντορίνη δαγκωτό!!!!!!!!!!!!
Εεεεεετσι!

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:η παρέα είναι αυτή που μετράει!
Η πιο σωστή κουβέντα!!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

atlas
Νεοφερμένο μέλος

για να σκεφτω??
ΑΑ ναι θυμηθηκα!
ηταν πριν δυο χρονια στο Παρισι!
παρασα καταπληκτικα!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

- Άμστερνταμ και Βρυξέλες με την κολλητή μου (απίστευτο γέλιο, μας περνούσαν για ζευγάρι!!!)
- Παρίσι με φλογερό αίσθημα! (αχ βαχ...)
- Θεσσαλονίκη με όλους τους τρελλούς φίλους τους Θεσσαλονικιούς!! (με έπιασε νοσταλγία
)
crazyhelen
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ολά ήταν υπέροχα τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- touvlo
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- χημεια4λαιφ
- Wonderkid
- yellow
- fockos
- Nikoleta_Giann
- Έμμα
- ggl
- Τodoroki
- tsiobieman
- Scandal
- camil
- Sosstoss
- hirasawayui
- Natsuko
- johnsala
- Unboxholics
- charmander
- Ωρορα
- taketrance
- medousa
- fmarulezkd
- jj!
- Athens2002
- Libertus
- Joji
- P.Dam.
- Abiogenesis
- Meow
- giannhs2001
- Εχέμυθη
- sunsetpp
- vaspan
- User2350
- tslef8
- Viedo
- Idontknoww
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.