Asag
Νεοφερμένο μέλος
Ο Asag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα.

06-10-16

22:06
Roadtrip it is!![]()

για πες για πεςτα τραγουδακια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-06-22

11:47
Στην Νάξο .....
Το αγαπημένο μου νησί μέχρι στιγμής ... Τα συνδυάζει όλα .
4 χρόνια πριν ...
Το αγαπημένο μου νησί μέχρι στιγμής ... Τα συνδυάζει όλα .
4 χρόνια πριν ...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

19-06-22

12:18
Δεν έχω πάει αλλά πρέπει να είναι πολύ ωραία. Διαπιστώνω ότι αποκτά φήμη στους ξένους τα τελευταία χρόνια.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

17-06-23

00:56
Χαλκιδική και Κέρκυρα.
Τα καλύτερα μέρη everrrr
Τα καλύτερα μέρη everrrr
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

17-06-23

20:42
οι ωραιότερες διακοπές μου ήταν πριν 2 χρόνια, όταν γυρίσαμε ένα μέρος της Ρούμελης και Ηπείρου. Συνδιάσαμε βουνά με ορειβασίες και κοντοσούβλια με θάλασσες, ψαράκι. Όλα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

17-06-23

23:45
Ένα καλοκαίρι στην Πάτμο (προ αμνημονεύτων)... Πολύ πριν γίνει "της μόδας" και παγκοσμίως γνωστή από τους διάφορους σελέμπριτις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

17-06-23

23:49
Άσε να μαντέψω. Πλήρωσες με Κατοχικές Δραχμές το ξενοδοχείο;Ένα καλοκαίρι στην Πάτμο (προ αμνημονεύτων)... Πολύ πριν γίνει "της μόδας" και παγκοσμίως γνωστή από τους διάφορους σελέμπριτις.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

18-06-23

01:41
Άσε να μαντέψω. Πλήρωσες με Κατοχικές Δραχμές το ξενοδοχείο;![]()
Καμιά σχέση.

Με τάλαντα και μνες πλήρωσα, η γραία.

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

26-06-23

11:06
Νομίζω πως οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές που έχω περάσει, ήταν στα Κουφονήσια πριν από 30+ χρόνια.
Τότε δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια ελάχιστα, μπαράκι μόνο ένα, ντόπιοι με μόνιμο και αληθινό χαμόγελο, λίγες ταβέρνες και φανατικούς θαμώνες που βρισκόμασταν κάθε χρόνο σαν ξαδέρφια στο χωριό. Γέλιο ατελείωτο, μορφές ανεπανάληπτες και πολλές μουσικές βραδιές με άμμο και αστέρια. Πήγα επί επτά συναπτά έτη, μέχρι που άρχισε να μυκονοποιείται, ως εκ τούτου δεν με σήκωνε άλλο και έπρεπε να αναζητήσω την καλοκαιρινή μου Ιθάκη αλλού.
Τότε δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια ελάχιστα, μπαράκι μόνο ένα, ντόπιοι με μόνιμο και αληθινό χαμόγελο, λίγες ταβέρνες και φανατικούς θαμώνες που βρισκόμασταν κάθε χρόνο σαν ξαδέρφια στο χωριό. Γέλιο ατελείωτο, μορφές ανεπανάληπτες και πολλές μουσικές βραδιές με άμμο και αστέρια. Πήγα επί επτά συναπτά έτη, μέχρι που άρχισε να μυκονοποιείται, ως εκ τούτου δεν με σήκωνε άλλο και έπρεπε να αναζητήσω την καλοκαιρινή μου Ιθάκη αλλού.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

26-06-23

11:33
Γενικά από πολλούς έχω ακούσει οι εμπειρίες στα νησιά την δεκαετία 80-90 ήταν αξέχαστες, τότε που δεν ερχόντουσαν οι τουρίστες σαν τσουβαλια.Νομίζω πως οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές που έχω περάσει, ήταν στα Κουφονήσια πριν από 30+ χρόνια.
Ο πατέρας μου το 89 είχε πάει Κρήτη και μου είχε πει ήταν οι καλύτερες διακοπές της ζωής του. Καμία σχέση με σήμερα.
αν έχετε κάποιες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή να μας τις δείξετε. Έχω πολλή περιέργεια να δω πως ήταν προ-υπερτουρισμου
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

26-06-23

11:56
Έριξα μια ματιά, αλλά δεν βρήκα και πολλές που να δείχνουν το τοπίο στο αγαπητό κουφονήσι. Τότε με τα φιλμ περιοριζόμασταν σε ολίγες φωτογραφίες και καθώς φαίνεται μας ενδιέφεραν περισσότερο τα πρόσωπα!
Παραθέτω δύο όμως.
Η μία από τα σπάνια σημεία με ολίγη σκιά κάποιες ώρες και η άλλη η cencored για να δείτε πως ήταν το λιμάνι στο κουφονήσι πριν να χτιστούν παντού ενοικιαζόμενα.
Παραθέτω δύο όμως.
Η μία από τα σπάνια σημεία με ολίγη σκιά κάποιες ώρες και η άλλη η cencored για να δείτε πως ήταν το λιμάνι στο κουφονήσι πριν να χτιστούν παντού ενοικιαζόμενα.
Συνημμένα
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

26-06-23

12:11
Δεν το πιστεύω!Έριξα μια ματιά, αλλά δεν βρήκα και πολλές που να δείχνουν το τοπίο στο αγαπητό κουφονήσι. Τότε με τα φιλμ περιοριζόμασταν σε ολίγες φωτογραφίες και καθώς φαίνεται μας ενδιέφεραν περισσότερο τα πρόσωπα!
Παραθέτω δύο όμως.
Ήταν ΤΟΣΟ πιο απλά δηλαδή.
Ουαου.
Πρέπει να ήταν απίστευτο να ήσουν νέος εκείνη την εποχή.
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες!
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

26-06-23

12:15
Μα ήταν δυνατό να μην έχεις κινητό, ίντερνετ, χρήμα που να περισσεύει, επιλογές που να σε μπερδεύουν και να μην είσαι ευτυχισμένος;; Αδύνατον.Δεν το πιστεύω!
Ήταν ΤΟΣΟ πιο απλά δηλαδή.
Ουαου.
Πρέπει να ήταν απίστευτο να ήσουν νέος εκείνη την εποχή.
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

31-07-23

09:07
Ωραία είναι η Πάτμος έχω ακούσει, ακόμα και τώρα. Ήτανε να πάω πριν από καμιά δεκαριά χρόνια αλλά αναγκάστηκα να το ακυρώσω για προσωπικούς λόγους.Ένα καλοκαίρι στην Πάτμο (προ αμνημονεύτων)... Πολύ πριν γίνει "της μόδας" και παγκοσμίως γνωστή από τους διάφορους σελέμπριτις.
Αξέχαστες διακοπές πέρασα στην γαλλική Ριβιέρα. Για χρόνια μιλούσα για τις διακοπές αυτές. Τόσο που είχα καταντήσει γραφικός

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- touvlo
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- χημεια4λαιφ
- Wonderkid
- yellow
- fockos
- Nikoleta_Giann
- Έμμα
- ggl
- Τodoroki
- tsiobieman
- Scandal
- camil
- Sosstoss
- hirasawayui
- Natsuko
- johnsala
- Unboxholics
- charmander
- Ωρορα
- taketrance
- medousa
- fmarulezkd
- jj!
- Athens2002
- Libertus
- Joji
- P.Dam.
- Abiogenesis
- Meow
- giannhs2001
- Εχέμυθη
- sunsetpp
- vaspan
- User2350
- tslef8
- Viedo
- Idontknoww
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.