dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:27 Ο dum dum boy: #181 05-07-25 12:27 στην παραλία, πλησίον της λίμνης Καϊάφα (πριν καούν όλα) amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:28 Η amarelia έγραψε: #182 05-07-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λίμνης Καϊάφα Click για ανάπτυξη... Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:32 Ο dum dum boy: #183 05-07-25 12:32 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; Click για ανάπτυξη... στην παραλία ήμουν, ακριβώς δίπλα στη λίμνη. δεν ξέρω γιατί τονίζεις τη λίμνη. δεν ήμουν ακριβώς φασαίος. ήμασταν μια παρέα καμένων αναρχοτροτσκιστών (sic) αλκοολικών και αυτοκαταστροφικών με πολλά ψυχολογικά θέματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιουλίου 2025 τώρα έχω πάρει τα κουβαδάκια μου και είμαι σε αυτή την παραλία: glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:45 Η glayki έγραψε: #184 05-07-25 12:45 Κάπου εκεί στα 18-23 εχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο ποσειδι ( στο φοιτητικό camping) . Κιθάρες, αμμουδιά μέχρι το ξημέρωμα, μηδέν άγχος επιβίωσης πλην της εξεταστικής Σεπτεμβρίου, χυμα τελείως. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Wonderkid eleniS. charmander Kate1914 Δροσουλίτης johnsala thenutritionist Paragontas7000 touvlo Angelikaaa A350 camil taketrance American Economist Scandal Jack of Spades bibliofagos rafaela11 Arianara S3 Fernando_A χημεια4λαιφ yellow fockos Nikoleta_Giann Έμμα ggl Τodoroki tsiobieman Sosstoss hirasawayui Natsuko Unboxholics Ωρορα medousa fmarulezkd jj! Lathy Libertus P.Dam. Abiogenesis Meow giannhs2001 Εχέμυθη sunsetpp vaspan User2350 tslef8 Viedo Idontknoww Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:28 Η amarelia έγραψε: #182 05-07-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λίμνης Καϊάφα Click για ανάπτυξη... Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:32 Ο dum dum boy: #183 05-07-25 12:32 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; Click για ανάπτυξη... στην παραλία ήμουν, ακριβώς δίπλα στη λίμνη. δεν ξέρω γιατί τονίζεις τη λίμνη. δεν ήμουν ακριβώς φασαίος. ήμασταν μια παρέα καμένων αναρχοτροτσκιστών (sic) αλκοολικών και αυτοκαταστροφικών με πολλά ψυχολογικά θέματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιουλίου 2025 τώρα έχω πάρει τα κουβαδάκια μου και είμαι σε αυτή την παραλία: glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:45 Η glayki έγραψε: #184 05-07-25 12:45 Κάπου εκεί στα 18-23 εχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο ποσειδι ( στο φοιτητικό camping) . Κιθάρες, αμμουδιά μέχρι το ξημέρωμα, μηδέν άγχος επιβίωσης πλην της εξεταστικής Σεπτεμβρίου, χυμα τελείως. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Wonderkid eleniS. charmander Kate1914 Δροσουλίτης johnsala thenutritionist Paragontas7000 touvlo Angelikaaa A350 camil taketrance American Economist Scandal Jack of Spades bibliofagos rafaela11 Arianara S3 Fernando_A χημεια4λαιφ yellow fockos Nikoleta_Giann Έμμα ggl Τodoroki tsiobieman Sosstoss hirasawayui Natsuko Unboxholics Ωρορα medousa fmarulezkd jj! Lathy Libertus P.Dam. Abiogenesis Meow giannhs2001 Εχέμυθη sunsetpp vaspan User2350 tslef8 Viedo Idontknoww Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:32 Ο dum dum boy: #183 05-07-25 12:32 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; Click για ανάπτυξη... στην παραλία ήμουν, ακριβώς δίπλα στη λίμνη. δεν ξέρω γιατί τονίζεις τη λίμνη. δεν ήμουν ακριβώς φασαίος. ήμασταν μια παρέα καμένων αναρχοτροτσκιστών (sic) αλκοολικών και αυτοκαταστροφικών με πολλά ψυχολογικά θέματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιουλίου 2025 τώρα έχω πάρει τα κουβαδάκια μου και είμαι σε αυτή την παραλία: glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:45 Η glayki έγραψε: #184 05-07-25 12:45 Κάπου εκεί στα 18-23 εχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο ποσειδι ( στο φοιτητικό camping) . Κιθάρες, αμμουδιά μέχρι το ξημέρωμα, μηδέν άγχος επιβίωσης πλην της εξεταστικής Σεπτεμβρίου, χυμα τελείως. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Νάσο, ήσουν φασαίος μικρός; Click για ανάπτυξη... στην παραλία ήμουν, ακριβώς δίπλα στη λίμνη. δεν ξέρω γιατί τονίζεις τη λίμνη. δεν ήμουν ακριβώς φασαίος. ήμασταν μια παρέα καμένων αναρχοτροτσκιστών (sic) αλκοολικών και αυτοκαταστροφικών με πολλά ψυχολογικά θέματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιουλίου 2025 τώρα έχω πάρει τα κουβαδάκια μου και είμαι σε αυτή την παραλία:
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2025 στις 12:45 Η glayki έγραψε: #184 05-07-25 12:45 Κάπου εκεί στα 18-23 εχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο ποσειδι ( στο φοιτητικό camping) . Κιθάρες, αμμουδιά μέχρι το ξημέρωμα, μηδέν άγχος επιβίωσης πλην της εξεταστικής Σεπτεμβρίου, χυμα τελείως.
Κάπου εκεί στα 18-23 εχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο ποσειδι ( στο φοιτητικό camping) . Κιθάρες, αμμουδιά μέχρι το ξημέρωμα, μηδέν άγχος επιβίωσης πλην της εξεταστικής Σεπτεμβρίου, χυμα τελείως.