methexys
Τιμώμενο Μέλος

methexys, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι επιβάλλεται μια σύνοδος κορυφής κάποια στιγμή?
Μόλις τελειώσω εγώ και ο ultraviolence με τις πανελλήνιες, κερνάω.
Νομίζω οτι ναι,επιβαλλεται. Και φυσικα κερνατε εσεις λογω της μελλοντικης σας επιτυχιας στις εξετασεις. (Τι,οχι? Δεν κερνατε?

Ή ακομα καλυτερα να κανονισουμε να παμε σε καμια απο τις αναμενομενες συναυλιες τωρα το καλοκαιρι (Plissken κανεις?Sigur Ros?),αυτο κι αν επιβάλλεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε ναι ρε εννοείται αυτό. Περνάς-Κερνάς έτσι πάειΝομίζω οτι ναι,επιβαλλεται. Και φυσικα κερνατε εσεις λογω της μελλοντικης σας επιτυχιας στις εξετασεις. (Τι,οχι? Δεν κερνατε?)
Ή ακομα καλυτερα να κανονισουμε να παμε σε καμια απο τις αναμενομενες συναυλιες τωρα το καλοκαιρι (Plissken κανεις?Sigur Ros?),αυτο κι αν επιβάλλεται![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

methexys, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι επιβάλλεται μια σύνοδος κορυφής κάποια στιγμή?
Μόλις τελειώσω εγώ και ο ultraviolence με τις πανελλήνιες, κερνάω.

(Μόνο που κερνάω εγώ)
Δε ξέρω για σας αλλά ήδη ψάχνομαι για το Plissken!Νομίζω οτι ναι,επιβαλλεται. Και φυσικα κερνατε εσεις λογω της μελλοντικης σας επιτυχιας στις εξετασεις. (Τι,οχι? Δεν κερνατε?)
Ή ακομα καλυτερα να κανονισουμε να παμε σε καμια απο τις αναμενομενες συναυλιες τωρα το καλοκαιρι (Plissken κανεις?Sigur Ros?),αυτο κι αν επιβάλλεται![]()
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
(Μόνο που κερνάω εγώ)

Εσύ δεν ήσουν που έχασες austra πέρυσι? Μην το σκέφτεσαι πολύ
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Thrash/heavy metal με αρκετή μελωδία στα κιθαριστικά leads και κολλητικές φωνητικές γραμμές.On repeat

click
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Σε αυτά τα άλμπουμ μου αρέσει το 100%, όχι μόνο το 90.
Frand Zappa apostrophe(')
Black Sabbath technical ecstasy
Led Zeppelin in through the out door
Rolling Stones Emotional Rescue
Pink Floyd The dark side of the moon
Και το extra αγαπημένο μου! Tangenine Dream ricochet.
΄Εχω και τα βυνίλια.

Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος

2. Lana Del Rey-Born to die: The paradise edition (2012)
3. Lana Del Rey-Ultraviolence Deluxe (2014)
4. Lana Del Rey-Honeymoon (2015)
5. Lana Del Rey-Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010)
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

1. Lana Del Rey-Born to die Deluxe(2012)
2. Lana Del Rey-Born to die: The paradise edition (2012)
3. Lana Del Rey-Ultraviolence Deluxe (2014)
4. Lana Del Rey-Honeymoon (2015)
5. Lana Del Rey-Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010)
Kάτι μου λέει πως σ'αρέσει πολύ η Lana Del Rey

Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛίγοKάτι μου λέει πως σ'αρέσει πολύ η Lana Del Rey![]()

Guest 186240
Επισκέπτης

The Allman Brothers Band-Brothers and Sisters
Blackberry Smoke-Little Piece of Dixie
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ποσο χαιρομαι οταν βρισκω εναν καλλιτεχνη που γραφει τοσο ωραια και νιωθω οτι εκφραζει αυτο που δεν μπορω να εκφρασω εγω. Καποιοι στιχο ειναι τοσο ομορφοι και οχι μονο σ'αυτο το αλμπουμ...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Soundgarden-Badmotorfinger
Rage Against the Machine-Rage Against the Machine
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.