Σε πόσα fora συχνάζετε;

Σε πόσα fora συχνάζετε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 41)
  • Σε 7

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε 8

• Σε 9

• Σύνολο ψηφοφόρων
    41
αν έμπαινα και αλλού εκτός από το στέκι θα είχα καταστραφεί.... :P
τρωει πολυ απ τον ελεύθερο χρόνο μου το στέκι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω μονο στο στεκι... Α, και καμια φορα διαβαζω και καμια μ@λ@κια στο γνωστο-αγνωστο φορουμ γυναικειου περιοδικου...:P

:clapping: Κι εγώ, ΚΛΑΣΣΙΚΑ! Και διαβάζω κι ένα 1 άλλο γυναικείο επειδή έχει πιο πολλά για μόδα κι ομορφιά από το γνωστό-άγνωστο φόρουμ (η χαζογκόμενα μέσα μου αποκαλύφθηκε:D ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ στέκι... Τα άλλα απλά τα βαρέθηκα, είδωμεν τι θα απογίνει!

Κυρίως εδώ και σε άλλο ένα σχετικό με το σινεμά. Εκεί όμως δε πολυγράφω :)

σε ένα άλλο πολύ , που είναι ........... για μικρούς (πολύ γνωστό )

και σε .τούτο λίγο .... που μου αρέσει μερικές φορές :D

Ένα τώρα, στα άλλα δύο διαβάζω ή ποστάρω ελάχιστα. :)

Αποτοξίνωση από το ίντερνετ είναι αυτό. Εντολή γιατρού. :P

:lol::lol:Χα χα χα χα χα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back