giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,443 μηνύματα.
15-09-24
12:33
Στο πρώτο κομμάτι με κάλυψε ο Ηλίας. Μία κοινωνία χτισμένη στο «εμείς» χωρίς να εξαλείφει την προσωπικότητα του ανθρώπου και να τον εκμηδενίζει σε μία χειραγωγούμενη μάζα.
Σίγουρα και σε μία κοινωνία όπου θα τονώνεται διαρκώς η εθνική ταυτότητα. Οι παραδόσεις και τα έθιμα θα έχουν αναβιώσει και θα ασκούνται καθημερινά από το κόσμο (ίσως σε μία έξαρση πνευματικής δημιουργίας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και νέα), ο κοινοτισμός θα αναστηθεί και οι άνθρωποι θα αισθάνονται στον τόπο τους σαν μία ομάδα που επιτελεί ένα σκοπό. Δεν θα περιμένουν το κράτος, η δουλειά του κράτους θα είναι να στέκεται από πίσω έτοιμο να κρατήσει την τοπική κοινωνία αν πάει να πέσει και να κάνει δουλειές που οι τοπικές κοινότητες αντικειμενικά ΔΕΝ μπορούν να κάνουν, όπως η φύλαξη του Έθνους, κάποιες υποδομές μεγάλης σημασίας και κόστους κ.λπ. Η κοινωνία θα απαγκιστρωθεί από όλα τα έκφυλα δυτικά πρότυπα που της προβάλλουν σήμερα με ψεύτικους γκάνγκστερς, εύκολο πλουτισμό (και γενικότερη απόλυτη κυριαρχία του υλισμού ως φιλοσοφία ζωής), κρεατοποίηση των γυναικών κ.λπ.
Στην ιδανική κοινωνία που θα ήθελα να ζω εννοείται θα κυριαρχεί η αντίληψη της Φυλής. Θα έχει προτεραιότητα κόντρα σε κάθε άλλο η διατήρηση και η βελτίωση της. Οι 14 λέξεις που διατύπωσε ο Ντέιβιντ Λέικ θα είναι η φιλοσοφία ζωής των Ευρωπαίων ανθρώπων. Για εμένα η φυλή και η σωτηρία αυτής είναι πάνω από όλα (πάνω και από τη θρησκεία και ας ξέρω πως εδώ θα εκνευρίσω τον φίλο Ηλία).
Σίγουρα και σε μία κοινωνία όπου θα τονώνεται διαρκώς η εθνική ταυτότητα. Οι παραδόσεις και τα έθιμα θα έχουν αναβιώσει και θα ασκούνται καθημερινά από το κόσμο (ίσως σε μία έξαρση πνευματικής δημιουργίας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και νέα), ο κοινοτισμός θα αναστηθεί και οι άνθρωποι θα αισθάνονται στον τόπο τους σαν μία ομάδα που επιτελεί ένα σκοπό. Δεν θα περιμένουν το κράτος, η δουλειά του κράτους θα είναι να στέκεται από πίσω έτοιμο να κρατήσει την τοπική κοινωνία αν πάει να πέσει και να κάνει δουλειές που οι τοπικές κοινότητες αντικειμενικά ΔΕΝ μπορούν να κάνουν, όπως η φύλαξη του Έθνους, κάποιες υποδομές μεγάλης σημασίας και κόστους κ.λπ. Η κοινωνία θα απαγκιστρωθεί από όλα τα έκφυλα δυτικά πρότυπα που της προβάλλουν σήμερα με ψεύτικους γκάνγκστερς, εύκολο πλουτισμό (και γενικότερη απόλυτη κυριαρχία του υλισμού ως φιλοσοφία ζωής), κρεατοποίηση των γυναικών κ.λπ.
Στην ιδανική κοινωνία που θα ήθελα να ζω εννοείται θα κυριαρχεί η αντίληψη της Φυλής. Θα έχει προτεραιότητα κόντρα σε κάθε άλλο η διατήρηση και η βελτίωση της. Οι 14 λέξεις που διατύπωσε ο Ντέιβιντ Λέικ θα είναι η φιλοσοφία ζωής των Ευρωπαίων ανθρώπων. Για εμένα η φυλή και η σωτηρία αυτής είναι πάνω από όλα (πάνω και από τη θρησκεία και ας ξέρω πως εδώ θα εκνευρίσω τον φίλο Ηλία).
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
15-09-24
15:42
Νομίζω Γιάννη, η κοινωνία που βασίζεται στη σωτηρία της <<φυλής>>, είναι εξίσου ουτοπική με αυτή που αρέσει σε μένα, δίχως τεχνολογία, αγκαλιά με τη φύση. Το ξέρεις πως διαφωνώ με την έννοια της φυλής. Άσχετο όμως με τη δική μου γνώμη, οι φυλές έχουν ήδη αναμειχτεί. Αυτό δεν γυρίζει πίσω, είναι πλέον μη αναστρέψιμο, όπως και το ότι η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.Στο πρώτο κομμάτι με κάλυψε ο Ηλίας. Μία κοινωνία χτισμένη στο «εμείς» χωρίς να εξαλείφει την προσωπικότητα του ανθρώπου και να τον εκμηδενίζει σε μία χειραγωγούμενη μάζα.
Επομένως και οι δυο μας έχουμε κάποιες ουτοπικές κοινωνίες σαν ιδανικές. Ίσως πρέπει να προσγειωθούμε, αλλά είπαμε, άς΄τα παιδιά να ονειρεύονται
15-09-24
15:58
... αν δεν είσαι ο Ταρζαν το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις.δίχως τεχνολογία, αγκαλιά με τη φύση
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,443 μηνύματα.
15-09-24
15:59
Δεν ισχύει τόσο αυτό. Υπάρχουν κάποιοι κοινωνικοί παράγοντες που κρατάνε όσο μπορούν τα προσχήματα (όπως η πολιτιστική ασυμβατότητα, οι γλωσσικοί περιορισμοί, οι θρησκευτικές διαφορές κλπ). Ότι οι φυλετικές αναμείξεις έχουν αρχίσει να γίνονται αποδεκτές στο υποσυνείδητο της μάζας είναι δυστυχώς μια δυστοπική πραγματικότητα αλλά ακόμα ευτυχώς τα παραπάνω που ανέφερα είναι τα τελευταία αναχώματα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της Ευρώπης. Και για αυτό εδώ θεωρώ πως έρχεται ο πολιτιστικός μαρξισμός και προσπαθεί να τα διαλύσει και αυτά και να οδηγήσει τους Ευρωπαίους στον αφανισμό τους.Νομίζω Γιάννη, η κοινωνία που βασίζεται στη σωτηρία της <<φυλής>>, είναι εξίσου ουτοπική με αυτή που αρέσει σε μένα, δίχως τεχνολογία, αγκαλιά με τη φύση. Το ξέρεις πως διαφωνώ με την έννοια της φυλής. Άσχετο όμως με τη δική μου γνώμη, οι φυλές έχουν ήδη αναμειχτεί. Αυτό δεν γυρίζει πίσω, είναι πλέον μη αναστρέψιμο, όπως και το ότι η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.
Επομένως και οι δυο μας έχουμε κάποιες ουτοπικές κοινωνίες σαν ιδανικές. Ίσως πρέπει να προσγειωθούμε, αλλά είπαμε, άς΄τα παιδιά να ονειρεύονται
Ο κόσμος όντως πάσχει από έλλειψη φυλετικής συνείδησης (εδώ μέχρι και από γραικύλους νεοεθνικιστές ακούς στις μέρες μας πως κάποιοι είναι Έλληνες παραβιάζοντας την φυλετική πραγματικότητα). Όμως άλλοι παράγοντες συντελούν έμμεσα στην διατήρηση μιας κάποιας καθαρότητας. Έτσι όμως όπως πάει ο εκφυλισμένος κόσμος είναι θέμα χρόνου να χαθούν και αυτοί αλλά αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο ως δεδομένο τότε δεν έχει νόημα να κάνουμε τίποτα. Ας αποδεχθούμε παθητικά το τέλος μας. Αυτή η λογική όμως ποτέ δεν οδήγησε πουθενά τον κόσμο.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
15-09-24
15:59
το θέμα είναι, πως είμαι ο ταρζάν φίλε μου, αλλά δεν είναι όλοι, το καταλαβαίνω... αν δεν είσαι ο Ταρζαν το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις.
15-09-24
16:03
κατ'αρχήν είσαι γυναίκα απ οσο μας λές εδωτο θέμα είναι, πως είμαι ο ταρζάν φίλε μου,
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
15-09-24
16:27
μα γιατί να αφανιστεί μια φυλή, αν μπερδευτεί με άλλη; Η μια θα πάρει στοιχεία πολιτιστικά απ την άλλη.να οδηγήσει τους Ευρωπαίους στον αφανισμό τους.
Ο κόσμος όντως πάσχει από έλλειψη φυλετικής συνείδησης (εδώ μέχρι και από γραικύλους νεοεθνικιστές ακούς στις μέρες μας πως κάποιοι είναι Έλληνες παραβιάζοντας την φυλετική πραγματικότητα). Όμως άλλοι παράγοντες συντελούν έμμεσα στην διατήρηση μιας κάποιας καθαρότητας. Έτσι όμως όπως πάει ο εκφυλισμένος κόσμος είναι θέμα χρόνου να χαθούν και αυτοί αλλά αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο ως δεδομένο τότε δεν έχει νόημα να κάνουμε τίποτα. Ας αποδεχθούμε παθητικά το τέλος μας. Αυτή η λογική όμως ποτέ δεν οδήγησε πουθενά τον κόσμο.
Το ότι ο Αντετοκούμπο,πχ είναι Έλληνας, σε στενοχωρεί; Δηλ, αυτό που σε ενοχλεί είναι το χρώμα του δέρματος, ή τι;
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
15-09-24
16:28
Ναι ταρζάν δίχως @@@κατ'αρχήν είσαι γυναίκα απ οσο μας λές εδω
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,119 μηνύματα.
15-09-24
17:02
Η δική μου φανταστική κοινωνία είναι απαλλαγμένη από όλα αυτά που χωρίζουν τους ανθρώπους: Διαφορετικές γλώσσες, θρησκείες, ρατσισμούς, ναζιστικές καθαρότητες φυλών, χρήμα, όπλα, σύνορα κρατών, πολέμους, φτώχια, αρρώστιες, αμορφωσιά, προκαταλήψεις.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
15-09-24
17:10
Δία είσαι σύντροφος;Η δική μου φανταστική κοινωνία είναι απαλλαγμένη από όλα αυτά που χωρίζουν τους ανθρώπους: Διαφορετικές γλώσσες, θρησκείες, ρατσισμούς, ναζιστικές καθαρότητες φυλών, χρήμα, όπλα, σύνορα κρατών, πολέμους, φτώχια, αρρώστιες, αμορφωσιά, προκαταλήψεις.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,119 μηνύματα.
15-09-24
17:13
Σύντροφος σε τι;Δία είσαι σύντροφος;
Εσύ να μου πεις πώς συνδυάζεις ΚΚΕ και Trump.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
15-09-24
17:21
Ουκ ολίγες φορές έχω πεί πως η Αμερικάνικη πολιτική εχει καταντήσει ξεφτίλα και ενα ανέκδοτο, ομως αυστηρά μιλώντας απο τις δύο κακές επιλογές, ο Τράμπ είναι η καλύτερη. Τώρα πως το συνδυαζω ΚΚΕ και Trump. Οικονομικά είμαι υπερ του ΚΚΕ (centralization, μεσα παραγωγης ανηκουν στους εργάτες) και κοινωνικά είμαι υπερ του Τράμπ (Ελεγχόμενη οπλοκατοχή, αυστηρότερη μετανάστευση κλπ).Σύντροφος σε τι;
Εσύ να μου πεις πώς συνδυάζεις ΚΚΕ και Trump.
View attachment 138685
Dias
Επιφανές μέλος
15-09-24
17:35
Ο Τράμπ είναι σαφώς υπέρ της ελεύθερης οπλοκατοχής. Πριν λίγους μήνες σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πανίσχυρο λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής (National Rifle Association – NRA) στο Χάρισμπεργκ της Πενσιλβάνιας, ο Τραμπ τόνισε: «Κάθε επίθεση του Μπάιντεν εναντίον ιδιοκτητών και κατασκευαστών όπλων θα τερματιστεί κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την επιστροφή μου στην εξουσία, ίσως και την πρώτη ημέρα».και κοινωνικά είμαι υπερ του Τράμπ (Ελεγχόμενη οπλοκατοχή).
H NRA υποστήριξε με ενθουσιασμό τον Τραμπ στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος το 2016. Ακολούθως επικρότησε τον διορισμό τριών συντηρητικών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς και την εξαίρεση που επέτρεψε στα οπλοπωλεία να παραμείνουν ανοικτά την περίοδο της πανδημίας Covid-19.
«Κανείς δεν θα απλώσει χέρι στα όπλα σας», υποσχέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ και καυχήθηκε πως δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο (2017-2021). «Στην τετραετία μου δεν έγινε το παραμικρό, παρότι δέχθηκα μεγάλες πιέσεις αναφορικά με την οπλοκατοχή. Δεν έγινε τίποτα, δεν υποκύψαμε!», τόνισε.
ΠΗΓΗ: Αμετανόητος ο Ντόναλντ Τραμπ – Θα άρει τους περιορισμούς στην οπλοκατοχή που εισήγαγε η κυβέρνηση Μπάιντεν (newsit.gr)
Τώρα βέβαια, είπε πρόσφατα κάτι λίγες γενικότητες μήπως και πάρει μερικά ψηφαλάκια.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
15-09-24
17:45
Γενικά της οπλοκατοχής, αφού το ΚΚΕ είναι ρητά κατα της οπλοκατοχής.Ο Τράμπ είναι σαφώς υπέρ της ελεύθερης οπλοκατοχής. Πριν λίγους μήνες σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πανίσχυρο λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής (National Rifle Association – NRA) στο Χάρισμπεργκ της Πενσιλβάνιας, ο Τραμπ τόνισε: «Κάθε επίθεση του Μπάιντεν εναντίον ιδιοκτητών και κατασκευαστών όπλων θα τερματιστεί κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την επιστροφή μου στην εξουσία, ίσως και την πρώτη ημέρα».
H NRA υποστήριξε με ενθουσιασμό τον Τραμπ στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος το 2016. Ακολούθως επικρότησε τον διορισμό τριών συντηρητικών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς και την εξαίρεση που επέτρεψε στα οπλοπωλεία να παραμείνουν ανοικτά την περίοδο της πανδημίας Covid-19.
«Κανείς δεν θα απλώσει χέρι στα όπλα σας», υποσχέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ και καυχήθηκε πως δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο (2017-2021). «Στην τετραετία μου δεν έγινε το παραμικρό, παρότι δέχθηκα μεγάλες πιέσεις αναφορικά με την οπλοκατοχή. Δεν έγινε τίποτα, δεν υποκύψαμε!», τόνισε.
ΠΗΓΗ: Αμετανόητος ο Ντόναλντ Τραμπ – Θα άρει τους περιορισμούς στην οπλοκατοχή που εισήγαγε η κυβέρνηση Μπάιντεν (newsit.gr)
Τώρα βέβαια, είπε πρόσφατα κάτι λίγες γενικότητες μήπως και πάρει μερικά ψηφαλάκια.
Τωρα οπως ανεφερα προηγουμένως, είναι ο καλύτερος απο τον βόρθρο σκατών που είναι η αμερικανικη πολιτική του 21ου αιώνα.
Ημουν υπέρ του RFK jr ως ανεξάρτητος αλλα εν τελει υποστηριξε τραμπ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
15-09-24
17:47
Γιατί το λες μόνη σου, θα αφανιστεί. Για τον ίδιο λόγο που σχεδόν αφανίστηκε η αμερικανική φυλή.μα γιατί να αφανιστεί μια φυλή, αν μπερδευτεί με άλλη; Η μια θα πάρει στοιχεία πολιτιστικά απ την άλλη.
Το ότι ο Αντετοκούμπο,πχ είναι Έλληνας, σε στενοχωρεί; Δηλ, αυτό που σε ενοχλεί είναι το χρώμα του δέρματος, ή τι;
Ο Αντετοκούμπο δεν είναι Έλληνας, φιλέλληνας είναι και δεν κρύβει ούτε ο ίδιος πως είναι υπερήφανος για την Νιγηρία (και καλά κάνει). Οι Έλληνες ανήκουν στην μεσογειακή υποφυλή που είναι ένα από τα 6 κομμάτια της λευκής φυλής.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
15-09-24
17:50
Κι αν αφανιστεί η μεσογειακή υποφυλή, θα εμφανιστεί μια νέα. Όλα εξελίσσονται, Πού το πρόβλημα;
Τώρα εμένα χαλασε το κινητό και άσε με την παλιοτεχνολογία
Γιατί το λες μόνη σου, θα αφανιστεί. Για τον ίδιο λόγο που σχεδόν αφανίστηκε η αμερικανική φυλή.
Ο Αντετοκούμπο δεν είναι Έλληνας, φιλέλληνας είναι και δεν κρύβει ούτε ο ίδιος πως είναι υπερήφανος για την Νιγηρία (και καλά κάνει). Οι Έλληνες ανήκουν στην μεσογειακή υποφυλή που είναι ένα από τα 6 κομμάτια της λευκής φυλής.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,159 μηνύματα.
15-09-24
18:25
Κάτσε να αναλύσουμε την παρακάτω εφηβική φαντασίωση - κατακλείδα έκθεσης για πανελλήνιες - το imagine all the people του Τζον Λένον:
Φτάνουμε δηλαδή στο παράδοξο εμείς οι ακροδεξιοί να τιμούμε πραγματικά τη διαφορετικότητα, μιας και εμείς θέλουμε όντως να παραμείνουν τα διακριτά στοιχεία των φυλών. Αυτοί θέλουν ένα ίσιωμα, όπως επανέλαβα, έναν «γκρι άνθρωπο», χωρίς καμία αγάπη σε φυλή, έθνος, θρησκεία, γλώσσα, πολιτισμικό στοιχείο. Θέλουν να είναι όλοι ίδιοι, θλιβερές μονάδες που νομίζουν ότι τόσο διαφέρουν η μία από την άλλη αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο και το αυτό.
Οι διαφορετικές γλώσσες είναι κομμάτι της διαφορετικότητας που τόσο λατρεύετε εσείς οι αριστεροπροοδευτικοί. Φυσικά είναι υποκριτές, δεν λατρεύουν καμία διαφορετικότητα, διότι θέλουν όπως βλέπετε ένα ίσωμα. Απλώς μισούν τη «διαφορετικότητα των λευκών», ονομάζοντάς την «εθνικισμό» και «αγαπούν» τη διαφορετικότητα οποιουδήποτε άλλου, αποκαλώντας τη «διαφορετικότητα.»Διαφορετικές γλώσσες,
Η θρησκεία είναι δημιουργία του ανθρώπου και ορμέμφυτη ανάγκη του να πιστεύει σε έναν Θεό. Το να τερματίσεις τις θρησκείες καταλήγεις στην λεγόμενη «απομάγευση του κόσμου», αυτή την αηδιαστική κατάσταση στην οποία τείνουμε σήμερα, με ανθρώπους που δεν μπορούν να βρουν κανένα υπερβατικό νόημα στη ζωή τους και ζουν με τη λογική «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.» Αλλά είναι απεχθής αυτό το θέλω πάνω από όλα γιατί ο Θεός υπάρχει.θρησκείες
Φυσικά, όπως ο κάθε αριστερός που σέβεται τον εαυτό του (σχήμα λόγου, δεν υπάρχει τίποτα να σεβαστείς όταν είσαι αριστερός), συνδέει τον ρατσισμό με τον ναζισμό. Για αυτούς, ρατσισμός υπάρχει μόνο όταν ο λευκός θέλει να διατηρήσει την καθαρότητα της δικής του φυλής, τα ήθη και τα έθιμά της και εν γένει τα πολιτισμικά της στοιχεία ενώ, αντίθετα, όταν το ίδιο πράττουν μαύροι, μουσουλμάνοι, ασιάτες και λοιποί, υστεριάζει υπέρ τους, ενώ διοργανώνει και «φεστιβάλ διαφορετικότητας», τα οποία βέβαια ενδέχεται να διακόψουν με μαχαιριές μουσουλμάνοι (βλέπε πρόσφατα Γερμανία), οπότε και προσπαθεί να κρύψει τη θρησκεία του δράστη, την οποία πριν από λίγο ήθελε ορατή για να την τιμήσει.ρατσισμούς, ναζιστικές καθαρότητες φυλών
Φτάνουμε δηλαδή στο παράδοξο εμείς οι ακροδεξιοί να τιμούμε πραγματικά τη διαφορετικότητα, μιας και εμείς θέλουμε όντως να παραμείνουν τα διακριτά στοιχεία των φυλών. Αυτοί θέλουν ένα ίσιωμα, όπως επανέλαβα, έναν «γκρι άνθρωπο», χωρίς καμία αγάπη σε φυλή, έθνος, θρησκεία, γλώσσα, πολιτισμικό στοιχείο. Θέλουν να είναι όλοι ίδιοι, θλιβερές μονάδες που νομίζουν ότι τόσο διαφέρουν η μία από την άλλη αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο και το αυτό.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
15-09-24
18:36
Αν ο Αντετοκούμπο έλεγε πως είναι Έλληνας, όπως ο Καραλής, θα ήταν για σένα Έλληνες;Γιατί το λες μόνη σου, θα αφανιστεί. Για τον ίδιο λόγο που σχεδόν αφανίστηκε η αμερικανική φυλή.
Ποια αμερικανικη φυλή εξαφανίστηκε; Εννοείς τους ινδιάνους;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
15-09-24
18:44
Δεν εμφανίζεται μια νέα. Εμφανίζεται μια ανάμεικτη που εν συνεχεία θα αφομοιωθεί με αφροασιάτες (καθώς αυτές οι χώρες διατηρούν μια φυλετικη ομοιογένεια και θα συνεχίσουν να κρατάνε την καθαρότητα τους).Κι αν αφανιστεί η μεσογειακή υποφυλή, θα εμφανιστεί μια νέα. Όλα εξελίσσονται, Πού το πρόβλημα;
Όχι.Αν ο Αντετοκούμπο έλεγε πως είναι Έλληνας, όπως ο Καραλής, θα ήταν για σένα Έλληνες;
Ναι, αυτοί είναι οι μόνοι νόμιμοι κάτοικοι της αμερικανικής γης και ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου (που ξέρω πως δεν θα γίνουν ποτέ) είναι να τους έβλεπα να παίρνουν την Γη τους πίσω και να αυξάνονταν ο αριθμός τους.Ποια αμερικανικη φυλή εξαφανίστηκε; Εννοείς τους ινδιάνους;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,830 μηνύματα.
15-09-24
18:50
Σε μια ιδανική κοινωνία, όπου και αν βρεθεί για Χ λόγους να ζει ο καθένας , καλό θα ήταν να μη λησμονήσει την πολιτισμική του, φυλετική, εθνική προέλευση , τη γλώσσα, τις παραδόσεις του, την ιστορία και τις καταβολές της πατρίδας του. Η απαλοιφή των ιδιαιτεροτήτων είναι θανάσιμη για τη διάσωση των πολιτισμών.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- charmander
- nearos
- camil
- touvlo
- Kate1914
- Scandal
- giannhs2001
- taketrance
- jj!
- Wonderkid
- rafaela11
- A350
- Paragontas7000
- Hecticism
- Μήτσος10
- Memetchi
- nPb
- physicscrazy
- despoina13
- American Economist
- back2967
- Fernando_A
- Viedo
- Joji
- luvthewayulie
- ggl
- tuaculpa:)
- lil
- fmarulezkd
- Mhtrogoal
- snowy
- Euge.loukia
- tsiobieman
- louminis
- Free_demo_n_female
- MarcoReus
- Libertus
- Tidus
- Mt73
- Johnny15
- Ole Gunnar Solskjaer
- What
- Ryuzaki
- Εχέμυθη
- DeWiN
- Mapas26
- WhaleOilBeefHooked
- New member
- Stelios725
- brizoulis
- Panos_02
- Darkking
- harry akritas
- orchidea
- Unseen skygge
- Luke.
- iminspain
- ΘανάσοςG4
- Nickx
- WayfaringStranger
- Satan Claus
- Ace of Spades
- Ευθυμος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.