Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Περίεργη φάση... πολύ περίεργη...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς, ερωτεύτηκα!

Δυστυχώς, είναι η πρώτη φορά...
Δυστυχώς, δεν με θέλει η κυρία!
Δυστυχώς, με βλέπει ως φίλο της!
Δυστυχώς, ξανάρχισα να μένω με τις ώρες στο ischool <-> e-steki.
Δυστυχώς, όρεξη για διάβασμα δεν έχω

Δυστυχώς, είμαι μαλάκας.
Δυστυχώς, σας αγαπάω!

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσπαθώ να βρω και να ανασυγκροτησω τις δυνάμεις μου για να υλοποιήσω την απόφαση που πήρα να φύγω εκτός Ελλάδας.
Δε θέλω να φύγω αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ πια εδώ.
Η χώρα είναι τελειωμένη και η κατάσταση μόνο να χειροτερέψει πρόκειται.
moxa15
Διάσημο μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

Εκεί που λες: αυτό τώρα γιατί, αυτός τώρα γιατί? Σε φάση..αναθεώρησης. Των πάντων. Είτε αφορά ανθρώπους, είτε συνήθειες, είτε, είτε..
Τότε που σκέφτεσαι: εγώ τώρα τι κάνω εδώ? Τι ρόλο παίζω ρε φίλε?
Btw, κάποιοι το λένε εφηβεία.

Υ.γ.: Στη φάση που νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο.

*metal fairy*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι χαλια!!!γραφω πρωτη φορα εξετασεις και μου μενει μονο μια ελευθερη ωρα την ημερα (την οποια περναω εδω), οι γονεις μου θελουν να με εχουν εσωκλειστη στο σπιτι (οποτε αν σταματισω να μπαινω να ξερετε πως με εκλεισαν σε μοναστιρι), αρχιζω να φοβαμαι πως ο καθε ανθρωπος κοιταει την παρτη του, και μονο (κατι που με προβληματιζει πολυυυ τελευταια), δεν ξερω αν ειπαρχει οντως φιλια (λογο του προηγουμενου).
...ναι...ειναι φανταστικο να εισαι 13....-.-
υ.γ. συγνωμη για τα χιλιαααααααδες ορθογραφικα (ο λογος που φιλολογικα εχω 14....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

γραφω πρωτη φορα εξετασεις και μου μενει μονο μια ελευθερη ωρα την ημερα (την οποια περναω εδω), οι γονεις μου θελουν να με εχουν εσωκλειστη στο σπιτι (οποτε αν σταματισω να μπαινω να ξερετε πως με εκλεισαν σε μοναστιρι), )
Εχουν και τα μοναστηρια ιντερνετ λογικά, οποτε μην αγχώνεσαι

Για τα ορθογραφικά αν δε βαριέσαι, μπορεις να γράφεις πρωτα σε word κι επειτα να το αντιγράφεις, έτσι θα μάθεις κιόλας σωστά την ορθογραφία!

Καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου, μετά μπανάκια πλάτσα πλούτσα, λίγη υπομονή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κάνω τα πάντα μηχανικά, χωρίς να νιώθω και χωρίς να καταλαβαίνω ότι τα πάντα αλλάζουν και χωρίς η ζωή μου να βρίσκεται στα χέρια μου (ούτε και στα χέρια άλλων, βεβαίως βεβαίως, είναι απλά στον αέρα). Επίσης, πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να διαβάσω ή τουλάχιστον να ψαχτώ και να δω τι θα κάνω με το μέλλον μου.
Ακόμα περιμένω να ξυπνήσω βασικά, δε ξέρω τι φταίει και με έχει πιάσει υπληνία (και κυριολεκτικά και μεταφορικά το τελευταίο).

Αυτά τα αηδιαστικά πολύ όμορφα πράγματα μάι φρεντ.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Α μην αγχεσαι, ειναι ο καιρός, κι εγω νυστάζω εδώ και μια βδομάδα συνέχειαδε ξέρω τι φταίει και με έχει πιάσει υπληνία
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αν είναι για πανελλήνιες αυτό που λες, καλή τύχη φίλε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.