Σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε;

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.349 μηνύματα.
Σε φάση ''τραβάτε με κι ας κλαίω'' :hehe: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.
Σε φάση που μαζεύω.
(Τα ασυμμάζευτα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.442 μηνύματα.
Σε μια καλη φαση επιτελους

τρελή φιλόσοφος

Πολύ δραστήριο μέλος

Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα.
σε φάση που απλα χρειαζομαι λίγη τυχη

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.442 μηνύματα.
απο την μια σε καλη φαση απο την αλλη θεε μ δωσε μ δυναμη

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.
σε φάση δεν ξεκολλαω από τον καναπέ

Guest 712911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
sucks! >.<

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.
“Don't walk in front of me; I may not follow. Don't walk behind me; I may not lead. Just walk beside me and be my friend”

δεν ειπε ακριβώς αυτό ο σαρτρ... :confused:

Ρόζα Νέρα Flamingo

Δραστήριο μέλος

Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα.
αυπνιας..

Γιώργος Mt

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα.
Σε φάση π/2.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Σε φαση δεν περναει η ωρα ρε φιλε:(

νΑίφος

Δραστήριο μέλος

Η νΑίφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 680 μηνύματα.
σε φάση.. "εγώ μια φορά έκανα ένα βήμα κι σου έστειλα μήνυμα ότι μου λείπεις..οπότε νιώθω λίγο..:redface::redface:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Σε φαση θα το κανω!

Hephaestus

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα.
σε τι φαση..ειμαι ερωτευμενος με την κολλητη μου, η οποια τωρα τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα και δε θελω ουτε να τη βλεπω.... very confused....πφφφ

Τελευταία επεξεργασία:

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.588 μηνύματα.
σε φαση μετα απο την εκκλησια

Σε φαση φτιαχνω μελομακαρονα!!! <3 Αχ αυτο το μελι ολο θα το φαω:redface:

σε φαση θελω να φυγωωωωω δεν θελω να μεινω εδω... κι ας μην ελθει η αδελφη μου εγω θελω να φυγω να ξεσκασω!

Σε φαση ανυπομονησιας

Σε μια καλη φαση επιτελους

απο την μια σε καλη φαση απο την αλλη θεε μ δωσε μ δυναμη

Σε φαση δεν περναει η ωρα ρε φιλε:(

Σε φαση θα το κανω!

Αμάν ρε κοπελιά...Αλλάζεις φάσεις πιο συχνά και από αρμονική ημιτωνοειδή ταλάντωση...
Ο εφιάλτης κάθε υποψηφίου της φυσικής έχεις γίνει!!!

Polymnia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.253 μηνύματα.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Σε φάση να φασωθείς με τον φασωμένο Δημητράκη ;

πς. Μερκ,ο υπέρτατος .:clapup:

Οχι..:P μιλησα με καποια... Αυτο ειναι ολο! Αλλα μου ηταν δυσκολο... τεσπα

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.739 μηνύματα.
Αμάν ρε κοπελιά...Αλλάζεις φάσεις πιο συχνά και από αρμονική ημιτωνοειδή ταλάντωση...
Ο εφιάλτης κάθε υποψηφίου της φυσικής έχεις γίνει!!!

Απλά ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.349 μηνύματα.
...φάση ξεκούρασης και διασκέδασης :whistle:

νΑίφος

Δραστήριο μέλος

Η νΑίφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 680 μηνύματα.
...φάση ξεκούρασης και διασκέδασης :whistle:

Αχχ, η καλύτερη φάση!!!

κι εγώ κάαπως έτσι..(σχολείο να σκάσεις :teasing::teasing:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια