Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

επίσης είμαι λιγάκι μπερδεμένος για το αν αξίζουν οι μεταπτυχιακές σπουδές ή αν πρέπει να στραφούμε σε μια τελείως εμπορική και εφαρμοσμένη επιστήμη..

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

σε φάση σκέψης για μεταπτυχιακές σπουδές..και εφόσον συμμετάσχω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτές και ό,τι προκύψει βαθμών επιτρέποντος
επίσης είμαι λιγάκι μπερδεμένος για το αν αξίζουν οι μεταπτυχιακές σπουδές ή αν πρέπει να στραφούμε σε μια τελείως εμπορική και εφαρμοσμένη επιστήμη..![]()
Όπως και να έχει, συνάδελφε (από άποψη φοιτητικής ιδιότητας), το μεταπτυχιακό αξίζει κάθε κόπο και θυσία, αλλά και οποιοδήποτε είδος μόρφωσης. Επόμενος στόχος μας πρέπει να είναι το διδακτορικό. Ζούμε στην κοινωνία της γνώσης!!! Πρέπει διαρκώς να μορφωνόμαστε ακολουθώντας το αριστοτελικό πρότυπο και όχι την απόλυτη εξειδίκευση, για να κατέχουμε -όσο το δυνατόν- περισσότερα επιστημονικά πεδία. Καλή δύναμη στον πνευματικό σου αγώνα και σου εύχομαι τα καλύτερα! Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων για ενήλικες που είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης! Έχω τρέλα μ' αυτόν τον τομέα. Είχα εργαστεί και στον ΟΚΑΝΑ κάποια περίοδο. Συγνώμη αν σε κούρασα.
Εγώ είμαι σε φάση σχεδιασμού προγράμματος για ενήλικες, αλλά στα πλαίσια της εργασίας μου (σε πλασματικές, δηλαδή, συνθήκες) στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

επιμορφωτικά προγραμμάτα για ενήλικες που είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης!
α?
να απεξαρτηθείς για να κάτσεις ξανα στο σχολείο;
νοτ.
πίσω στα ναρκωτικά ολοταχώς

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

α?
να απεξαρτηθείς για να κάτσεις ξανα στο σχολείο;
νοτ.
πίσω στα ναρκωτικά ολοταχώς![]()
Όχι, βρε παιδί μου! Ήμουν στο πρόγραμμα στήριξης τοξικομανών ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Αυτή είναι η ειδικότητά μου! Τώρα διδάσκω σε ΙΕΚ. Εξάλλου δεν έφυγα ποτέ από τα θρανία. Για μένα η μόρφωση είναι η μαριχουάνα μου, η ψυχική μου τόνωση, η διέξοδος στα προβλήματά μου. Ποτέ δεν με κούρασε το διάβασμα. Δεν θέλω να κάνω την έξυπνη. Λέω απλώς αυτό που πιστεύω. Πάντως σε συγχαίρω για το αστείρευτο χιούμορ σου! Μην αποβάλλεις ποτέ αυτό το χάρισμα! Σου το λέω φιλικά!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον ξέρω ότι από Δευτέρα επιστροφή, β εξάμηνο, και αυτή τη φορά, θα προσπαθήσω να βάλω οργάνωση στη ζωή μου....
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

α?
Why not?
Αν ησουν στην φαση που ειμαι....
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Λολ. Σε ποια φάση ρε κούκλα μου; 13 χρόνων είσαι και δεν θές και άλλο αδερφάκι; Σε παράτησε ο γκόμενος η δεν σε θέλει; Ομπο.Αν ησουν στην φαση που ειμαι....
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.