άντζυ
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θα έλεγα... υπέροχη!
Καλημέρα να ευχηθώ και καλό φθινόπωρο παιδιά! Κάνει λίγο δροσουλα σήμερα!

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Βασικα εγω προσωπικα δεν μπορω να σε βοηθησω με τις σχολες λογω του οτι και εγω τωρα θα μπω λυκειο,ομως νομιζω οτι σου αξιζει πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο διοτι φαινεσαι αποφασισμενος.Εγω με τη σειρα μου θα σου ευχηθω καλη τυχη και να κυνηγησεις το ονειρο σου που ειναι η Ιατρικη οσο ακατορθωτο και αν ειναιpaidia thelo tin apopsi sas pano se kati.Eimai 28 eton kai panta eniotha tin anagki na spoudaso alla distixos logo oikogeneias (ipervoliki via sto spiti kai diafores katastaseis tetoiou eidous )den mporesa.Logo oikogeneias loipon kath'oti apo ta 11 mou vioname ola ta aderfia kai i mitera mou tetoiou eidous katastaseis kai eno panta imoun o eksipnoteros stis takseis mou (diagonismata tou 20 dixos diavasma kai entono mnimoniko),se kapoia fasi tis zois mou opos leme ta fortosa ston kokora giati eprepe na douleuo gia ton aderfo mou epeidi eimastan didimoi kai isa pou katafera na teleioso to likeio to 2004.Apo tote zo monos mou kai douleuo an kai den eimai katholou euxaristimenos apo tin zoi mou (niotho tromera katathliptikos,atonos kai varetos san anthropos,apotiximenes sxeseis,kai kanenas filos...).Fetos loipon mou irthe entona to sinaisthima na ftiakso tin zoi mou opos ego tin thelo.Apofasisa loipon na doso panellinies to 2013 oso diskolo kai an einai.Thelo loipon tin apopsi sas:Theoreite pos einai adinaton enas anthropos pou den diavase sxedon katholou sto likeio na ta kataferei na grapsei kala se torines panellinies??? me endiaferei episis na matho ti epaggelmata exei i kathe kateuthinsi(gia na deite poso ston kokora ta eixa riksei) kathos kai ti parapano exo efoson eimai apo politekni oikogeneia.episis an metraei to gegonos xorismenon gonion i oxi kai poies einai oi diskolies kathe kateuthinsis.episis to ti prepei na kano gia na doso pali kai an prepei na ksanafoitiso kapoia taksi...Akomi kai auto diatithemai na kano me oses diskolies exei kathos douleuo vradia.
Afinontas to kalitero gia to telos,me endiaferei i Iatriki pou einai to oneiro mou!!!!!!!
Ksero pos einai sxedon akatorthoto alla pisteuo pos ama to thelisei o anthropos ola mporei na ta kataferei!!!!kai exo prothesi gia treli prospatheia.Tha mporeso omos mesa se ena xrono na kalipso ta kena???gia tin akriveia to oneiro mou panta itan oi giatroi xoris sinora...
euxaristo pou me akousate kathos proti fora milao gia tin zoi mou,kai zito signomi gia to makri post kathos kai gia ta greeklish(aggliko pc vlepete)ANIPOMONO GIA TIS APANTISEIS SAS!!!!

mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

σε φαση που βγηκαν οι βασεις και εμαθα οτι το αγορι μου περασε Λαρισα!και οτι αναγκαστικα θα φυγει!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

taratata_re
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι 18, μετακομιζουμε σε ενα μηνα, απο αυριο μεθαυριο μολις ξεμπερδευω με κατι υποχρεωσεις ξεκιναω για ψαξιμο δουλειας , πρεπει να συνεχισω επισης κατι μαθηματα να παρω κανα πτυχιο ακομα. Υστερα εχω και αλλες αποφασεις οι οποιες βασανιζουν το μυαλο μου πολυ αυτο το καιρο αλλα δεν ειναι αναγκαιο να τις αναφερω, εστω οχι τωρα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ειμαι σε ασχημη κατασταση..
Ειμαι 18, μετακομιζουμε σε ενα μηνα, απο αυριο μεθαυριο μολις ξεμπερδευω με κατι υποχρεωσεις ξεκιναω για ψαξιμο δουλειας , πρεπει να συνεχισω επισης κατι μαθηματα να παρω κανα πτυχιο ακομα. Υστερα εχω και αλλες αποφασεις οι οποιες βασανιζουν το μυαλο μου πολυ αυτο το καιρο αλλα δεν ειναι αναγκαιο να τις αναφερω, εστω οχι τωρα.
Σε καταλαβαινω...
Guest 712911
Επισκέπτης

Roxim
Δραστήριο μέλος

-Έχω βαρεθεί τις φίλες που δεν με στηρίζουν
-Τους μ@@@ της ηλικίας μου που κοιτάνε μόνο κώλους(τουλάχιστον Κέρκυρα είναι πολλοί)
-Να με κοροϊδεύουν για μαλακίες
Οπότε από τον Σεπτέμβρη με βλέπω για μεγάλο ξεκαθάρισμα

Αλλιώς....

Αλλά μένει να βρω το θάρρος

Katerinakius
Νεοφερμένο μέλος

ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.