Alma Libre
Επιφανές μέλος

Η δικιά μου βαφτιστήρα, πέρα από τα ρούχα και τα κοσμήματα που μου ζήτησε, ήθελε να φάει και πλουσιοπάροχα και για να φέρω τον προϋπολογισμό στα ίσα του εγώ έφαγα μόνο ένα τοστ με τυρί στο εστιατόριο. Μιλάμε για τέτοια αυταπάρνηση.Άλλη φορά 50 ευρώ στο χέρι και τέρμα.
Εγώ ένα θα πω, περίορισε την.
Αν και αν δε τη περιορίσουν οι δικοί της πρώτα αμφιβάλλω αν δουλέψει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνε της καμιά πλάκα τις επόμενες 3-4 φορές, δώσε της ένα 20ρικο και κέρνα την ένα σουβλάκι. Θα ξινίσει, θα στραβώσει, αλλά μπορεί και να καταλάβει ότι ο ρόλος του πνευματικού/ής πατέρα/μητέρας δεν είναι να μας πηγαίνει για ψώνια στο Κολωνάκι. Άμα δεις ότι το καταλαβαίνει, δίνε της 30-40 και κέρνα την φαγητό. Θα αρχίσει να τα εκτιμάει πολύ περισσότερο. Ή στην τελική, μην βγαίνετε για ψώνια άμα είναι να σου βάζει βδέλλες στην τσέπη και να τρως πατατάκια για να μην ξοδέψεις πολλά. Πάτε μόνο για φαγητό, σινεμά, θέατρο, πάρτην με το αυτοκίνητο για βόλτα, οτιδήποτε για να σταματήσει να κάνει στο μυαλό της "νονά=καλό χαρτζιλίκι". Και μεταξύ μας, 50 την φορά είναι πολλά. 50 στα γενέθλια, 50 στην γιορτή, 50 τα Χριστούγεννα, 50 το Πάσχα, 50 τον 15αύγουστο, 50 κάθε άλλη από τις πόσες φορές ακόμα θα την δεις, πρέπει να βάζεις στην άκρη έναν μισθό μόνο γι αυτήν.![]()
Βρίσκει και τα κάνει. Είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά. Δεν έχεις άδικο, όμως, άλλη φορά θα λάβω τα μέτρα μου. Εμένα οι γονείς μου είναι πολύ δημοκρατικοί, αλλά μου βάζανε και όρια, όταν ήμουν παιδί. Δεν επάθα κάτι. Ωστόσο, στο σπίτι της μικρής τα όρια είναι κάτι άγνωστο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσχημο πράγμα η απληστία πάντως ρε :/ πολύ άσχημο... Μια φορά αντί για κέντρο πήγαινε την σε ένα ήσυχο μέρος, με θάλασσα ή κάποιο ήσυχο πάρκο και κάντε μια συζήτηση.
Αυτό θα ήταν το καλύτερο.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Θα πάθεις τίποτα..

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ντόιτς γιατί αλλάζεις φάσεις παιδί μου ωσάν τα πουκάμισα;
Θα πάθεις τίποτα..![]()
Γιατί δεν είμαι σταθερός τίπος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εσωτερικής γαλήνης...
Που και που αγχωνομαι...(αυτο ειναι εκ φυσεως, δεν βλεπω ναλλαζει

Παθαινω κι εγω αυτα που παθαινει η Ντοιτς.. Ξεχνω.. Χανομαι..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Simos_Moss
Νεοφερμένο μέλος

Το ότι με κάλυπτε πλήρως σε όλα και δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού... με ξενερώνει αφάνταστα...
Συν ότι πληγώνω και άτομα που δεν πρέπει... Πφ η φάση αυτή είναι, που είναι το κουμπάκι που κάνουμε brain restart?

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

GeorgeRns
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ή θα μπορούσα να πω στην φάση φτιάχνω βαλίτσες!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.