xristaras9
Διάσημο μέλος

Σε φάση ανασφάλειας. Μετά την ορκωμοσία που έχεις τελειώσει τη σχολη σου, που έχεις αναγκαστεί να φύγεις από τη φοιτητική σου πόλη, που νιώθεις σα να σε ξεριζώνουν από κει, γιατί μαζι με την πόλη εγκαταλείπεις τους φίλους, τη σχέση και την ελευθερία σου. Μετά την ορκωμοσία που πλέον θεωρείσαι πτυχιούχος και πρέπει να βγεις στην αγορά εργασίας, και έχεις απευθυνθεί παντού, αλλά δουλειά από πουθενά. Πραγματικά πιστεύω ότι περίοδος αυτή μετά την ολοκλήρωση των σπουδών είναι η πιο ανασφαλής για όλους. Έιμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη που αγχώνομαι γιατί δεν μπορώ να βρω δουλειά, ενώ έχω πτυχίο σε αντικείμενο που μου έλεγαν ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει αποκατάσταση. Είμαι τυχερή που έχω υποστηρικτικός γονείς που αναγνωρίζουν ότι προσπαθώ και δεν με πιέζουν. Που δεν έχω οικονομικές υποχρεώσεις απο παιδια κτλ. Αλλά μέχρι ποτε; Υποτίθεται ότι είμαστε στην πιο παραγωγική ηλικια και τη χαραμιζουμε λόγω απραξίας.
Τι πτυχίο έχεις αν επιτρέπεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι πτυχίο έχεις αν επιτρέπεται?
Πανεπιστήμιο νοσηλευτικής έχω τελειώσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σε φάση νεας αρχής και ξεκαθαρίσματος... Ψυχοφθώρου ξεκαθαρίσματος.
Sev_vo
Νεοφερμένο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple
Νεοφερμένο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Koύρασης,αγωνίας αλλά και αισιοδοξίας.Προετοιμάζομαι για να εισαχθώ στη σχολή που πάντα ήθελα και ονειρεύομαι τη φοιτητική ζωή
![]()
Σε ποια;

Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Η ζωή μου σε φάση: Σαφώς κι κλείσατε. Την Τρίτη έχεις αρχαία!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν μπορω να βρω καλυτερη κ πιο καταλληλη λεξη απο αυτην!
Ιοκάστη με λένε
Νεοφερμένο μέλος

nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στάσιμη εδώ και λίγο καιρό,
26 χρόνια δηλαδή.
Τι συνέβη όταν ήσουν έξι ετών?

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην πιο απαίσια φάση.
life is hard, and then you die
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

my life in a sentence. περιμένω το dielife is hard, and then you die
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

my life in a sentence. περιμένω το die
μη βιάζεσαι κιόλας. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

μη βιάζεσαι κιόλας. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει
Ξέρω καλύτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.