biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Ο biker21 έγραψε: #1 19-01-08 16:01 Καλησπερα.Ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να με συμβουλεψεται στο εξης θεμα. Εχω παρατηρησει πανω στο πεος μου 2 σαν κυκλακια λιγο ποιο σκουρα απο το χρωμα του πεους.Ειναι κατι πολυ σοβαρο?Ο γιατρος που πρεπει να πας θα ειναι ο παθολογος σωστα?Ξερεται καποιον καλο να μου συστησεται?Ευχαρηστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:07 Η Giovanna έγραψε: #2 19-01-08 16:07 ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Ο biker21 έγραψε: #3 19-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Ουρολογος?οκ ευχαρηστω.ΦΟβαμαι μν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο π.χ Καρκινος κ.τ.λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η Giovanna έγραψε: #4 19-01-08 16:24 γιατρος δεν ειμαι για να ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι τοσο σοβαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:27 Η Κακή Επιρροή: #5 19-01-08 16:27 τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα.Ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να με συμβουλεψεται στο εξης θεμα. Εχω παρατηρησει πανω στο πεος μου 2 σαν κυκλακια λιγο ποιο σκουρα απο το χρωμα του πεους.Ειναι κατι πολυ σοβαρο?Ο γιατρος που πρεπει να πας θα ειναι ο παθολογος σωστα?Ξερεται καποιον καλο να μου συστησεται?Ευχαρηστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:07 Η Giovanna έγραψε: #2 19-01-08 16:07 ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Ο biker21 έγραψε: #3 19-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Ουρολογος?οκ ευχαρηστω.ΦΟβαμαι μν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο π.χ Καρκινος κ.τ.λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η Giovanna έγραψε: #4 19-01-08 16:24 γιατρος δεν ειμαι για να ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι τοσο σοβαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:27 Η Κακή Επιρροή: #5 19-01-08 16:27 τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:19 Ο biker21 έγραψε: #3 19-01-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Ουρολογος?οκ ευχαρηστω.ΦΟβαμαι μν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο π.χ Καρκινος κ.τ.λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η Giovanna έγραψε: #4 19-01-08 16:24 γιατρος δεν ειμαι για να ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι τοσο σοβαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:27 Η Κακή Επιρροή: #5 19-01-08 16:27 τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ουρολογος βασικα χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Ουρολογος?οκ ευχαρηστω.ΦΟβαμαι μν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο π.χ Καρκινος κ.τ.λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η Giovanna έγραψε: #4 19-01-08 16:24 γιατρος δεν ειμαι για να ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι τοσο σοβαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:27 Η Κακή Επιρροή: #5 19-01-08 16:27 τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατρος δεν ειμαι για να ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι κατι τοσο σοβαρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:27 Η Κακή Επιρροή: #5 19-01-08 16:27 τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:32 Ο Dracula82: #6 19-01-08 16:32 Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγαινε σε κάποιον δερματολόγο-αφροδισιολόγο να σου πεί σίγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:33 Ο biker21 έγραψε: #7 19-01-08 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τα κυκλάκια αυτά που λες, είναι σαν κρεατοελίτσες ή σαν πανάδες πάνω στο δέρμα? Click για ανάπτυξη... Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η Κακή Επιρροή: #8 19-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από biker21: Ειναι σαν παναδες οχι σαν κρεατοελιτσες. Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Ο biker21 έγραψε: #9 19-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (αν ήταν κρεατοελίτσες θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι κονδυλώματα ) παρόλα αυτά εννοείται ότι πρέπει να πας σε δερματολόγο - αφροδισιολόγο αν θες έχω να σου συστήσω μια (γυναίκα και ωραία είναι ) αλλά είναι λίγο τσιμπημένη στις τιμές (νομίζω κανα 80άρι η επίσκεψη)... έχει ιατρείο στο Κολωνάκι για τα απογεύματα και στο ΙΑΣΩ για τις πρωινές ώρες Αν θες θα σου στείλω τα στοιχεία της με πμ Click για ανάπτυξη... ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:52 Η Κακή Επιρροή: #10 19-01-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από biker21: ΕΙναι και ωραια ε? τι ηλικια εχει?πλακα κανΣτηλε,μου με πμ τα στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι αυτο το εχω πολυ καιρο απλα δεν ειχα ασχοληθει Click για ανάπτυξη... καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο biker21 έγραψε: #11 19-01-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: καλά μην τρελαίνεσαι ... μπορεί να είναι κι απλώς καινούργιες ελιές (ναι το σώμα γεννάει νέες ελιές) αλλά πρέπει να το τσεκάρεις οπωσδήποτε μην τυχών και είναι κανέναν ΣΜΝ Σου στέλνω το πμ Click για ανάπτυξη... Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dracula82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 16:59 Ο Dracula82: #12 19-01-08 16:59 Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:01 Η Κακή Επιρροή: #13 19-01-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 007i Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από biker21: Τι να μν τρελενομαι ρε συ? Καινουργιες ελιες πανω στο πεος?Το ΣΜΝ τι ειναι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:04 Η Εδάδ έγραψε: #14 19-01-08 17:04 Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης, μήπως τις είχες από πριν και τώρα τις πρόσεξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biker21 Νεοφερμένο μέλος Ο biker21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:09 Ο biker21 έγραψε: #15 19-01-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Φυσικά βρε... βγαίνουν ελιές παντού και δεν σημαίνει κάτι! για το ΣΜΝ σου απάντησαν Click για ανάπτυξη... Ε τωτε ΣΜΝ πρεπει να ειναι τελοσ παντον θα πας σε αυτην που μο υ ειπες και θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.