adespoto
Περιβόητο μέλος

Ok, first off, δεν υπαρχει "αντιρυτιδικη κρεμα", οκ ;Σας κοροιδευουνε.
Κρεμα απολεπισης. Αλλο ενα ανεκδοτο. Το νεκρο δερμα πεφτει μονο του και με το πλυσιμο. Δε χρειαζεται να πληρωνουμε κρεμες. Καλυτερα να ταισω εναν αστεγο.
Τωρα γενικα οτι η περιποιηση δε μειωνει τον ανδρισμο, συμφωνω. Αρκει να μην υπαρχουν υπερβολες ομως. Πεντικιουρ δε φανταζομαι για ποιο λογο να χρειαζεται ενας μη 3ης ηλικιας ανδρας, εκτος αν εχει συγκεκριμενο προβλημα με τα νυχια. Αρα εξαιρεση στον κανονα. Αποτριχωσεις ; Πότε τις θεωρεις αναγκαιες ;
Καλα κανεις και εισαι προοδευτικη, αλλά ας φτασουμε να υπαρχουν τα βασικα (καθαριοτητα, βασικη περιποιηση κλπ) και για τα 2 φυλλα, (οκ πιο πολυ ανδρες) και βλεπουμε![]()
Αυτός είσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diavoleas
Νεοφερμένο μέλος

Παραθέτω τον λόγο για τον οποίο οι γυναίκες είναι λογικό να χρησιμοποιούν καλλυντικά
**
*
Στην Δημιουργία:
Φτιάχνει ο Θεός τον πλανήτη..
-Ωραίος είναι, σκεφτεται
Φτιάχνει την χλωρίδα..
-Όμορφα, αναλογίστηκε
Φτιάχνει την πανίδα..
-Ωραία και τα ζώα
Φτιάχνει τον άνδρα
-Καλά, σήμερα έχω τρελή έμνευση
Φτιάχνει και την γυναίκα, αλλά κάτι δεν του καθόταν καλά..
Την κοιτάει από δώ, κοιτάει κ απο κει...
-Δεν πειράζει, θα βάφεται

Scandal
Διαχειριστής

Πάντως και σε μια γυναίκα εκτιμώ περισσότερο τη φυσική της ομορφιά από το να φοράει 1 εκατοστό πούδρες, κραγιόν, βαφές στα μάτια κ.τ.λ. και να βγαίνει έξω σαν κλόουν (εδώ και πως μπορούν και φιλάνε τα χείλη που έχουν κραγιόν αναρωτιέμαι :sucks: ]. Οι γυναίκες που δεν βάφονται καθόλου στο πρόσωπο είναι πιο ωραίες.

-petros

Τους εχετε δει να πανε βολτα με τις κρεμες?
Γιατι οι κρεμες βρισκονται στο μπανιο.Κι αμφιβαλλω εαν καποιοςμπορει να καταλαβει απο την εμφανιση ποσες χρησιμοποιει ο αλλος.(πουχου εγω)
Αυτα που φαινονται ειναι
-βγαλσιμο φρυδιων (1000% υπερ οταν ενωνεται στον αντρα.Το θεωρω ασχημο)
-αποτρυχωση σωματος (κι αυτη το καλοκαιρι και προσωπικα αν βγαλω ποτε τριχες και τις θεωρησω αισχος θα παρουν ποδι)
-σολαριουμ
-και κατι αλλο που μπορει να μην μου ερχεται...
mania
Επιφανές μέλος

Πάντως και σε μια γυναίκα εκτιμώ περισσότερο τη φυσική της ομορφιά από το να φοράει 1 εκατοστό πούδρες, κραγιόν, βαφές στα μάτια κ.τ.λ. και να βγαίνει έξω σαν κλόουν (εδώ και πως μπορούν και φιλάνε τα χείλη που έχουν κραγιόν αναρωτιέμαι :sucks: ]. Οι γυναίκες που δεν βάφονται καθόλου στο πρόσωπο είναι πιο ωραίες.
-petros
Πέτρο εσύ θεωρείς ότι η άβαφτη είναι καλή, για ρώτα πόσοι αγνωούν γυναίκες απλές και αληθινες επειδή θέλουν την γυναίκα με χάι κλάς βάψιμο, κραγιόν, μέικ άπ, το αρνητικο είναι ότι δεν τους τραβάει η αλήθεια αλλα αυτό που είναι πάνω απο την αλήθεια...
Μπορεί κάποια να είναι χάλια αλλα να φοράει τόση πούδρα που χάνει όλο το αληθινό δέρμα, άσε που άμα υδρώσει κιόλας την έκανες... εκείνοι εκεί

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και πάντως σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως είμαι θετική στην όλη αυτή τάση

Subject to change
e-steki.gr Founder

Kακό είναι να είσαι προοδευτική;Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο!
Ειχα αρχισει να αγχωνομαι, πως παραειμαι προοδευτικη!!!![]()
Neraida
Επιφανές μέλος

Ok, first off, δεν υπαρχει "αντιρυτιδικη κρεμα", οκ ;Σας κοροιδευουνε.
Κρεμα απολεπισης. Αλλο ενα ανεκδοτο. Το νεκρο δερμα πεφτει μονο του και με το πλυσιμο. Δε χρειαζεται να πληρωνουμε κρεμες. Καλυτερα να ταισω εναν αστεγο.
εχεις κανει δερματολογος ή αισθητικος????Γιατι εγω τα ξερω διαφορετικα...
Τωρα γενικα οτι η περιποιηση δε μειωνει τον ανδρισμο, συμφωνω. Αρκει να μην υπαρχουν υπερβολες ομως. Πεντικιουρ δε φανταζομαι για ποιο λογο να χρειαζεται ενας μη 3ης ηλικιας ανδρας, εκτος αν εχει συγκεκριμενο προβλημα με τα νυχια. Αρα εξαιρεση στον κανονα. Αποτριχωσεις ; Πότε τις θεωρεις αναγκαιες ;
Για τους ιδιους λογους που χρειαζεται και μια γυναικα, εξαιρωντας βεβαια το βαψιμο. Αραγε γνωριζεις τι περικλειει ενα πεντικιουρ?
Και τωρα οσον αφορα στις αποτριχωσεις, κυριως γινονται λογω αισθητικης και απο καποιους αθλητες. Για οποιο λογο και να το κανουν, εμενα δε μου δημιουργει προβλημα.
Καλα κανεις και εισαι προοδευτικη, αλλά ας φτασουμε να υπαρχουν τα βασικα (καθαριοτητα, βασικη περιποιηση κλπ) και για τα 2 φυλλα, (οκ πιο πολυ ανδρες) και βλεπουμε
ε αυτο δε θα επρεπε να περιμενουμε ακομα για να γινει..![]()
οχι Μισελ μου, δεν ειναι κακο να εισαι προοδευτικος...αλλα να μη νοιωθω και αλιεν!
Δατς ολ!

Αυτο θυμιζει λιγο το "η κοτα εκανε το αυγο, ή το αυγο την κοτα ; "Πέτρο εσύ θεωρείς ότι η άβαφτη είναι καλή, για ρώτα πόσοι αγνωούν γυναίκες απλές και αληθινες επειδή θέλουν την γυναίκα με χάι κλάς βάψιμο, κραγιόν, μέικ άπ, το αρνητικο είναι ότι δεν τους τραβάει η αλήθεια αλλα αυτό που είναι πάνω απο την αλήθεια...
Μπορεί κάποια να είναι χάλια αλλα να φοράει τόση πούδρα που χάνει όλο το αληθινό δέρμα, άσε που άμα υδρώσει κιόλας την έκανες... εκείνοι εκεί![]()

@kajira : μανικιουρ δε σχολιασα και συμφωνω. Πεντικιουρ ειναι νομιζω λιγο διαφορετικό, λιγοτερο σημαντικό γι ααντρα.Εκτος αν παιζει κανενα foot fetish lol . Kαι ενταξει δε μιλαμε για περιπτωσεις - εξαιρεσεις με ανατομικα προβληματα ετσι ; Για αποσμητικά συμφωνω. Για ζελεδες μονο σε ειδικες περιπτωσεις. Τις κολωνιες τις θεωρω optional οχι must. αλοιμονο αν περιμενουμε μια κολωνια να κανει τη διαφορα.
Οι δερματολογοι και οι αισθητικοι, αν αρχισουν να λενε οτι τα 2/3 των προϊοντων υποσχονται ψεματα ή υπερβαλλουν, καταλαβαινεις τι χαμος θα γινει και ποσα δις θα χαθουν. Οποτε θα ελεγα να μην επαναπαυομαστε αν ακουσουμε κατι ακομα και απο ειδικη πηγη. Δερματολογος δεν ειμαι, αλλα ειχα επαφη μαζι με καθηγητες δερματολογιας παντως. Εδω και τις ιδιες τις πανεπιστημιακες ερευνες τις κοιταμε με το μικροσκοπιο, γιατι πολλες βγαζουν συμπερασματα που συμφερουν εκεινους που τις χρηματοδοτουν.εχεις κανει δερματολογος ή αισθητικος????Γιατι εγω τα ξερω διαφορετικα...
Αναλυτικά οχι (ευτυχως !Αραγε γνωριζεις τι περικλειει ενα πεντικιουρ?

Μαζι σου. Αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι default για αρκετα μεγαλη πλειοψηφια ακομα...ε αυτο δε θα επρεπε να περιμενουμε ακομα για να γινει.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κι όσο για το πεντικιούρ θα διαφωνήσω ξανά. Εμένα τα ποδαράκια μου τα λεπτεπιλεπτά και θεϊκά (

adespoto
Περιβόητο μέλος

Απλως το χειροτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι να θεωρησει την κωλωνια σαν "εκτακτη λυση" και αντικαταστατη του πλυσματος.
Δεν υπαρχει πιο αηδιαστικο πραγμα να μετατρεψεις το "Acqua di Gio" σε "Acqua di vro(ma)".
Aπο εκει και περα θεωρω οτι το καταλληλο αρωμα στον ανδρα και φυσικα αναλογα την εποχη ειναι σαν να σου δειχνει εν στιγμα της "προσωπικοτητας στου".
Αρκει να μην το παρακανεις.Το αρωμα πρεπει να σε συνοδευει και οχι να λειτουργει σαν "συναγερμος" οτι πλησιαζεις.
Κατα τ'αλλα εγω τωρα χωρις αστεια θελω να παω να παρω κατι για τις "ευαισθητες" περιοχες κατω απο τα ματια.
Κοιμαμαι λιγο, ειμαι αγχωμενος,κουραζομαι και δεν θελω να γεμιζω μαυρους κυκλους.
Niyia
Διάσημο μέλος

Λέω λοιπόν :
Φροντίδα προσώπου (κρέμα, απολέπιση κτλ) : ναι
Ζελ/conditioner μαλλιών : ναι
Φροντίδα άκρων : ναι
Άρωμα/αποσμητικό : σίγουρα ναι !!!!!
Αποτρίχωση : οπωσδήποτε ναι ναι ναι ναι !!!!! (όχι γουλί αλλά ΣΩΣΤΗ περιποίηση, 2007 έχουμε, δεν ζούμε στον κόσμο των σπηλαίων να αφήνουμε δάση τριχών στο έλεος του χρόνου...έλεος?)

Επίσης, επειδή εγώ προσωπικά είμαι υποχόνδρια με την προσωπική καθαριότητα (μπορεί να κάνω 852 ντούς την ημέρα -που λέει ο λόγος-), δίνω ιδιαίτερη σημασία κ στην καθαριότητα του άλλου. Άρα :
Καθαριότητα : 1000% ναι !!!!

Για να μη γίνουμε σαν αυτό που λέει κ ο Μάριο :
....
Δεν υπαρχει πιο αηδιαστικο πραγμα να μετατρεψεις το "Acqua di Gio" σε "Acqua di vro(ma)".
.....
Εύγε βρε Μαριο...
(ΛΟΛΛΛΛΛ

io-io
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Βγαλμενα φρυδια με παραπεμπουν με κοκκινα βελακια σε γκει, οπως και διαφορα γυναικοκρατουμενα τμηματα του χοντου -μασκες, veet κλπκλπ.
Επισης, να ριχνει και καμια μπατσα.(πλακα κανω, αλλα μαλλον η μονη στενομυαλη ειμαι εδω

ps Mario αν κανεις αυτο που λεει το ιοιο φροντισε να το ξερεις μονο εσυ κι ο καθρεφτης σου

Mario, κοψε αγγουρακι σε φετες και βαλτο στην περιοχη των ματιων! Επισης, βρασε νερο, ριξε μεσα ενα φακελακι τσαι, μετα βαλτο στο ψυγειο να κρυωσει (μονο το φακελακι) και μετα ακουμπησε το στην περιοχη των ματιων για μερικα λεπτα!![]()
Aυτό τώρα αλήθεια πιάνει?
Το τσάι τι είδους να είναι?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το καλό του δέρματος μου θέλω
Και να σου επισημάνω ότι απαγορεύονται τα greeklish, ακους εκεί chuchuni
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.