Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σκάκι εξασκεί τον εγκέφαλο γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση και να ελέγχεις τα πάντα πριν κάνεις την παραμικρή κίνηση,ενώ το τάβλι είναι περισσότερο θέμα τύχης (το ξέρω ότι τώρα θα βγουν όλοι να πουν ότι το τάβλι ΘΕΛΕΙ σκέψη και σε αυτό συμφωνώ,αλλά πρώτον σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με το σκάκι και δεύτερον άμα στο τάβλι φέρνεις συνέχεια πεντάρες/εξάρες/ό,τι σε βολεύει και τελείως χαζός να είσαι θα νικήσεις!)
Συμπέρασμα: δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα δύο μου αρέσει περισσότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εδώ θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο, υπάρχουν διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια στρατηγικής που είναι άνετα 10 φορές πιο πολύπλοκα από το γνωστό μας σκάκι, αυτό αποδεικνύεται εύκολα εάν δε κανείς την πρόοδο της τεχνιτής νοημοσύνης αυτών των παιχνιδιών. Ενώ στο σκάκι έχουμε πλέον υπολογιστές που μπορούν να νικήσουν τους καλύτερους ανθρώπους σκακιστές, η τεχνιτή νοημοσύνη στα παιχνίδια στρατηγικής είναι αρκετά κακή, λόγω κυρίως της μεγάλης πολυπλοκότητας αυτών των παιχνιδιών. Παρόλλα αυτά ένας πολύ καλός σκακιστής θεωρείται ως έξπυνος, ή λογικός, ή intellectual κτλ κτλ ενώ αντίστοιχα ένας πολύ καλός παίκτης στρατηγικής θεωρείται στην καλύτερη αποβλακωμένος

roccohooshie
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Το τάβλι είναι κάτι άλλο. Είναι παρέα, χαβαλές, καλαμπούρι, χαλάρωση, γέλιο, βαβούρα, κοινωνία. Εεεεξάαρες!!!!!!

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Όσο για το τάβλι συμφωνώ με το Δία.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ισχύει ! Αν ξέρεις να ρίχνεις τα ζάρια, καθόλου δεν βασίζεται στην τύχηΤάβλι: ένα παιχνίδι που βασίζεται τόσο πολύ στην τύχη μόνο βαρετό μπορεί να είναι. Όχι ότι το σκάκι για μένα έχει τρελό ενδιαφέρον, πάντως το θεωρώ πιο ενδιαφέρον.

Βασικά τάβλι ήθελα να μαθω για να παίζω στις παραλίες αλλά δεν έτυχε ποτέ οπότε περιορίστηκα στο σκάκι!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ταβλι με χιλια οποτε! Να χτυπας κατω το πούλι να' ουμε

Τώρα αν το πάμε στη φιλοσοφία, οι έχοντες πνεύμα σκακιστή τείνουν πρός το carpe diem (άδραξε τη μέρα) και προσπαθούν να ελέγξουν τα παντα στη ζωή τους ωστε να την αξιοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο. Οι έχοντες πνεύμα ταβλαδόρου παίρνουν τη ζωή όπως έρχεται και προσπαθουν να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα με τις ζαριές που έχουν. Νομίζω ότι οι τελευταίοι περνάνε και καλύτερα, ενω οι πρώτοι ζορίζονται αρκετά αν τα πράγματα δεν έρχονται συμφωνα με το πλανο ζωής που έχουν καταστρώσει. Εγω φιλοσοφικά είμαι ταβλαδόρος.

Απο σκακι δεν εχω ιδεα και κανα δυο φορες που προθυμοποιηθηκαν να μου μαθουν, δεν ειχα καθολου υπομονη!!!... Δεν ειμαι για τετοια πνευματικα παιχνιδια εγω. Θελω δραση κι ενταση!
Ταβλι με χιλια οποτε! Να χτυπας κατω το πούλι να' ουμε![]()
Εμείς πως κάνουμε παρέα απορω!!Σκάκι γιατί το τάβλι κάνει φασαρία!!
Βασικά τάβλι ήθελα να μαθω για να παίζω στις παραλίες αλλά δεν έτυχε ποτέ οπότε περιορίστηκα στο σκάκι!!![]()

Θέλω μαθήματα τάβλι βαρεθηκα να κοιταω συνέχεια τους άλλους στην παραλια !

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εμείς πως κάνουμε παρέα απορω!!
Θέλω μαθήματα τάβλι βαρεθηκα να κοιταω συνέχεια τους άλλους στην παραλια !![]()
Οποτε θελεις wherever!!!
Στη διαθεση σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.