Σκάνδαλο CNN

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Πρόσφατα στην Αμερική οι project Veritas έκαναν expose το κανάλι CNN όπου ο technical director Charles Chester αποκάλυψε πολλά σημαντικά πράγματα τα οποία πιθανός να ακολουθούν και οι άλλες "κλικες" καναλιών μέσο της προπαγάνδας

Πιο συγκεκριμένα :
1)Αρχικά αναφέρει οτι χωρίς λόγο ,χωρίς να ισχύουν έφτιαξαν μια ιστορία για τον Τραμπ ώστε να τον βγάλουν εκτός προεδρίας


2) Σκόπιμα αναφέρουν εδώ και ένα χρόνο συνεχώς στις τηλεοράσεις τον κοβιντ ,όπως είπε και ο ιδιος ασκούσαν μια πολύ καλή προπαγάνδα στο κοινό όταν από δίπλα απ' τον παρουσιαστή (στο κάτω μέρος ης τηλεόρασης για τα ελληνικά τν) δείχνουν τα δεδομένα απ' τον κοβιντ . Ισχυρίζεται επίσης ότι θα ήθελαν περισσότερα νούμερα στον κοβιντ για να πετύχουν αυτό που θέλουν πιο εύκολα


3) Σκόπιμα βρίσκονται πίσω από τους BLM (που τόσο καιρό έλεγα ότι εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα ενώ με εκραζαν για αυτό που έλεγα )


4) Στο τελευταίο part- expose των project Veritas πιάστηκε να λέει οτι η επόμενη προπαγάνδα τους θα είναι με την κλιματική αλλαγή μόλις τελείωσε το θέμα με τον κοβιντ (αναμένουμε να δούμε στο μέλλον αν όντως ισχύει)
"Our focus was to get Trump out of office," he said. "Without saying it, that's what it was, right? So our next thing is going to be for climate change awareness."Με όλο αυτό το expose στο Twitter κατέχει την πρώτη θέση το #Expose_CNN.Το Twitter ανέλαβε δράση να κλείσει την φωνή των project Veritas

Αναμένουμε εξελίξεις και άλλα part-expose
 

giannhs2001

Διάσημο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,704 μηνύματα.
Σώπα. Δεν γνωρίζαμε τι συμβαίνει με αυτά τα βοθροmedia. Έριξαν έναν ατελείωτο πόλεμο στον Πρόεδρο Trump τόσο πριν όσο μετά την εκλογή του. Έδειχναν και καλά Αμερικανούς νεοναζί να τον στηρίζουν για να του ρίξουν την δημοτικότητα και ένα σωρό άλλα. Το CNN είναι από τους μεγαλύτερους βόθρους.

Πάω στοίχημα ακόμα τρέμουν στην ιδέα μιας επιστροφής του Trump.
 

Nick890

Περιβόητο μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 4,053 μηνύματα.
Μα τοτε ηταν μια συνωμωσια .Ας πούμε θυμάσε στο τσατ τι είχε γίνει όταν έλεγα ότι τα BLM εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα.

Τώρα ακούγονται από επίσημα πρόσωπα που επιβεβαιώνει τις θεωρίες συνωμοσίας

Εν τω μεταξύ το CNN τελείωσε νομίζω ,πάνε τα νούμερα τηλεθέασης
 

Jack of Spades

Διάσημο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,995 μηνύματα.
Βρωμοκάναλο της κακιάς ώρας...ευτυχώς οι Αμερικανοί ξυπνάνε κι η τηλεθέασή του έχει σταθερά πτωτική καμπύλη!
 

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,390 μηνύματα.
Το μόνο σκάνδαλο είναι πως υπάρχει ακόμη κόσμος που παίρνει στα σοβαρά αυτό το κανάλι
 

klean

Διάσημο μέλος

Ο Κλεάνθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 3,992 μηνύματα.
Ε τώρα λίγο ντροπή να μιλάνε σανοστουμπωμένοι Έλληνες για κατάντια ξένων καναλιών :P
 

giannhs2001

Διάσημο μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,704 μηνύματα.
Άλλο τα media της Ελλαδίτσας και άλλο τα media της παγκόσμιας ηγέτιδας χώρας που για χρόνια υπερηφανεύονταν ότι χτίστηκε πάνω στην ελευθερία και είναι ο φύλακας της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει σύγκριση. Στο θέμα των Αμερικανικών εκλογών ούτε εδώ κρατήθηκε αντικειμενική στάση. Συνέχεια 24/7 ακούγαμε για τον "κακό φασίστα" Trump.
 

akikos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,960 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι άλλη φορά να γίνεται τόσο μεγάλη προπαγάνδα παγκόσμια για υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ. Μέχρι και τα κινήματα black life matter κ.λπ. γι αυτό το λόγο έγιναν.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης . Έχει γράψει 2,483 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top