akis94
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

04-12-20

11:30
Καλημέρα σας
Έχω έναν σκληρό δίσκο που δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δουλεύει το μοτέρ αλλά κάνει συνέχεια κλίκ. Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ανάκτηση των αρχείων που έχω μέσα. Είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος Toshiba.
Έχω έναν σκληρό δίσκο που δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δουλεύει το μοτέρ αλλά κάνει συνέχεια κλίκ. Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ανάκτηση των αρχείων που έχω μέσα. Είναι εσωτερικός σκληρός δίσκος Toshiba.
Συνημμένα
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

04-12-20

13:03
Πήγαινε σε εξειδικευμένους επαγγελματίες και μην τον ανοίξεις μόνος σου ή το πας σε κάποιο τεχνικό να στο επισκευάσει αυτός με 50 ευρώ.
Εγγύηση (ανάκτησης δεδομένων) δεν μπορείς να στη δώσει κανένας και το κόστος μπορεί να είναι πάνω από 500 ευρώ.
Εγγύηση (ανάκτησης δεδομένων) δεν μπορείς να στη δώσει κανένας και το κόστος μπορεί να είναι πάνω από 500 ευρώ.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

04-12-20

13:16
Καλησπέρα Ακη!
Έχω πάθει κάτι αντίστοιχο (με εξωτερικό σκληρό όμως) και μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με εταιρεία ανάκτησης δεδομένων. Το κόστος είναι μεγάλο όπως είπε ο akikos και κάποια αρχεία μπορεί να έχουν καταστραφεί ανεπανόρθωτα. Σε πρώτη φάση σου κάνουν μία διάγνωση για να δουν τι πρόβλημα υπάρχει και σε τι βαθμό μπορούν να σωθούν τα αρχεία.
Μην αφήσεις να στο "πειραξει" κάποιος απλός ειδικός γιατί μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.
Έχω πάθει κάτι αντίστοιχο (με εξωτερικό σκληρό όμως) και μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνήσω με εταιρεία ανάκτησης δεδομένων. Το κόστος είναι μεγάλο όπως είπε ο akikos και κάποια αρχεία μπορεί να έχουν καταστραφεί ανεπανόρθωτα. Σε πρώτη φάση σου κάνουν μία διάγνωση για να δουν τι πρόβλημα υπάρχει και σε τι βαθμό μπορούν να σωθούν τα αρχεία.
Μην αφήσεις να στο "πειραξει" κάποιος απλός ειδικός γιατί μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

19-12-20

12:44
Υπαρχουν ειδικα προγραμματα στο ιντερνετ αλλα καλο για μενα ειναι να το πας σε καποιον τεχνικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...