akikos
Επιφανές μέλος

Σκοτεινό theme

ανοιχτό theme

Προσωπικά προτιμώ τα light themes.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

μόνο solarized dark 8)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

set background=dark
Μόνο σκοτεινό.
Guest 875331
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

με ενοχλεί απιστευτα καθως μου κουραζει τα ματια. Γενικα απο ερευνες που εχω διαβασει το ιδανικο για τα ματια ειναι απρο background με εντονα σκουρα χρωματα στα γραμματα. Τα αλλα μπορουν δυνητικα να προκαλεσουν προβληματα, γι αυτο οσοι περναμε απειρες ωρες στο pc καλο ειναι να χτισουμε καποιες καλες συνηθειες τωρα που ειναι νωρίς, οπως φωτεινότητα, τρόπο καθίσματος κτλ για να μη κλαίμε μετά.
Scandal
Διαχειριστής

Κάποτε είχα δοκιμάσει να το δουλέψω σε dark theme, αλλά δεν τα κατάφερα να με βολέψει...
Guest 875331
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Guest 875331
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Πάντα χρησιμοποιώ ανοιχτό theme οπως το default του eclipse. Το μαυρο backgroumd περαν του οτι μου φαινεται τελειως skid
με ενοχλεί απιστευτα καθως μου κουραζει τα ματια. Γενικα απο ερευνες που εχω διαβασει το ιδανικο για τα ματια ειναι απρο background με εντονα σκουρα χρωματα στα γραμματα. Τα αλλα μπορουν δυνητικα να προκαλεσουν προβληματα, γι αυτο οσοι περναμε απειρες ωρες στο pc καλο ειναι να χτισουμε καποιες καλες συνηθειες τωρα που ειναι νωρίς, οπως φωτεινότητα, τρόπο καθίσματος κτλ για να μη κλαίμε μετά.
δηλαδή θες να μας πεις πως κλείνεις τα φώτα ανοίγεις ξέρω γω eclipse με λευκό φόντο και δε γκαβώνεσαι;
ούτε το μαύρο είτε καλό συμφωνώ το καλύτερο για μένα είναι γενικά σκούρες αποχρώσεις με καλές αντιθέσεις για αυτό και πολλά ide και editors έχουν για default dark αυτό το ξεθωριασμένο μαύρο συνήθως με molokai scheme.
Guest 209912
Επισκέπτης

δηλαδή θες να μας πεις πως κλείνεις τα φώτα ανοίγεις ξέρω γω eclipse με λευκό φόντο και δε γκαβώνεσαι;
ούτε το μαύρο είτε καλό συμφωνώ το καλύτερο για μένα είναι γενικά σκούρες αποχρώσεις με καλές αντιθέσεις για αυτό και πολλά ide και editors έχουν για default dark αυτό το ξεθωριασμένο μαύρο συνήθως με molokai scheme.
Σε φωτεινο δωματιο ασπρο background, σε σκοτεινο δωματιο σκοτεινο background. Απλα συνηθως δουλευω με φως. Αν εχεις επισης αρκετα μεγαλη οθονη που καλυπτει ολο το οπτικο σου πεδιο ή πολλεε οθόνες δεν εχεις θεμα ουτε στο σκοταδι με απρο background. Επισης το μαυρο background ειναι πολυ κακο για ατομα κε αστιγματισμο, περιπου το 50% του πληθυσμου δηλαδη.
Guest 875331
Επισκέπτης

Ισως φταιει το tablet ή τα ματια μου αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα αυτου του ασπρου με το αλλο του eclipse που εβαλες παραπανω.
Χαχαχα ναι υπάρχει διαφορά και στην όψη και στο πόσο κουράζουν τα μάτια.
Alan
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.