Περα απο αυτο, θεωρω τα σκυλια πανεξυπνα, στοργικα και ξερουν να δενονται με το αφεντικο τους!! Ξερεις πως κατα 99% τα αισθηματα που προκειται να δωσεις, θα τα παρεις πισω στο 10πλασσιο... Και αυτο οχι γιατι τα σκυλια ειναι δουλακια (πραγματικα, απορω πως σου ηρθε και το ειπες αυτο ρε πουπουλινα

), αλλα επειδη εχουν χαρακτηρα και προσωπικοτητα, που σε αρκετα σημεια προσεγγιζει εκεινον του ανθρωπου!! Ναι, μπορει πολλες φορες να γινονται αυτοκολλητα με το αφεντικο τους, αλλα το γεγονος αυτο σε καμια περιπτωση δεν καθιστα τα "αφεντικα" τους εγωιστες... Απλα δημιουργειται ενα ιδιαιτερο δεσιμο αναμεσα τους, που οσοι δεν το εχουν ζησει δυσκολα μπορουν να το καταλαβουν (μεσα σε αυτους κι εγω)!! Απο την αλλη οι γατες ειναι λιγο αχαριστα ζωα... Παιρνουν αγαπη, αλλα τις περισσοτερες φορες το μονο που ζητουνε ειναι χαδια και τιποτα αλλο (αντε κι ενα καλο χαλακι για να ξυνουν τα νυχια τους

)!! Ειτε βρισκονται στο σπιτι με τον ιδιοκτητη τους, ειτε με τον x,y ασχετο δεν τους κανει ιδιαιτερη αισθηση, αρκει να υπαρχει καποιος που εξυπηρετει τις αναγκες τους... Γενικοτερα, και συγνωμη αν φαινομαι λιγο ακραιος, μου φαινονται λιγο υπουλα ζωα!! Μεχρι και το χερι που τους ταιζει μπορουν να γρατσουνισουν, χωρις ουσιαστικο λογο... Κακα τα ψεματα, μιλαμε για αυτο το κτηνωδες ενστικτο, που υπαρχει σε μεγαλο βαθμο μεσα τους!! Βεβαια αυτο δεν τις καθιστα ακαταλληλες για συντροφια και παρεα, αλλα ευχαριστω, δε θα παρω

... Τι να κανουμε, οι προτιμησεις και τα γουστα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο!! Και κατι τελευταιαο: Οσο μυριζει ενας σκυλος, αλλα τοσο (για να μην πω και χειροτερα) μπορει να μυρισει μια γατα... Αλλωστε ειναι πιθανοτερο να δεις μια γατα να κανει βολτες σε εναν καδο σκουπιδιων, παρα ενα σκυλο!!
Υ.Γ: Κατι που διαβασα και με εκανε να αλλαξω λιγο τις αποψεις μου για τις γατες (οχι οτι ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα μαζι τους) ειναι πως μπορουν να βοηθησουν ατομα με ψυχολογικα-ψυχιατρικα προβληματα!! Οποτε το γεγονος αυτο μας δειχνει πως κανενα ζωο δεν ειναι απαισιο, οποτε αν υποστηριζουμε πως σιχαινομαστε κατι, τοτε μαλλον εμεις εχουμε το προβλημα...