Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

τα λατρεύω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

εχεις και τελειο σκυλακι εσυ^^τα σκυλια τα αγαπαω τις γατες τις γουσταρω![]()
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω αφενός να κάνω μια ψυχούλα να περάσει καλά και αφετέρου να του δώσω την αγάπη που δεν μπορούν να εκτιμήσουν οι άνθρωποι.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Δεν μπορώ να αποφασίσω στη δεδομένη στιγμή. Έχω σκέψεις και για γάτα και για σκύλο (όχι και για τα δύο!) για κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο τι θέλω, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω ένα ζωάκι.
Θέλω αφενός να κάνω μια ψυχούλα να περάσει καλά και αφετέρου να του δώσω την αγάπη που δεν μπορούν να εκτιμήσουν οι άνθρωποι.
Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις, μην ανησυχείς

Αν έχεις την καρδιά σου ανοιχτή η/ο ιδανική/ός υποψήφιος/α θα έρθει και θα σε κατακτήσει με μια ματιά

sofia_1995
Νεοφερμένο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκυλάκια παίδες! Καλές και οι γάτες αλλά σαν τα σκυλιά τίποτα!!

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω στο σπίτι ένα cocker spaniel... Μου κουνάει την ουρά τώρα....
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Τα σκυλιά, κατ' εμέ, είναι πιο συναισθηματικά, πιο αγαπησιάρικα. Η αγάπη του σκύλου προς τον άνθρωπό του είναι πραγματικά χωρίς όρια. Φαίνεται ακόμα κ στον τρόπο που σε κοιτάζουν τα άτιμα! Έχοντας ζήσει μαζί με σκυλιά πολλά χρόνια μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι πράγματι ο πιστότερος κ καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
Πιστεύω ότι πάντα θα θέλω να'χω σκυλάκι δίπλα μου!

parafernalia
Περιβόητο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

και απίστευτη σχέση με τα παιδιά ....
και με γερμανικό ποιμενικό νικολάκη , (πριν ένα μήνα περίπου το χάσαμε το ιρμάκι...)
είναι απίστευτα πλάσματα ....απίστευτα!
Μακάρι να τα καταφέρεις να συνυπάρξεις κάποια στιγμή με ένα τέτοιο πλάσμα...
Επίσης αγαπώ πολύ τα κοκερ ...

Και φυσικά τα κοπράκια...

parafernalia
Περιβόητο μέλος

και με γερμανικό ποιμενικό νικολάκη , (πριν ένα μήνα περίπου το χάσαμε το ιρμάκι...)
είναι απίστευτα πλάσματα ....απίστευτα!
Είχα ένα τέτοιο μικρός. Το πήγε ο "έξυπνος" πατέρας μου σε εκπαιδευτήριο να γίνει και καλά άγριος φύλακας, αυτό ήταν ένα ευαίσθητο σκυλάκι που μας αγαπούσε όλους (καρκινάκι στο ζώδιο). Μας είπαν ότι τον δάγκωσε ένας άλλος σκύλος, τρόμαξε και τρελάθηκε. Δεν το ξαναείδα από τότε.

marina289
Δραστήριο μέλος

Σκύλος βέβαια! Οι γάτες είναι πατσαβούρες!
Καμιά φορά ο τίτλος που προσάπτουμε σε ένα πλάσμα , επιστρέφει αντανακλαστικά, μας χαρακτηρίζει και τον οικειοποιείται τελικά ο εκφέρων ...
Φίλη μου, πολύ ατυχής έκφραση...
marina289
Δραστήριο μέλος

α, παίζει και παιδική πληγούλα και απωθημένο έ;;Είχα ένα τέτοιο μικρός. Το πήγε ο "έξυπνος" πατέρας μου σε εκπαιδευτήριο να γίνει και καλά άγριος φύλακας, αυτό ήταν ένα ευαίσθητο σκυλάκι που μας αγαπούσε όλους (καρκινάκι στο ζώδιο). Μας είπαν ότι τον δάγκωσε ένας άλλος σκύλος, τρόμαξε και τρελάθηκε. Δεν το ξαναείδα από τότε.![]()
![]()
ε, σου εύχομαι να το εκπληρώσεις κάποια στιγμή!

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα σκυλιά είναι αξιολάτρευτα!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Απλώς έτυχε να 'χω γατάκια.
Οι γάταροι μου!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλα τα ζωάκια τα λατρεύω αλλά προτιμώ λίγο παραπάνω τα σκυλάκια! Έχω 2: ένα shih tzu (3,5 ετών) και ένα griffon (15,5 ετών) και τις λατρεύω κ τις δυο τους!
Τα σκυλιά, κατ' εμέ, είναι πιο συναισθηματικά, πιο αγαπησιάρικα. Η αγάπη του σκύλου προς τον άνθρωπό του είναι πραγματικά χωρίς όρια. Φαίνεται ακόμα κ στον τρόπο που σε κοιτάζουν τα άτιμα! Έχοντας ζήσει μαζί με σκυλιά πολλά χρόνια μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι πράγματι ο πιστότερος κ καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
Πιστεύω ότι πάντα θα θέλω να'χω σκυλάκι δίπλα μου!![]()
Δεν πιστεύω ότι τα σκυλιά είναι περισσότερο ή λιγότερο συναισθηματικά ή αγαπησιάρικα σε σχέση με τις γάτες. Θα έλεγα ότι διαφέρουν στον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων τους, αλλά αγαπάνε το ίδιο. Έχω ζήσει και με σκύλους και με γάτες και έχω δει και τις 2 πλευρές να εκφράζουν συναισθήματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο σκύλος πχ πηδάει πάνω σου, σε γλείφει και κουνάει την ουρά, ενώ η γάτα τρίβεται πάνω σου και γουργουρίζει.
Ούτε πιστεύω ότι ο σκύλος είναι πιο πιστός από την γάτα (ούτε το αντίθετο ισχύει φυσικά). Σε πολλές περιπτώσεις η γάτα είναι παρεξηγημένη λόγω κακής κοινωνικοποιήσης ή λόγω semi-feral κατάστασης. Είναι όπως και με τα σκυλιά... όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα εκπαιδεύει και δεν τα φροντίζει όπως πρέπει, βλέπουμε ανεπιθύμητες συμπεριφορές.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Λυπαμαι..αλλα δεν θελω ενα ζωακι..που να μου κανει τα χατηρια.Θελω ενα ζωακι..που να εχει την προσωπικοτητα του..,ανεξαρτητο..και πανεμορφο..Το φιλαρακι μου.Οχι το δουλακι μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.