29-12-09

22:54
Ω έλα τώρα. Πιστεύεις πως κάποιος από αυτούς που πόσταραν έκλαψε επειδή ένα μωρό έχει 50 βελόνες στο σώμα του; Εγώ σου λέω πως ούτε καν στεναχωρήθηκαν πραγματικά. Είπαν απλά ένα κρίμα από μέσα τους και αυτό είναι όλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.

29-12-09

22:56
Σίγουρα δεν κλες αλλά σίγουρα στεναχωριέσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

29-12-09

22:58
Σίγουρα;
Για ποιο λόγο να στεναχωρηθώ για ένα μωρό που δεν ανήκει στον οικογενειακό/φιλικό μου κύκλο;
Και έρχεσαι στα λόγια μου. Σίγουρα δεν κλαις. Τα ποστ με τα εμότικον αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, είναι εκνευριστικά και τελείως ψεύτικα.
Για ποιο λόγο να στεναχωρηθώ για ένα μωρό που δεν ανήκει στον οικογενειακό/φιλικό μου κύκλο;
Και έρχεσαι στα λόγια μου. Σίγουρα δεν κλαις. Τα ποστ με τα εμότικον αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, είναι εκνευριστικά και τελείως ψεύτικα.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.

29-12-09

23:01
ε καλά του noisy man ήταν για το γαμώτο...ίσα-ίσα να νευριάσεις;

29-12-09

23:04
Ο Χρήστος το έβαλε για πλάκα. Όχι για να νευριάσω.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

29-12-09

23:06
Ε καλά μωρέ αυτό τέλος πάντων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...