Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μου στο σύστησαν κάποια άτομο απο την δουλειά και απο ότι διάβασα στο ιντερνετ έχει απίστευτες ιδιότητες.
Ρίξτε μια ματία και αν κάποιος έχει ήδη πάρει ας μας πει εντυπώσεις.
Εγώ πάντος απο χθές παίρνο το ίδιο και η γυναίκα μου καθώς περιέχει και φολλυκο οξύ το οποίο είναι πολύ βασικό για το dna του παιδιού που θα κάνουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

το βάλατε μπροστά??? να σου κάνω δώρο κι εσένα έναν αργιλέ άμα είναιείναι πολύ βασικό για το dna του παιδιού που θα κάνουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

είναι όντως πολύ καλό αλλά βρωμάει το άτιμο...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

το βάλατε μπροστά??? να σου κάνω δώρο κι εσένα έναν αργιλέ άμα είναι![]()
Σε μερικούς μήνες σκοπέυουμε τώρα κάνουμε την προετοιμασία (εξετάσεις κτλ)
@soydelsur Δεν περιμένω τις τρελές διαφορές να σου πω την αλήθεια απλα το να διασφαλήσω τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία.
Απο μυρωδιά άστα καλύτερα σαν πορδή από τσιπούρα άπλυτη μυρίζει.

soydelsur
Δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

άντε με το καλό! πάντως μη το πολυψάχνετε και αγχωθείτε..πιο εύκολα έερχεται εκεί που δε το περιμένεις!Σε μερικούς μήνες σκοπέυουμε τώρα κάνουμε την προετοιμασία (εξετάσεις κτλ)
...
Απο μυρωδιά άστα καλύτερα σαν πορδή από τσιπούρα άπλυτη μυρίζει.![]()
γιατί καλό μου δε παίρνεις μια βιταμίνη, και τρως τέτοια?

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

άντε με το καλό! πάντως μη το πολυψάχνετε και αγχωθείτε..πιο εύκολα έερχεται εκεί που δε το περιμένεις!
γιατί καλό μου δε παίρνεις μια βιταμίνη, και τρως τέτοια?![]()
Αυτό είναι φυτικό 100% ενώ κάποιες βιταμίνες είναι χημικές.
Απλά τις βασικές εξετάσεις θα κάνει η γυναίκα μου και ιδιαίτερα για στίγμα γιατί δυστηχώς έχω εγώ!

@soydelsur Καλύπτει τα πάντα όπως και η σπιρουλίνα? Ειδικά αυτό για το δέρμα και το αίμα!

adespoto
Περιβόητο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.