Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 12:57 Ο Zed έγραψε: #161 09-06-12 12:57 Γιατί ο OP ρωτάει ποιο σημείο του σώματος κοιτάμε πρώτο και βάζει ψηφοφορία μεταξύ στήθους και μπουτιού; Τέλοσπάντων, θα απαντήσω και στα δύο. Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Γι' αυτό και μεταξύ στήθους ή μπουτιού ψηφίζω δαγκωτό μπούτι. Θεωρώ ότι είναι το πιο σέξι σημείο πάνω σε μια γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Η love_angel: #162 09-06-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: [/SPOILER] Δεν ισχύουν αυτά Click για ανάπτυξη... Για ρώτα και μας που το ζούμε καθημερινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:04 Ο Άγγελος έγραψε: #163 09-06-12 14:04 Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ανειναι σε μεγεθος ανδρα,,δεν σε πειραζει? πρωτα προσωπο μετραει μετα στηθος και περιφερεια α,,και το λιγο παχος παραπανω ειναι στα συν οι πολυ αδυνατες απλα μου φαινονται πολυ ψυχρες και σκληρες απλα μενω μακρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:06 Ο Zed έγραψε: #164 09-06-12 14:06 Ναι, σκέφτηκα να συμπληρώσω "να μην είναι πιο πλακέ κι από το δικό μου", αλλά εντάξει, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να πέσεις σε τέτοια περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:08 Ο Άγγελος έγραψε: #165 09-06-12 14:08 ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί ο OP ρωτάει ποιο σημείο του σώματος κοιτάμε πρώτο και βάζει ψηφοφορία μεταξύ στήθους και μπουτιού; Τέλοσπάντων, θα απαντήσω και στα δύο. Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Γι' αυτό και μεταξύ στήθους ή μπουτιού ψηφίζω δαγκωτό μπούτι. Θεωρώ ότι είναι το πιο σέξι σημείο πάνω σε μια γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Η love_angel: #162 09-06-12 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: [/SPOILER] Δεν ισχύουν αυτά Click για ανάπτυξη... Για ρώτα και μας που το ζούμε καθημερινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:04 Ο Άγγελος έγραψε: #163 09-06-12 14:04 Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ανειναι σε μεγεθος ανδρα,,δεν σε πειραζει? πρωτα προσωπο μετραει μετα στηθος και περιφερεια α,,και το λιγο παχος παραπανω ειναι στα συν οι πολυ αδυνατες απλα μου φαινονται πολυ ψυχρες και σκληρες απλα μενω μακρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:06 Ο Zed έγραψε: #164 09-06-12 14:06 Ναι, σκέφτηκα να συμπληρώσω "να μην είναι πιο πλακέ κι από το δικό μου", αλλά εντάξει, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να πέσεις σε τέτοια περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:08 Ο Άγγελος έγραψε: #165 09-06-12 14:08 ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: [/SPOILER] Δεν ισχύουν αυτά Click για ανάπτυξη... Για ρώτα και μας που το ζούμε καθημερινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:04 Ο Άγγελος έγραψε: #163 09-06-12 14:04 Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ανειναι σε μεγεθος ανδρα,,δεν σε πειραζει? πρωτα προσωπο μετραει μετα στηθος και περιφερεια α,,και το λιγο παχος παραπανω ειναι στα συν οι πολυ αδυνατες απλα μου φαινονται πολυ ψυχρες και σκληρες απλα μενω μακρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:06 Ο Zed έγραψε: #164 09-06-12 14:06 Ναι, σκέφτηκα να συμπληρώσω "να μην είναι πιο πλακέ κι από το δικό μου", αλλά εντάξει, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να πέσεις σε τέτοια περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:08 Ο Άγγελος έγραψε: #165 09-06-12 14:08 ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτο κοιτάζω το πρόσωπο πάντα και έπειτα το πάχος. Όχι ότι δεν έχω κάνει κάτι και με κοπέλες που τα είχαν τα κιλάκια τους, απλά, θα πρέπει να μου αρέσει πολύ και ο χαρακτήρας της για να συνεχιστεί. Τα μεγέθη σε στήθος και οπίσθια μου είναι αδιάφορα. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ανειναι σε μεγεθος ανδρα,,δεν σε πειραζει? πρωτα προσωπο μετραει μετα στηθος και περιφερεια α,,και το λιγο παχος παραπανω ειναι στα συν οι πολυ αδυνατες απλα μου φαινονται πολυ ψυχρες και σκληρες απλα μενω μακρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:06 Ο Zed έγραψε: #164 09-06-12 14:06 Ναι, σκέφτηκα να συμπληρώσω "να μην είναι πιο πλακέ κι από το δικό μου", αλλά εντάξει, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να πέσεις σε τέτοια περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:08 Ο Άγγελος έγραψε: #165 09-06-12 14:08 ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, σκέφτηκα να συμπληρώσω "να μην είναι πιο πλακέ κι από το δικό μου", αλλά εντάξει, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να πέσεις σε τέτοια περίπτωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 14:08 Ο Άγγελος έγραψε: #165 09-06-12 14:08 ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι αυτο που λεμε αβυζαλεο ντεκολτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο Speedy έγραψε: #166 09-06-12 18:19 I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I love boobs.. Πραγματικά δεν υπάρχει ομορφότερο σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα από αυτό.. Έχω και συγκεκριμένους τύπους αλλά δεν λέω... Υ.Γ. Ίσως φταίει που δεν θήλασα μικρός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2012 στις 00:59 Η Ceres Victoria: #167 10-06-12 00:59 φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φτερούγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:22 Η mairiboo!: #168 02-07-12 01:22 σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #169 02-07-12 01:23 Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέτσα να 'χει και τα βρισκουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:39 Η yperoxi έγραψε: #170 02-07-12 01:39 Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mairiboo!: σορρυ ρε παιδια αλλα μαρεσει που ολοι σχεδον λετε κοιταω ματια,προσωπο και χαρακτηρα ξερω γω ενω κατα βαθος σας ενδιαφερει μονο η εξωτερικη εμφανιση της κοπελας ! (εχω δει τραγικες καταστασεις γι'αυτο το λεω ) Click για ανάπτυξη... Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairiboo! Νεοφερμένο μέλος Η mairiboo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η mairiboo!: #171 02-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yperoxi: Και μάλιστα πολλοί επιμένουν για το ότι τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ' όλα! Όχι ότι τα τρώει κ καμία αυτά αλλά τέσπα.... Click για ανάπτυξη... χαχα ΑΝΤΡΕΣ !!!! τι να πεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Η Vampi έγραψε: #172 02-07-12 01:57 Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι λες κι εμείς δεν κοιτάμε εμφάνιση ή αν το παπαρι του είναι μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:02 Ο Valder έγραψε: #173 07-03-25 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2025 Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα! Click για ανάπτυξη... Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.015 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:11 Ο ilias90 έγραψε: #174 07-03-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βυζάρες να χει και θα τα βρούμε οκ σκαω με την καφρίλα Click για ανάπτυξη... Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: View attachment 145866 Τέτοια τριχοφυια δεν μπορώ Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:13 Ο Guest 182562: #175 07-03-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:14 Ο Valder έγραψε: #176 07-03-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ποιά καφρίλα, τα κανόνια είναι προαπαιτούμενο! Εντάξει, αυτό είναι αρκούδα. Μια περιποίηση χρειάζεται κι ο άντρας, αλλά τόσο όσο. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, κι εγω βυζαρέητορ ήμουνα ανέκαθεν, αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Χριστε μου με φτιαχνουν ακομα και κεινα που ξεχειλίζουν και (το χω ξαναπει) εχουν απο την πισω πλευρα αυτη την κυτταρίτιδα, θέλω να τον βάλω και να μη τον ξαναβγάλω από κει. πχ Ryan Conner
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:17 Η amarelia έγραψε: #177 07-03-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: αλλα τελευταια εχω ανακαλύψει τη χάρη των γυμνασμενων γυναικειων μπουτιών. Click για ανάπτυξη... Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:18 Ο Valder έγραψε: #178 07-03-25 20:18 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: F1L1PAS evangelia_dim Wilsongeo fortheloveofshizaya IOLI Nameless Ghoul Ωρορα arko Advocatus diaboli allRed thenutritionist charmander Μήτσος10 taketrance Wonderkid giannhs2001 A350 touvlo Libertus Kate1914 Jack of Spades Scandal rafaela11 Kate333er ryer ck_chrysiis παντελλης camil Paragontas7000 iew American Economist Memetchi Varus fourkaki Alessandra Eliza Malenaa Εριφύλη Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γυμνασμένα τα θες ή με κυταρίτιδα; Λέγε, οι μισές εδώ περιμένουν με το γύρο στο χέρι για την απάντηση μη τα πετάς στο ξεκάρφωτο και απρόοπτα Click για ανάπτυξη... Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2025 στις 20:50 Η glayki έγραψε: #179 07-03-25 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και τα δυο με καβλώνουν, μπουτάρα να ναι και γυριζω αναποδα σα χελώνα απο χαρά. Δεν το παιζω ψείρας. Φέρτε. Click για ανάπτυξη... Mπουτοκριτηρια
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2025 στις 09:44 Η rafaela11: #180 08-03-25 09:44 Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν
Μπουτάκι ρε φίλε να έχει και πετσούλα και λίγες πατάτες φούρνου δίπλα μιαμ και τα ωραία πόδια στον άνδρα πολύ μαρεσουν οπότε μπούτια φορ δε γουιν