Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

λολ. με τρομαζεις.Τρυπάω την κεφαλή με μια καρφίτσα για να αερίζονται. Δεν πρέπει, ε;

σοβαρα τωρα. τοσες φορες που λες οτι σου χει συμβει τι νομιζεις οτι φταιει το προφυλακτικο ή ο τροπος που το εβαλες?
το λεω για να προσεχουμε κ μεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Απορώ με τη σιγουριά που έχετε κάποιοι...
To αυτό και δι΄εσάς.
Δεν είναι φυσιολογικό να σου έχει σπάσει πάνω από 10 φορές. Προφανώς φυλακίζεις αέρα.
Έχει και εικονίτσες στο ρημαδοκουτάκι, ακολούθησέ τις και θα μπορείς να παίζεις την τσιγκολελέτα άφοβα με τις φιλενάδες σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17
Δραστήριο μέλος

Αυτος ειναι ο σωστος τροπος... εκτος απ τα ληγμενα φυσικααπό φαρμακείο - σε δροσερό μέρος
απλά μερικές φορές έχουνε λήξει
![]()

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Ναι, τα φουσκώνω πρώτα και μετά τα φοράω. Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα...To αυτό και δι΄εσάς.
Δεν είναι φυσιολογικό να σου έχει σπάσει πάνω από 10 φορές. Προφανώς φυλακίζεις αέρα.
Έχει και εικονίτσες στο ρημαδοκουτάκι, ακολούθησέ τις και θα μπορείς να παίζεις την τσιγκολελέτα άφοβα με τις φιλενάδες σου.
Αν σου έλεγα μου έχει σπάσει 10 φορές στις 20 δεν θα ήταν φυσιολογικό, όταν δεν έχω αναφέρει πόσες φορές έχω χρησιμοποιήσει, ή τη μάρκα του προφυλακτικού, πώς λες έτσι αυθαίρετα ότι δεν ειναι φυσιολογικό;
Και αφού δεν ξέρω να το φοράω, θα έρθεις να μου δείξεις;

Ναι, τα φουσκώνω πρώτα και μετά τα φοράω. Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα...
τρελλη γκαβλα λεμε
ανακαλυψη του διαβολου ειναι το προφυλακτικο, απαισιο πραγμα

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πήγαινε να δεις αν έρχομαι.Και αφού δεν ξέρω να το φοράω, θα έρθεις να μου δείξεις;![]()

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Με τι έρχεσαι και καθυστερείς;Πήγαινε να δεις αν έρχομαι.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Μία πρώην μου έλεγε να κάνουμε χωρίς προφυλακτικό γιατί ένοιωθε σαν να το κάνει με λάστιχο...
Και Ρόζα, εσύ που λες για το στοματικό με προφυλακτικό ότι είναι σαν τσιχλόφουσκα, ρώτα τις μαθήτριες μιας συναδέλφου τι άποψη έχουν...Σημειωτέον 12-13 ετών...
Ο μόνος τρόπος για να μην μολυνθείς είναι να μη κάνεις σεξ. Ολα τ' αλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν την ξερω τη συναδελφο ...ουτε τις μαθητριες....(συγγνωμη αυτες στα 12-13 επιδιδονται;Οι Τουρκάλες, θέλουν να κάνουν σεξ και να μένουν παρθένες...
Μία πρώην μου έλεγε να κάνουμε χωρίς προφυλακτικό γιατί ένοιωθε σαν να το κάνει με λάστιχο...
Και Ρόζα, εσύ που λες για το στοματικό με προφυλακτικό ότι είναι σαν τσιχλόφουσκα, ρώτα τις μαθήτριες μιας συναδέλφου τι άποψη έχουν...Σημειωτέον 12-13 ετών...
Ο μόνος τρόπος για να μην μολυνθείς είναι να μη κάνεις σεξ. Ολα τ' αλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

Θάλεια
Διάσημο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σεξ με ρούχα μάλλον δεν έχεις κάνει...Βασικά δεν καταλαβαίνω...Οκ αποφασίζεις να κάνεις στοματικό στο σύντροφό σου, ποιος ο λόγος να κάνεις με προφυλακτικό; Υποτίθεται οτι γουστάρεις να το κάνεις, γιατί να δημιουργήσεις αυτή την ψευδαίσθηση του προφυλακτικού με μία διαφορετική γεύση;![]()
![]()

Δεν ειναι επιτυχημενος ο παραλληλισμος.Σεξ με ρούχα μάλλον δεν έχεις κάνει...![]()
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν απάντησες αν έχεις κάνει...γιατί είναι πολύ χειρότερο σε πληροφορώ...Δεν ειναι επιτυχημενος ο παραλληρισμος.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σεξ με ρούχα μάλλον δεν έχεις κάνει...![]()
Με ρούχα;

Goseithor
Διάσημο μέλος

Μια κοινωνιολογικη αποψη του θεματος ειναι οτι μεσω της σεξουαλικης επαφης οι αντρες προσπαθουν να επιβεβαιωσουν την κυριαρχια τους. Τωρα αν κρυβεται κατι τετοιο απο πισω δεν ξερω, απλα ειναι κι αυτη μια αποψη (3 φορες την εδωσα την καταραμενη την κοινωνιολογια, να μην το πω;;) . Η δικη μου γνωμη ειναι οτι εξαρταται απο το ατομο. Αμα ειμαι με καποιον που ειναι προθυμος να κανει το αντιστοιχο και για μενα οκ. Αμα καποιος εχει μονο απαιτησεις τοτε δε θα βαλω και τη γατα μου να κλαιει ετσι και δεν του αρεσει που δεν το κανω. Και οσον αφορα αυτο το κολλημα που λες.. κατ αρχην για να γινει θα πρεπει να μη χρησιμοποιηθει προφυλακτικο. Και επειδη πολλες αρρωστιες σερνονται, εγω δε σκοπευω να κολλησω τιποτα για το κολλημα του καθενος.
αν είναι δεν το κάνεις καθόλου..με προφυλακτικό στο στοματικό είναι "κάπως"
Neraida
Επιφανές μέλος

Με ρούχα;![]()
![]()
Προφανως εννοει να τριβονται ενω φορουν ρουχα και να φθασουν σε οργασμο...
Κακοφονιξ ο παραλληλισμος σου ηταν αστοχος...
Βρες κατι αλλο.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Προφανως εννοει να τριβονται ενω φορουν ρουχα και να φθασουν σε οργασμο...
Μα τι συγκρίνουμε τώρα;Συγγνώμη κιόλας.
Νομίζω λίγο άκυρη εως πολύ άστοχη η παρομοίωση αυτή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Ωρορα
- Libertus
- camil
- Μήτσος10
- Requiem
- jj!
- χημεια4λαιφ
- math2arch
- paolo1
- afantos
- Alessandra Eliza
- Wonderkid
- papadocGR
- Γιώτα Γιαννακού
- Joji
- tsiobieman
- touvlo
- roundi1985
- Helen06
- 21Pm21
- kalhkardia
- User2350
- Nikoleta05
- Chris2756
- qwertyuiop
- xifomaxos
- Manuela98
- malenaaa
- epote
- SakisRM
- kn9919
- thenutritionist
- geordimi10
- JasonPap
- Nnn
- nik1995
- oups
- Circe
- Stelios725
- Memetchi
- Paragontas7000
- Ilma
- taketrance
- fmarulezkd
- grtt
- Εχέμυθη
- Mexicanos
- Scandal
- J.Cameron
- giannhs2001
- SlimShady
- American Economist
- nicks1999
- chester20080
- Viedo
- epan
- ggl
- Unboxholics
- fourkaki
- Εριφύλη
- Ariana2018
- ζουζουνακι
- MarcoReus
- Meriii
- magdalicious
- eukleidhs1821
- Gigahis
- Ermioni89
- imkindalost
- Mt73
- manolisp
- L0st
- CiNeFiL
- What
- Idontknoww
- Johnny15
- Μαρια43
- AK-92
- physicscrazy
- Ryuzaki
- Athens2002
- 1011
- edweimaste
- ag97
- louminis
- kiyoshi
- VasoGrimes
- 2Pac
- constansn
- Sevasti
- mathboi
- snowy
- Jimmy20
- GiorgosAsi
- Johnman97
- Citylights
- Phantom_1
- Meow
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- comeback
- maeror
- DeWiN
- Petaloudas
- spring day
- Κωνσταντίνα
- Fin4
- Alexandros36k
- me lene
- apathier
- georgechr96
- γιω99
- anastasiakan
- JohnGreek
- Greenlight
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.