γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

23-06-24

13:43
Πω πω 33 εκατοστα ε ?..ωραιο πραμα... και επιστρωμα... ξαπλωνεις και λες αφηστε με δεν παω πουθενα εδω θελω να μεινω..Υβριδικό στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα Platinum Hybrid 33cm με ανεξάρτητα ελατήρια και latex clima 180cm / 200cm 900 ευρώ
Σε τέτοιες διαστάσεις σε άλλα έβρισκα το λιγότερο 1500.
900 δεν ειναι ακριβα?

23-06-24

13:45
Σε σχέση με άλλα; Όχι.Πω πω 33 εκατοστα ε ?..ωραιο πραμα... και επιστρωμα... ξαπλωνεις και λες αφηστε με δεν παω πουθενα εδω θελω να μεινω..
900 δεν ειναι ακριβα?
Πράγματι τις πρώτες μέρες νόμιζα οτι πετούσα.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

23-06-24

13:54
Δεν ειναι ακριβο οκ..εχει σχεση και τι παιρνεις.Σε σχέση με άλλα; Όχι.
Πράγματι τις πρώτες μέρες νόμιζα οτι πετούσα.![]()
Πραγματι ενα καλο στρωμα που σε εγκλωβιζει μαλακουλικα ειναι ολα τα λευτα...καποτε λεγανε και περπατησε οτι τα φακιρικα ειναι καλα...ουστ
Εγω κοιμαμαι στο παιδικο μονο ακομα ..600 το ειχε παρει ο μπαμπας ..οχι media γιατι τα ειχε παρει.
Τωρα παμε στην sato στην πειραιως ...καλα εχει και οικονομικα ( μεχρι 800-900 το τοπ) κανουμε και αντισεισμικο ελεγχο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

23-06-24

16:52
Οι γονείς μου έδωσαν (νομίζω) 1600€ για το υπερδιπλο στρώμα με ανωστρωμα. Ήξεραν ότι θα τους κόστιζε ακριβά αλλά ήθελαν να κάνουν μια επένδυση.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-07-24

22:16
Α) Λοιπόν, εγώ έχω ένα ημίδιπλο κρεβάτι (200χ120) και σκέφτομαι σοβαρά από τέλη του χρόνου να πάρω ένα καλό στρώμα.
Το θέμα μου είναι ότι:
α) βλέπω κάτι "καλά" με 40cm ύψος. ok ως εδώ
β) όμως το κρεβάτι μου έχει αποθηκευτικό χώρο με μηχανισμό μου ανασηκώνει με μπουκάλες το στρώμα
Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το βάρος του στρώματος (λόγω των 40cm) καθώς επίσης αν επίσης λόγω των 40cm να κάνει κανένα conflict με το προσκέφαλο.
Θα στείλω σε εταιρίες ξεκάθαρη ερώτηση πριν κάνω αγορά, όμως έλεγα αν κάποιος κατέχει καμία πληροφορία για τη περίπτωσή μου.
Β) Επίσης, τι άποψη έχετε για τα - ακριβά - μαλακά στρώματα;
Μήπως είναι ξεπερασμένη η άποψη "το στρώμα πάντα σκληρό" που λέγανε οι παλιοί, ειδικά όταν μιλάμε για σύγχρονα και ακριβά στρώματα;
Εγώ έχω μονίμως το χειμερινό πάπλωμα από κάτω και κοιμάμαι από πάνω του το καλοκαίρι, για να νιώθω πιο χνουδάτο και μαλακό το στρώμα.
Το θέμα μου είναι ότι:
β) όμως το κρεβάτι μου έχει αποθηκευτικό χώρο με μηχανισμό μου ανασηκώνει με μπουκάλες το στρώμα
Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το βάρος του στρώματος (λόγω των 40cm) καθώς επίσης αν επίσης λόγω των 40cm να κάνει κανένα conflict με το προσκέφαλο.
Θα στείλω σε εταιρίες ξεκάθαρη ερώτηση πριν κάνω αγορά, όμως έλεγα αν κάποιος κατέχει καμία πληροφορία για τη περίπτωσή μου.
Μήπως είναι ξεπερασμένη η άποψη "το στρώμα πάντα σκληρό" που λέγανε οι παλιοί, ειδικά όταν μιλάμε για σύγχρονα και ακριβά στρώματα;
Εγώ έχω μονίμως το χειμερινό πάπλωμα από κάτω και κοιμάμαι από πάνω του το καλοκαίρι, για να νιώθω πιο χνουδάτο και μαλακό το στρώμα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-07-24

00:20
Το στρωμα πρεπει να εχει την εξης αισθηση...ξαπλωνεις και λες εδω ειμαι μη με κουναται...νιωθεις στο σωμα σου καθε πτυχη του υφασματος.Α) Λοιπόν, εγώ έχω ένα ημίδιπλο κρεβάτι (200χ120) και σκέφτομαι σοβαρά από τέλη του χρόνου να πάρω ένα καλό στρώμα.
Το θέμα μου είναι ότι:
( να το δοκιμασης με μαλακα ρουχα οχι με παλτο.)
Μετα θα βαλεις το χερι σου στην μεση μεταξυ στρωματος και σωματος και θα προσπαθησεις να το περασεις ... δεν πρεπει να περναει διοτι το στρωμα σε αγκαλιαζει και σε πιεζει την μεση..αυτο ειναι το σωστο..
Το στρωμα πρεπει να παιρνει την μορφη του σωματος και να στηριζει καθε ''κυτταρο΄'' σου.
Το σκληρο στρωμα που σε παιδευει και περιμενεις το σωμα να προσαρμοστει με αυτο... ειναι για τα σκουπιδια.
Ε μετα υπαρχει και ενα αλλο τεστ δυσκολο... αν η πωλητρια ειναι δυνατο μωρο και μπορεις να την ξαπλωσεις διπλα σου... θα δεις αν κουνιεται ...εσυ δεν πρεπει να καταλαβαινεις πολλα.
Τα στρωματα πρεπει να ειναι χοντρα και για ποιοτητα αλλα και για αλλα ωραια πραματα. Το ανωστρωμα βοηθα στην καλη αισθηση
Τιμια στρωματα και σε τιμη εχει η σατο στην πειραιως.
Ε τωρα το διπλασιο βαρος στρωματος απο ενα αλλο φλιδα δεν ειναι κριτηριο για το κρεβατι... δηλαδη τι? αν παρεις 10 κιλα θες αλλο κρεβατι? παιζει ?δεν παιζει.

07-07-24

07:29
Πέτρο σου έχω πει από πού να πάρεις. Θα πεις όλες τις ερωτήσεις σου και θα σε καθοδηγήσουν.
Ούτε μαλακό ούτε θεοσκληρο. Κάπου στη μέση.
Ούτε μαλακό ούτε θεοσκληρο. Κάπου στη μέση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...