mania
Επιφανές μέλος

Πότε ζητάνε δανεικά, πότε σας μπλέκουν σε ιστορείες και λόγια, πότε σας συμπαραστεκονται, πότε δεν ξέρετεπώς να τους πείτε αυτό που θέλετε...
Πειτε μας για το δικό σας σόι ιστορίες, με χαρές και λύπες μα πάνω απο όλα τι αισθάνεστε για αυτούς. Α!!!! και κάνα μιστικό να τους απομακρύνουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

εγω προσπαθω να κραταω επαφες μονο με αυτους που τιμανε τη συγγενεια με τους αλλους βρισκομαστε τυπικα σε γαμους κλπ δεν επιδιωκω παραπανω επαφες δλδ αν κι αυτοι δεν ειναι σωστοι σε κπ πραγματα.

για να τους κρατησεις μακρια απλα να τους κοβεις τον αερα κανει θαυματα αυτος ο τροπος

μακρια και αγαπημενα δεν λενε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν έχω σχέσεις με κανέναν τους, η μάνα μου προσπαθεί να τους αποφύγει, σε κάποια φάση είπα και γώ να δεχτώ έναν και μοναδικό ξάδερφο και αφού ήρθε στο σπίτι για επίσκεψη την επόμενη μου ήρθε του γιου βαλεντίνου μεσημέρι που ξεκουράζομαι για να πείει καφε

Ηθελε με το ζόρυ να γυρίσω ενώ πήγα να ξεκουραστώ, έκλεισα και εγώ κινητά και εξαφανήστικε, απο τότε μου χτυπάει κουδούνια στο σπίτι, πρωί μεσημερι βράδυ, στίνει καρτέρια και χτυπάει συνεχόμενα την πόρτα

Αυτος είναι σοι μου, πώς λοιπόν ένα τέτοιο χάλι να το δεχτείς; απλά κρύβεσε για να μην έχεις λόγια και μουρμούρα με ένα σόι που χερετάς άν τους δείς στον δρόμο

Της μάνας μου είναι στην¨Λέρο και είναι άλλη φάση, εκείνοι έχουν το μυαλό τους στον κόσμο, ακόμα χειρότερο, με πρήζουν όλοι μαζί για παιδί και άν με δούν με φούστα με κυνηγάνε,(μόνο εμένα, είμαι το μάυρο πρόβατο της οικογενείας

Neraida
Επιφανές μέλος

Οσους εχω κοντα μου τους αγαπω πολυ και με αγαπουν το ιδιο...
Με τους υπολοιπους απο μακρια και αγαπημενοι, τυπικες σχεσεις ...
Οποτε δεν μπαινω καν στη διαδικασια να θελω να ξεφορτωθω καποιον, να πρεπει να χαμογελασω ενω δε θελω κ.ο.κ..
Και για την υπολοιπη οικογενεια μου βεβαια τα ιδια ισχυουν, οποτε..ολα καλα..!

esperanza
Νεοφερμένο μέλος

Σπάζομαι όταν τηλεφωνούν σε γεννέθλια και γιορτές, αποφάσισε ρε φίλε. -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

adespoto
Περιβόητο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ειδικα με αυτους που τους βλεπω καθε Πασχα και Χριστουγεννα(πως το απεχθανομαι ολο αυτο;-.-).Ημερες αγαπης σου λεει μετα...
Και γιατι να τις περναω με αυτους που αγαπω; και ας μην ειναι συγγενεις μου!
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τυπικες,τυπικοτατες.
Ειδικα με αυτους που τους βλεπω καθε Πασχα και Χριστουγεννα(πως το απεχθανομαι ολο αυτο;-.-).Ημερες αγαπης σου λεει μετα...
Και γιατι να τις περναω με αυτους που αγαπω; και ας μην ειναι συγγενεις μου!
μια απ' τα ιδια δυστυχως....
love_angel
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Με μερικούς άλλους μιλάμε συχνά, αλλά δεν είμαστε τόσο δεμένοι.
Με άλλους δεν έχω καν επαφή και απλά λέμε κανένα γεια όταν συνανιόμαστε (σπάνια).
Άλλους πάλι έχει τύχει να μην τους ξέρω καν, και να μου λένε "είμαστε συγγενείς ρε, ίδια η μάνα σου είσαι".
Αλλά γενικά δε μπορώ να τους έχω στα πόδια μου. Ντάξει έρχεσαι για επίσκεψη, μην κάθεσαι 8 ώρες, σήκω και φύγε στις 2.

Υπάρχουν και πολλοί που μου σπάνε τα νεύρα και που αν δεν ήταν συγγενείς μου θα είχαν φάει κράξιμο, αλλά γουατέβερ.
Roben twn Xazwn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με μερικούς άλλους μιλάμε συχνά, αλλά είμαστε τόσο δεμένοι λόγω της διαθήκης της θείας χαρίκλειας (μεζονέτα εξ αδιαιρέτου).
Με άλλους δεν έχω καν επαφή και απλά λέμε κανένα γεια όταν τσακωνόμαστε (συχνά).
Άλλους πάλι έχει τύχει να μην τους ξέρω καν, και να μου λένε "είμαστε συγγενείς ρε, δώσμου δανεικά".
Αλλά γενικά δε μπορώ να τους έχω στα πόδια μου. Ντάξει έρχεσαι για επίσκεψη, μην κάθεσαι 2 ώρες, σήκω και φύγε στις 8 , μόνος στο σπίτι φοβάμαι

Υπάρχουν και πολλοί που μου σπάνε τα νεύρα και που αν δεν ήταν θεούσοι θα τους διαολόστελνα, αλλά γουατέβερ
αντι-καταπληκτικά
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

με τις τυπικες σχεσεις δεν εχω καλη σχεση... τον ανθρωπο κοιταζω.. αν δε με συνδεει κανενα ουσιαστικο συναισθημα με καποιον συγγενη, δηλαδη τι να γινει? επειδη ειναι συγγενης γινεται αυτοματα ουσιαστικη η σχεση?
Μου συμβαινει με πρωτα ξαδερφια να μην εχω καμια επαφη και με εναν 3ο ξαδερφο μου να ειμαστε πραγματικα πολυ κοντα και να τον νιωθω σαν αδερφο μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.