Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

29-08-21

17:28
Amstel σε γυάλινο μπουκάλι στάνταρ.
Guest 434210
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-08-21

17:36
Brewdog δύναμη
Sknipa, Monachus Allonissou, Johns, The Monk, Donkey, Valia Calda, Stala, Corfu Beer είναι μερικές από τις πλέον αξιόλογες ελληνικές μπύρες που έχω δοκιμάσει
Μακριά από Νύμφη
Sknipa, Monachus Allonissou, Johns, The Monk, Donkey, Valia Calda, Stala, Corfu Beer είναι μερικές από τις πλέον αξιόλογες ελληνικές μπύρες που έχω δοκιμάσει
Μακριά από Νύμφη
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

04-12-21

14:05
Radler η πιο γευστική και ελαφριά, για κάτι χαλαρό!
Guest 896561
Επισκέπτης

04-12-21

14:10
Λοιπόν:
Kaiser, όταν θέλω να την απολαύσω.
McFarland, για κάτι (λίγο) διαφορετικό.
Βεργινάρα, όταν θέλω να κατεβάσω πολλές (δηλαδή, σχεδόν πάντα!)
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

04-12-21

14:11
Η Βεργίνα, πρέπει να είναι σταρένια αν δε κάνω λάθος;Λοιπόν:
Guest 896561
Επισκέπτης

04-12-21

14:14
Κριθάρι. Αν και τώρα μπήκα και το τσέκαρα, δεν τα βλέπω αυτά, απλά τις κατεβάζωΗ Βεργίνα, πρέπει να είναι σταρένια αν δε κάνω λάθος;

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

04-12-21

14:15
Χειρότερη από όλες μακράν η Amstel Free
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

04-12-21

14:17
Αυτός είσαι.Kaiser, όταν θέλω να την απολαύσω.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

12-11-22

14:07
Σειρά προτίμησης
1.Corfu Beer Κόκκινη
2.Kaiser
3. Desperados
4.Αλφα
5.Heineken
6.Βεργίνα
1.Corfu Beer Κόκκινη
2.Kaiser
3. Desperados
4.Αλφα
5.Heineken
6.Βεργίνα
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

12-11-22

14:13
Δική μου σειρά προτίμησης:
1. Kaiser
2. Radler
3. Sol
4. Corona
1. Kaiser
2. Radler
3. Sol
4. Corona
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

12-11-22

14:22
Απο τοτε που δοκιμασα την μπυρα ΝΗΣΟΣ και μαλιστα την βιολογικη δεν υπαρχει αλλη μπυρα για μενα.Οι αλλες μου φαινονται νερωμενες και ξεπλυματα.Εξαιρετικη.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

12-11-22

14:58
ΜΑΜΟΣ, top. Είχα κολλήσει στην Άλφα για αρκετό καιρό ομολογώ, τώρα το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι γιατί 

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

12-11-22

16:24
1) Kaiser
2) Fix
3) ΑΛΦΑ
4)Heineken
2) Fix
3) ΑΛΦΑ
4)Heineken
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

14-11-22

21:25
1) Χάρμα ( τοπική μπύρα της Κρήτης, δεν το βρίσκω στη Αθήνα
)
2) Kaiser
3) Ζυθος Βαπ

2) Kaiser
3) Ζυθος Βαπ
Roulaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

29-01-23

19:22
Άλφα και fix .Η Άμστελ μου φαίνεται πικρή
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

17-02-23

20:18
Προσφατα δοκιμασα την Βεργινα,οχι την μπλε που δεν μου λεει τιποτα..αλλα την κοκκινη. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! Μεστη γευση,εντονη..υπεροχη!
Μενει να δοκιμασω αυριο την σταρενια αφιλτραριστη.
Η red παντως ειναι απαιχτη!
Μενει να δοκιμασω αυριο την σταρενια αφιλτραριστη.
Η red παντως ειναι απαιχτη!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.

18-02-23

17:07
Βεργίνα Red, ωραία όντως, την αγόραζα κάποτε, την δίνανε δώρο μαζί με όμορφο ποτήρι. 
Αλλά η καλύτερη μπύρα σε σχέση κόστους / απόδοσης είναι αυτή η ροδίτικη...
6 μεγάλα κουτιά, στα 5 ευρώ, ίσως 5 και κάτι ανάλογα από που την αγοράζεις. Πολύ καλή για τα λεφτά της.

6 μεγάλα κουτιά, στα 5 ευρώ, ίσως 5 και κάτι ανάλογα από που την αγοράζεις. Πολύ καλή για τα λεφτά της.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

18-02-23

17:11
Σε ποια αλυσιδα την βρισκεις; Δεν την εχω δει ποτε!Βεργίνα Red, ωραία όντως, την αγόραζα κάποτε, την δίνανε δώρο μαζί με όμορφο ποτήρι.
View attachment 113067
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.

18-02-23

17:25
Την βρίσκω σε μεγάλο Σκλαβενίτη, σε πρατήριο ΑΒ, ακόμα και σε κάβα ποτών στην γειτονιά μου (Αθήνα, νότια) αλλά μάλλον, λόγω αδυναμίας παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες δεν θα τροφοδοτεί μαζικά κάθε μέρος της Ελλάδας.Σε ποια αλυσιδα την βρισκεις; Δεν την εχω δει ποτε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- Ωρορα
- ghоul
- Phantomas
- phleidhs
- giannhs2001
- johnsala
- rafaela11
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- Paragontas7000
- charmander
- Unboxholics
- Εχέμυθη
- camil
- Joji
- Wonderkid
- art_of_poetry
- tsiobieman
- ggl
- taketrance
- Roulaki
- Scandal
- J.Cameron
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- New member
- jims
- Μαυρίκιος
- azula
- tslef8
- American Economist
- Slytherin
- Stelios725
- T C
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.