Συζήτηση για τους ενημερωτικούς ιστοχώρους

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας ενημερωτικοί ιστοχώροι;

Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Athens news, protagon, in.gr, tovima.gr, kathimerini.

Αλλά προτιμώ τις γαλλόφωνες και αγγλόφωνες εφημερίδες που είναι πολύ περισσότερες.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
BBC, The Guardian, Bloomberg, Kathimerini και Capital.Gr.

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Κατά τη γνώμη μου το Protagon και η Καθημερινή αποτελούν ιδιαίτερα ευανάγνωστους ιστοχώρους.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
To inews.gr που τα εχει ολα συγκεντρωμενα και οσα ανεφεραν οι προηγουμενοι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
Και η Ναυτεμπορικη ειναι αριστη!!

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.729 μηνύματα.
Newsbeast, Kathimerini, Capital, Naftemporiki

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
cnn.gr θα έλεγα, ενημερώνομαι και από το iefimerida αλλά είναι ξεκάθαρη η απουσιά αντικειμενικότητας σε ορισμένα άρθρα οπότε εκεί με επιφυλακτικότητα στα της πολιτικής

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.729 μηνύματα.
Αντικειμενικότητα κακά τα ψέματα στα ελληνικά ΜΜΕ δύσκολα υπάρχει 100%

Resaldis

Δραστήριο μέλος

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Είναι συνήθες πως τα ελληνικά ΜΜΕ πολλές φορές ευθύνονται για παραπληροφόρηση.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.
Εγώ τα χωρίζω ανάλογα τη περιοχή που με ενδιαφέρει. Για παράδειγμα για τα νέα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενημερώνομαι κυρίως από FoxNews. Ενώ για Ευρώπη έχω και το Euronews αν και με καλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα που αγοράζω.

Για Ασιατικά νέα διαβάζω την South China Morning Post.

Για τα εγχώρια κυρίως παίρνω εφημερίδα κάθε Κυριακή οπότε δεν έχω τόσο κάποια συγκεκριμένα διαδικτυακά. Μπαίνω σε όποιο site έχει κάποια καλή είδηση που με τραβάει το ενδιαφέρον. Κυρίως iefimerida, alfavita, foithtikanea, ethnosgr, naftemporiki και ακολουθούν και άλλα διάφορα. Αν έχει τίποτα ενδιαφέρον μέχρι και σε αριστερά μπαίνω όπως efsyn, κατιούσα, CNN λπ. Δεν έχω κολλήματα.

Ανάλογα τα κέφια και τον χρόνο μπαίνω και στη Hürriyet Daily News, την Δεξιά φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας για να μαθαίνω τα νέα της γείτονος.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Καλό το Γιουρονιουζ, άλλωστε εκπέμπει από μια αγαπημένη πόλη.
Καλό και το Eurosport. Εκπέμπει από το Issy-les-Moulineaux.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
Pronews

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότεροι και πιο ψεκασμένοι/παραπλανητικοί ενημερωτικοί ιστόχωροι που παραπληροφορούν; Εγώ θα έβαζα Pronews, Ελεύθερη ώρα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.048 μηνύματα.
cnn

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Βέβαια για να μη κράζουμε μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ και του εξωτερικού πάνω-κάτω έτσι είναι τα περισσότερα

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Ποια είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότεροι και πιο ψεκασμένοι/παραπλανητικοί ενημερωτικοί ιστόχωροι που παραπληροφορούν; Εγώ θα έβαζα Pronews, Ελεύθερη ώρα
Διαφωνώ. Τα πρωτοσέλιδα της ελεύθερης ώρας μας χαρίζουν άπλετο γέλιο.

1642965990594.png
1642966049601.png
1642966113732.png
1642966163953.png

ark178

Διάσημο μέλος

Ο ark178 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Προσπαθώ να αποφεύγω σκαι, καθημερινή, liberal.gr, capital αλλά τελικά τους παρακολουθώ γιατί θέλω να διαβάζω φιλελεύθερους που τσεπώνουν κρατικό χρήμα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια