Gate4
Επιφανές μέλος

Εμ τώρα να σε πω επδ το θέμα είναι να αρέσει σε σένα το αποτέλεσμα και να μη το μετανιώσεις μπορείς ίσως να χρησιμοποιήσεις χρωμοσαμπουάν και να δεις αν σε αρέσει. Ή μπορείς να ρωτήσεις μια κομμώτρια που ξέρει καλύτερα να σε πει τη γνώμη της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

απλως ειναι πολυ περιεργο γιατι τα φρυδια μ ειναι κανονικα καστανα σκουρο, οπως και οι ριζες μου κ μετα τσααααααααακ παει ενα καταξανθο με ανταυγειες. Ειναι αμαρτια να το βαψω γτ ειναι ωραιο χρωμα πολυ , εχει πολλες βαθμιδες χρωματος αλλα πιστευω οτι θα μ παει καλυτερο το σκετο καστανο. Κατι που να κρατα λιγοτερο απο ενα χρωμοσαμπουαν (ενα μηνα) δεν υπαρχει ;
Και χρωμοσαμπουαν που βρισκω ;
και εμένα έτσι ήταν τα μαλλιά μου

ανάλογα με τον τύπο μαλλιού κλπ.μπορεί να κρατήσει και 2-3 βδομάδες.Α,και υπάρχει το ενδεχόμενο να μη σου βγεί το χρώμα ακριβώς όπως της κοπελιάς μπροστά(πάει ανάλογα το μαλλί,το χρώμα και αν η εταιρία είναι λίγο ...............)
σε μαγαζιά με καλλυντικά και στα φαρμακεία έχει σίγουρα-είχα πάει και εγώ για ένα κοκκινάκι αλλά όλο ξανθά,καστανά και μαύρα είχε- (νομίζω έχει και στο σούπερ μάρκετ αλλά δεν παίρνω κι όρκο) και στα κωμμωτήρια αν θες πιο τσιμπημένη τιμή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

Εχω αγορασει αυτον εδω τον αφρο...
Αφου λουσω τα μαλλια βαζω λιγο λιγοτερο απο χουφτα αφρο στα μαλλια και στεγνωνω με μπιστολακι. Παρ'ολα αυτα δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο αποτελεσμα..
Μηπως το χρησιμοποιω λαθος??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις σγουρά μαλλιά εκ του φυσικού ή όχι;Εχω μια νουμπικη απορια περι περιποιησης μαλλιων.
![]()
Αφου λουσω τα μαλλια βαζω λιγο λιγοτερο απο χουφτα αφρο στα μαλλια και στεγνωνω με μπιστολακι. Παρ'ολα αυτα δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο αποτελεσμα..
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

πολυ σπαστα προς μπουκλα....Έχεις σγουρά μαλλιά εκ του φυσικού ή όχι;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Εχω μια νουμπικη απορια περι περιποιησης μαλλιων.
![]()
![]()
Τι περίμενες δηλαδή να σου κάνει?

Εμένα που έχω παρόμοια μαλλιά με εσένα με βοηθάει στο φριζάρισμα, μου σχηματίζει τις μπούκλες, τα κάνει αφράτα και μαλακά σε συνδιασμό με σαμπουαν και μαλλακτικό και τα εμποδίζει να πετάνε πολύ. Δεν έχω βέβαια τον ίδιο αφρό, βασικά παίρνω όποιον βρω αλλά αυτό δεν έχει σχέση γτ όλοι πανω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

Ξερω γω ειναι γνωστες μου που χρησιμοποιουν αφρο και τα μαλλια του παιρνουν διπλασιο ογκο και εχουν την εμφανιση που εχουν τα μαλλια μετα απο μπανιο σε θαλασσα αλλα χωρις να ειναι ξερα.. κατι τετοιο περιμενα.Τι περίμενες δηλαδή να σου κάνει?
Εμένα που έχω παρόμοια μαλλιά με εσένα με βοηθάει στο φριζάρισμα, μου σχηματίζει τις μπούκλες, τα κάνει αφράτα και μαλακά σε συνδιασμό με σαμπουαν και μαλλακτικό και τα εμποδίζει να πετάνε πολύ. Δεν έχω βέβαια τον ίδιο αφρό, βασικά παίρνω όποιον βρω αλλά αυτό δεν έχει σχέση γτ όλοι πανω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν.

Πρίνσες Λέια
Νεοφερμένο μέλος

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

χέυ γκέρλζ! νιντ γιορ χελπ.... Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα 2 τόνους πιο ανοιχτα από το φυσικό μου (είμαι ουτως η αλλως ξανθιά) και στο μήκος λίγο πιο κάτω από τον ώμο με λεπτή τρίχα.. Τα αναφέρω όλα αυτά (για τις βαφές και τέτοια) επειδή από τότε που τα άνοιξα προσπαθώ να τα ισιώσω αλλά δεν ισιώνουν για πολύ.. το φυσικό σχήμα τους είναι σπαστά... καμιά βοήθεια;;;
Μήπως το άνοιξες απότομα; Καλό είναι, απ' όσο ξέρω, να το ανοίγεις σταδιακά.
Μια φίλη μου άνοιξε αρκετούς τόνους το μαλλί και ήταν σαν να της κάηκε μετά. Χρησιμοποιούσε πιστολάκι αλλά όχι πια, γιατί από ίσιο της έγινε σπαστό και δε χρειάζεται. Είναι όμως πολύ ταλαιπωρημένο και το φροντίζει περισσότερο πλέον.
Πάντως πιστεύω πως αν πάρεις κάποια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά θα βελτιωθεί η κατάσταση και λογικά θα μπορείς ξανά να τα ισιώνεις και να κρατάνε περισσότερο.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις κανει ντεκαπαζ;
ο μονος λογος που δε μπορει να ισιωσει κ να καθισει το μαλλι ετσι, ειναι να χει καει..
μια λυση πιστευω ειναι μασκα κ μαλακτικο καποιες μερες τις βδομαδας και κπυρεματακι σταδιακα για να φρεσκαριστει και να ανανεωθει το μαλλι σου..
Πρίνσες Λέια
Νεοφερμένο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστώ αλλά ούτως ή άλλως βάζω μαλακτική, και δεν δεν νομίζω να το άνοιξα απότομα γιατί δεν το άνοιξα πολύ... κανα 2 τόνους νομίζω.. :/ όχι χωρίς ντεκαπαζ ήταν μόνο βαφή...![]()
η μαλακτικη δεν κανει πολλα, κυριως διευκολυνει στο χτενισμα. εαν στην τελικη εφταιγε η βαφη θα σου προτεινα να παρεις κατι πιο εξειδικευμενο
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

.
Πρίνσες Λέια
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε στεγνώνω τα μαλλιά μου με πιστολάκι ακόμα και αν βγω έξω καταχείμωνο με βρεγμένα μαλλιά (που δεν).πολυ σπαστα προς μπουκλα....
Γενικά,το πιστολάκι στα δικά μου μαλλιά αν και ολόσγουρα τα κάνει χάλια οπότε δεν.
Δοκίμασε να βάζεις αφρό αφού τα έχεις ταμπονάρει με μία πετσέτα,τα΄χεις ξεμπερδέψει με μια βούρτσα και άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους.
Χριστέ μου,πώς κάνετε μέσα στο κατακαλόκαιρο πιστολάκι;

Επίσης,εγώ βάζω και λίγο λάδι μόλις σιγά σιγά αρχίσουν και φορμάρονται καθώς στεγνώνουν για τις ηλίθιες τρίχες που πετάνε.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Χριστέ μου,πώς κάνετε μέσα στο κατακαλόκαιρο πιστολάκι;
χαχα! είναι δύσκολο ναι.. Αλλά αν έχεις μακρύ μαλλί, τι να κάνεις; να κλειστείς μέσα στο σπίτι 3 ώρες μέχρι να στεγνώσουν;

Όσο για χειμώνα ρε συ είναι επικίνδυνο να βγαίνεις με υγρά μαλλιά έξω. ούτε κατά διάνοια δε θα το κανα.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυυ

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης πως το βρισκουμε και πως χρησιμοποιείται;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχω πάθει 2 φορές πνευμονία. Και μία αρρώστησα. Μετά απέκτησα αντισώματα. Αλλά έτσι κι'αλλιώς κάνω μπάνιο βραδυνές ώρες και μέρες που έχω σχολείο οπότε τζιτζί.χαχα! είναι δύσκολο ναι.. Αλλά αν έχεις μακρύ μαλλί, τι να κάνεις; να κλειστείς μέσα στο σπίτι 3 ώρες μέχρι να στεγνώσουν;
Όσο για χειμώνα ρε συ είναι επικίνδυνο να βγαίνεις με υγρά μαλλιά έξω. ούτε κατά διάνοια δε θα το κανα.

Εμένα αυτό δε με έχει βοηθήσει όσο περίμενα.ειχα ακουσει για ενα προιον τυπου θαλασσινο νερο για μαλλια. σε εικονες, πως κανει ενα ελαφρο σπαστο μαλλι προς ισιο, κ πως ενα με μπουκλα; φωτο θελω!!!!!!!!!!!
επισης πως το βρισκουμε και πως χρησιμοποιείται;

Είναι συνήθως σπρέι στάιλιν που περιέχουν ένα μέρος των συστατικών τους θαλασσινό νερό για αυτό το αποτέλεσμα.
Truth is,μπορείς να φτιάξεις και΄συ μόνη σου ευκολότερα. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή τη συνταγή που είχα βρει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.