christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Θυμάμαι στη πρώτη λυκείου κυρίως που είχα τέτοιο κόλλημα με τα μαλλιά μου που αν δε μου πετύχαιναν μετά το λούσιμο τα ξανάλουζα αμέσως μετά και δεύτερη και τρίτη φορά. Μετά ήθελα κάνα μισάωρο να ισιώσω τέλεια τη φράτζα και άλλο τόσο με τον αφρό και τις λακ και όλα. Για ίσιωμα σε όλο το μαλλί ήθελα εμ... κάνα 2ωρο και πάλι δεν ήμουν ικανοποιημένη. Ναι, ξεκάθαρα ψυχωτική και τελειομανής... ήμουν

Πλέον το έχω ξεπεράσει (δε παύω να είμαι psycho όμως

Κορίτσια, προσέξτε τα μαλλιά σας και αφήστε τα πιστολάκια και τα σίδερα λίγο στην άκρη. Σε λίγα χρόνια θα σας μείνουν 5 τρίχες και θα κλαίτε. It's such a shame!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

άσε που πέρσι τέτοια εποχή έκανα τη πρώτη ντεκαπάζ για τις ανταύγειες και έκανα αμάν να βγάλω το ξανθό απ'το μαλλί μου (το κόκκινο βγήκε σχετικά εύκολα)
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Εχθές πάνω σε μία κρίση παροξυσμού και ξεσπάσματος αποφάσισα να τα ακυρώσω όλα και να πάω κομμωτήριο για ριζική αλλάγη!
Ευτυχώς η κομμώτρια κατάφερε να με συνεφέρει και να μου θυμίσει πως .... ντεκαπάζ + λεπτή τρίχα = μπουρλότο!!!!

Έτσι κατέληξα σε αντάυγειες ξανθές οι οποίες βγήκαν τέλειες παρόλο που φοβόμουν το χρώμα και την αλλαγή , μιας και είχα να τα βάψω κοντά στα 4 χρόνια αλλά και επειδή η βάση μου κοκκινίζει αρκετά και φοβόμουν μην βγω σαν πρωταγωνίστρια από ταινία του '80 ( το είχα πάθει σε κάτι φλασάκια που τελικά δεν ήταν φλασάκια αλλά αντάυγειες)!!!

Όμως η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής βγήκε ... ολοκαίνουριος!!!!!

marina gk
Νεοφερμένο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

κοριτσια να ρωτησω το μαλλι ποσο γρηγορα μακραινει?και οι ανταυγειες μετα απο ποσο καιρο αρχιζουν να ειναι απεσιες?(ολοι μου λενε θα μου ξεβαψουν και θα ειναι χαλια)!εκανα ανταυγιες με ντεκαπαζ και μετα ενα ξανθο ρεφλε για να μπει πανω απ'το ντεκαπαζ και τωρα εχω ξανθες ανταυγιες,ομως ρωταω το παραπανω γιατι δε σκοπευω να τις ανανεωσω θελω ξανα καστανο![]()
Αν δεν κάνω λάθος το μαλλί μακραίνει το μήνα μισό με ένα πόντο! Εξαρτάται και την ποιότητα του μαλλιού! Εάν σπαεί κλπ..
Τώρα για τις ανταύγειες... Λογικά το μαλλί με τα πολλά λουσίματα θα αρχίσει να γίνεται πιο θαμπό ...Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις προιόντα κατάλληλα για την περιποίηση των μαλλιών σου, κι όταν δεις ότι ξεθωριάζουν ή κιτρινίζουν πατάς ένα ρεφλέ (ίσως και αρκετά πιο σκούρο από τις ανταύγειες σου μιας και λες οτι δεν θέλεις ανανέωση)

Alma Libre
Επιφανές μέλος

κοριτσια να ρωτησω το μαλλι ποσο γρηγορα μακραινει?και οι ανταυγειες μετα απο ποσο καιρο αρχιζουν να ειναι απεσιες?(ολοι μου λενε θα μου ξεβαψουν και θα ειναι χαλια)!εκανα ανταυγιες με ντεκαπαζ και μετα ενα ξανθο ρεφλε για να μπει πανω απ'το ντεκαπαζ και τωρα εχω ξανθες ανταυγιες,ομως ρωταω το παραπανω γιατι δε σκοπευω να τις ανανεωσω θελω ξανα καστανο![]()
1)Ανάλογα με το μαλλί μισό με 1,5 πόντο το μήνα (ή 1)
2)Οι κόκκινες μετά απο ένα μήνα γίνονται καρροτί και μετά απο ένα εξάμηνο ξανθές.Για τις άλλες δε ξέρω,αλλά τις κόκκινες δε τις συχάθηκα,τις ξανθές όμως ναι.
marina gk
Νεοφερμένο μέλος

χμμ δηλαδη με ενα λιγο σκουροτερο ρεφλε τι θα πετυχω?γιατι ειμαι λιγο ασχετη...Αν δεν κάνω λάθος το μαλλί μακραίνει το μήνα μισό με ένα πόντο! Εξαρτάται και την ποιότητα του μαλλιού! Εάν σπαεί κλπ..
Τώρα για τις ανταύγειες... Λογικά το μαλλί με τα πολλά λουσίματα θα αρχίσει να γίνεται πιο θαμπό ...Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις προιόντα κατάλληλα για την περιποίηση των μαλλιών σου, κι όταν δεις ότι ξεθωριάζουν ή κιτρινίζουν πατάς ένα ρεφλέ (ίσως και αρκετά πιο σκούρο από τις ανταύγειες σου μιας και λες οτι δεν θέλεις ανανέωση)![]()

Backdrop
Δραστήριο μέλος

χμμ δηλαδη με ενα λιγο σκουροτερο ρεφλε τι θα πετυχω?γιατι ειμαι λιγο ασχετη...![]()
Το σκουροτερο ρεφλε σου δινει τη δυνατοτητα να σκουρυνεις και την ανταυγεια ωστε να μην ειναι τόσο εντονη , οποτε και να μην φαινεται η διαφορα ριζας - ανταυγειας!

Κοριτσια (+αγόρια

Σκεφτομαι να αγορασω σαμπουαν silver - ένα οικονομικο και καλο- , ξέρετε εταιρίες και από που μπορώ να το προμηθευτώ?

Πήγα στον Δαφνη(καταστημα ειδων κομμωτικης) σήμερα και ειχε μόνο μια εταιρια , και η πωλητρια δεν φανηκε και πολυ σιγουρη για το τι μου πουλούσε, οπότε και δεν το αγορασα.

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Το σκουροτερο ρεφλε σου δινει τη δυνατοτητα να σκουρυνεις και την ανταυγεια ωστε να μην ειναι τόσο εντονη , οποτε και να μην φαινεται η διαφορα ριζας - ανταυγειας!
Κοριτσια (+αγόρια) θέλω να ρωτήσω...
Σκεφτομαι να αγορασω σαμπουαν silver - ένα οικονομικο και καλο- , ξέρετε εταιρίες και από που μπορώ να το προμηθευτώ?
Πήγα στον Δαφνη(καταστημα ειδων κομμωτικης) σήμερα και ειχε μόνο μια εταιρια , και η πωλητρια δεν φανηκε και πολυ σιγουρη για το τι μου πουλούσε, οπότε και δεν το αγορασα.![]()
Στα Hondos Center πουλάνε ένα silver που γραφει πάνω Renal, Colour Retouch, σαντρέ χρώμα (τιμή δεν θυμάμαι) και στα Mod's Hair πουλάνε το SP (System Professional) silver shampoo (τιμή 15 ευρώ κ περιέχει 200 ml).
Και τα δύο, αν δεν βαριέσαι να ασχολείσαι τακτικά, ασημίζουν τα ξανθά.

Και ασημίζουν τα ξανθά, πολύ σωστά.

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα #106 - #110 προήλθαν από συγχώνευση του θέματος «Ποιο χτένισμα μου ταιριάζει;» στο παρόν.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν τα κοβεις κοντα κοντα λεω γω να ξενοιασεις?

παρε μια κορευτικη μηχανη και δωσε στο γκαζον να καταλαβει
ετσι και εγω ειχα ατιθασα μαλλια,μεχρι που μου μεινανε ελαχιστα και τα πηρα συριζα

prinCess.
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Jimaraz97
Νεοφερμένο μέλος

Να σας ρωτησω οι κοπλες στα αγορια τι στυλ μαλλιων προτειμουν? (ηλικια 14 με 15)
Αυτους που τα ισιωνουν με ισοτικες??
Σημείωση:
Τα μηνύματα 111 έως 116 προέρχονται από το θέμα "Στυλ μαλλιών".
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Γεια σας παιδια
Να σας ρωτησω οι κοπλες στα αγορια τι στυλ μαλλιων προτειμουν? (ηλικια 14 με 15)
Αυτους που τα ισιωνουν με ισοτικες??
Εγώ ζω σε άλλο γαλαξία νομίζω.
Υπάρχουν αγόρια που ισιώνουν τα μαλλιά τους?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.