Συζήτηση για... τρίχες!

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το κάνει κομμώτρια αυτό; Γιατί αυτές έχουν ένα φετίχ όταν βλέπουν μακρυά μαλλιά να τα κόβουν όλα🥲
Φαντάζομαι, αν το ζητήσεις

Έχουν και ειδικό μηχάνημα σε κάποια

katharisma_psalidas4342.jpg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Μπορούμε να βγάλουμε τυχόν ψαλίδα ή μύτες των μαλλιών χωρίς να κόψουμε μάκρος;
Μισό λεπτάκι. Άλλο ψαλίδα, άλλο "μύτες"...

Η ψαλίδα μπορεί να καθαριστεί, όπως στο βιντεάκι. Αλλά στα ίσια μαλλιά (δεν είναι τυχαίο που η κοπέλα έχει ίσια...). Στα σπαστά/κατσαρά μαλλιά, είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις, το αποτέλεσμα θα είναι μισό. Από την άποψη ότι δεν θα καθαριστεί καλά η ψαλίδα...

Τώρα, αναφορικά με τις "μύτες", δε γίνεται να φύγουν χωρίς να "φύγει μάκρος". Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να φιλαριστούν, ώστε να φύγει λιγότερο. Αλλά πάντα εξαρτάται κι από το μήκος των μαλλιών...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον αφαλό και δεν θέλω να τα κόψω με τίποτα.

Τι εννοείς όχι στα σγουρά; Αν τα ισιωσω πριν πάω στην κομμώτρια το ίδιο δεν είναι;🙄

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Εμένα μου τα ισιώνουν πριν μου καθαρίσουν την ψαλίδα. Πάντως αν δεν βαριέσαι μπορείς να πάρει ένα καλό ψαλίδι και να την κόβεις και μόνη σου σπίτι, το έκανα στο γυμνάσιο που είχα λύσσα με το μαλλί μου. Έκανα πολύ καλύτερη δουλειά από τις κομμώτριες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Εμένα μου τα ισιώνουν πριν μου καθαρίσουν την ψαλίδα. Πάντως αν δεν βαριέσαι μπορείς να πάρει ένα καλό ψαλίδι και να την κόβεις και μόνη σου σπίτι, το έκανα στο γυμνάσιο που είχα λύσσα με το μαλλί μου. Έκανα πολύ καλύτερη δουλειά από τις κομμώτριες.
Ποιο ψαλίδι;

Ρε συ τις φοβάμαι τις κομμώτριες.. αν αρχίζουν να κόβουν δεν σταματάνε😂

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον αφαλό και δεν θέλω να τα κόψω με τίποτα.

Τι εννοείς όχι στα σγουρά; Αν τα ισιωσω πριν πάω στην κομμώτρια το ίδιο δεν είναι;🙄
Έχω δει τα μαλλάκια σου. Είναι πολύ ωραία.

Επειδή είχα κι εγώ μακριά μαλλιά και σπαστά, όποτε κι αν δοκίμασα αυτό "το κόλπο" για να μη φύγει μάκρος (στην ηλικία σου δεν ήθελα ούτε εγώ να τα κόβω...), δεν έπιανε. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Κι αν μάλιστα ήταν και κάπως πολλά τα μαλλιά, ήταν μισή δουλειά. Ρώτησε και την κομμώτριά σου και ό,τι σου πει...

Τελευταία επεξεργασία:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Ποιο ψαλίδι;
Πριν χρόνια είχα πάρει, κοίτα στο Σκρουτζ ξερωγω.
Ρε συ τις φοβάμαι τις κομμώτριες.. αν αρχίζουν να κόβουν δεν σταματάνε😂
Άσε εγώ πηγαίνω στον ίδιο κομμωτή από μικρή και δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο μέχρι που πριν μερικούς μήνες μου έκοψε τρία δάκτυλα παραπάνω 🥲

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Pak

Επιφανές μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

Η μάνα μου (ετών 52) :P
Καιι...;
Ποτέ.

Γιατί ρωτάς γι' αυτό το διάολο ;
Γιατί έτσι καλέ ; Απλά θέλω να τα κάνω 😭
Μην πειράξεις το ίσιο σου μαλλί εδώ άλλες θέλουμε να κάνουμε κερατίνη.
Δεν υπάρχει κάτι που να ομορφαίνει περισσότερο από τις μπουκλιτσες:inlove: γιατί τα ισιωνετε δεν καταλαβαίνω!!!

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Έχει κάνει καμία περμανάντ;
Ναι. Πολλή ταλαιπωρία για το μαλλί. Ακόμα θυμάμαι πώς μου τα τραβάγανε και μου τα ταλαιπωρήσανε. Το κεφάλι μου έκαιγε, πόναγε, πολύ χάλια. Βέβαια μου πήγαινε πολύ αλλά τί να το κάνεις...

Guest 881237

Επισκέπτης

Ναι. Πολλή ταλαιπωρία για το μαλλί. Ακόμα θυμάμαι πώς μου τα τραβάγανε και μου τα ταλαιπωρήσανε. Το κεφάλι μου έκαιγε, πόναγε, πολύ χάλια. Βέβαια μου πήγαινε πολύ αλλά τί να το κάνεις...
Ποσο σου είχε κρατήσει ;

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Όπως κ να είναι θα μου αρέσουν πιστεύω , λατρεύω τις μπούκλες κ γενικά το σγουρό μαλλί !
Τα βάφεις τα μαλλιά σου ; Κάνεις ανταύγειες, μήπως ;

Τουλάχιστον αν την κάνεις, μην κάνεις (ή μην έχεις...) κι άλλες τεχνικές μαζί...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια