Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-08-24

19:29
Φαντάζομαι, αν το ζητήσειςΤο κάνει κομμώτρια αυτό; Γιατί αυτές έχουν ένα φετίχ όταν βλέπουν μακρυά μαλλιά να τα κόβουν όλα![]()
Έχουν και ειδικό μηχάνημα σε κάποια
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-08-24

20:14
Μισό λεπτάκι. Άλλο ψαλίδα, άλλο "μύτες"...Μπορούμε να βγάλουμε τυχόν ψαλίδα ή μύτες των μαλλιών χωρίς να κόψουμε μάκρος;
Η ψαλίδα μπορεί να καθαριστεί, όπως στο βιντεάκι. Αλλά στα ίσια μαλλιά (δεν είναι τυχαίο που η κοπέλα έχει ίσια...). Στα σπαστά/κατσαρά μαλλιά, είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις, το αποτέλεσμα θα είναι μισό. Από την άποψη ότι δεν θα καθαριστεί καλά η ψαλίδα...
Τώρα, αναφορικά με τις "μύτες", δε γίνεται να φύγουν χωρίς να "φύγει μάκρος". Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να φιλαριστούν, ώστε να φύγει λιγότερο. Αλλά πάντα εξαρτάται κι από το μήκος των μαλλιών...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

20:21
Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον αφαλό και δεν θέλω να τα κόψω με τίποτα.
Τι εννοείς όχι στα σγουρά; Αν τα ισιωσω πριν πάω στην κομμώτρια το ίδιο δεν είναι;
Τι εννοείς όχι στα σγουρά; Αν τα ισιωσω πριν πάω στην κομμώτρια το ίδιο δεν είναι;

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

15-08-24

20:25
Εμένα μου τα ισιώνουν πριν μου καθαρίσουν την ψαλίδα. Πάντως αν δεν βαριέσαι μπορείς να πάρει ένα καλό ψαλίδι και να την κόβεις και μόνη σου σπίτι, το έκανα στο γυμνάσιο που είχα λύσσα με το μαλλί μου. Έκανα πολύ καλύτερη δουλειά από τις κομμώτριες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

20:26
Ποιο ψαλίδι;Εμένα μου τα ισιώνουν πριν μου καθαρίσουν την ψαλίδα. Πάντως αν δεν βαριέσαι μπορείς να πάρει ένα καλό ψαλίδι και να την κόβεις και μόνη σου σπίτι, το έκανα στο γυμνάσιο που είχα λύσσα με το μαλλί μου. Έκανα πολύ καλύτερη δουλειά από τις κομμώτριες.
Ρε συ τις φοβάμαι τις κομμώτριες.. αν αρχίζουν να κόβουν δεν σταματάνε

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-08-24

20:32
Έχω δει τα μαλλάκια σου. Είναι πολύ ωραία.Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τον αφαλό και δεν θέλω να τα κόψω με τίποτα.
Τι εννοείς όχι στα σγουρά; Αν τα ισιωσω πριν πάω στην κομμώτρια το ίδιο δεν είναι;![]()
Επειδή είχα κι εγώ μακριά μαλλιά και σπαστά, όποτε κι αν δοκίμασα αυτό "το κόλπο" για να μη φύγει μάκρος (στην ηλικία σου δεν ήθελα ούτε εγώ να τα κόβω...), δεν έπιανε. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Κι αν μάλιστα ήταν και κάπως πολλά τα μαλλιά, ήταν μισή δουλειά. Ρώτησε και την κομμώτριά σου και ό,τι σου πει...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

15-08-24

20:49
Πριν χρόνια είχα πάρει, κοίτα στο Σκρουτζ ξερωγω.Ποιο ψαλίδι;
Άσε εγώ πηγαίνω στον ίδιο κομμωτή από μικρή και δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο μέχρι που πριν μερικούς μήνες μου έκοψε τρία δάκτυλα παραπάνωΡε συ τις φοβάμαι τις κομμώτριες.. αν αρχίζουν να κόβουν δεν σταματάνε![]()

Guest 881237
Επισκέπτης

10-01-25

02:44
Έχει κάνει καμία περμανάντ;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

10-01-25

03:05
Η μάνα μου (ετών 52)Έχει κάνει καμία περμανάντ;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

10-01-25

08:47
Ποτέ.Έχει κάνει καμία περμανάντ;
Γιατί ρωτάς γι' αυτό το διάολο ;
Pak
Επιφανές μέλος

10-01-25

09:03
Μην πειράξεις το ίσιο σου μαλλί εδώ άλλες θέλουμε να κάνουμε κερατίνη.Έχει κάνει καμία περμανάντ;
Guest 881237
Επισκέπτης

10-01-25

12:38
Καιι...;Η μάνα μου (ετών 52)![]()
Γιατί έτσι καλέ ; Απλά θέλω να τα κάνωΠοτέ.
Γιατί ρωτάς γι' αυτό το διάολο ;

Δεν υπάρχει κάτι που να ομορφαίνει περισσότερο από τις μπουκλιτσεςΜην πειράξεις το ίσιο σου μαλλί εδώ άλλες θέλουμε να κάνουμε κερατίνη.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

10-01-25

12:45
Της πηγαίνουν. Δείχνει πιο νέα και σκερτσόζαΚαιι...;

Νομίζω πως θα σου πηγαίνουν κι εσένα, Σοφία

Αλλά ας πει και κάποια πιο σχετική τη γνώμη της

10-01-25

12:50
Ναι. Πολλή ταλαιπωρία για το μαλλί. Ακόμα θυμάμαι πώς μου τα τραβάγανε και μου τα ταλαιπωρήσανε. Το κεφάλι μου έκαιγε, πόναγε, πολύ χάλια. Βέβαια μου πήγαινε πολύ αλλά τί να το κάνεις...Έχει κάνει καμία περμανάντ;
Guest 881237
Επισκέπτης

10-01-25

12:52
Ποσο σου είχε κρατήσει ;Ναι. Πολλή ταλαιπωρία για το μαλλί. Ακόμα θυμάμαι πώς μου τα τραβάγανε και μου τα ταλαιπωρήσανε. Το κεφάλι μου έκαιγε, πόναγε, πολύ χάλια. Βέβαια μου πήγαινε πολύ αλλά τί να το κάνεις...

10-01-25

12:56
3 μήνες;Ποσο σου είχε κρατήσει ;
Από κει και πέρα τα μαλλιά μου πήραν την κάτω βόλτα.

11-01-25

20:30
Eγώ είχα ρωτήσει μια κομμώτρια αλλά μου είπε δεν θα είναι όπως τα φαντάζεσαιΈχει κάνει καμία περμανάντ;

Guest 881237
Επισκέπτης

11-01-25

21:22
Όπως κ να είναι θα μου αρέσουν πιστεύω , λατρεύω τις μπούκλες κ γενικά το σγουρό μαλλί !Eγώ είχα ρωτήσει μια κομμώτρια αλλά μου είπε δεν θα είναι όπως τα φαντάζεσαι![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-01-25

21:32
Τα βάφεις τα μαλλιά σου ; Κάνεις ανταύγειες, μήπως ;Όπως κ να είναι θα μου αρέσουν πιστεύω , λατρεύω τις μπούκλες κ γενικά το σγουρό μαλλί !
Τουλάχιστον αν την κάνεις, μην κάνεις (ή μην έχεις...) κι άλλες τεχνικές μαζί...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

11-01-25

21:35
Όπως κ να είναι θα μου αρέσουν πιστεύω , λατρεύω τις μπούκλες κ γενικά το σγουρό μαλλί !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.