rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

τουλαχιστον δεν ειναι πια μακρυα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος; Αυτό μας ενδιαφέρει.![]()
του αρεσε η αλλαγη ευτυχως, (οντως εδειξε το προσωπακι του-μην αφηνετε τα μαλλακια σας μακρυα βρε αγορακια

marina289
Δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

κούρεμα#3:
![]()
τελικα καταληξαμε σε κατι τετοιο, και ναι, επιτελους πετυχε!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Με γειές και είμαι σίγουρη πως θα το χαρεί...

Σκέφτομαι να τα κάνω καρέ με φρατζούλα αλλά δεν ξέρω.
Γενικώς το μαλλί μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα και τα έχω πάντα κοτσίδα τώρα το καλοκαίρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τωρα για το καλοκαιρι αν τα κοψεις κοντο καρε τουλαχιστον δεν θα ζεστενεσαι!
αλλα πρεπει και το μαλλι σου να μπορει να υποστηριξει ενα τετοιο κουρεμα.
εχεις ισιο μαλλι? παντως καλο που τα μαλλια σου μακραινουν γρηγορα, ετσι εχεις την ευκαιρια να αλλαζεις πιο συχνα look!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις άκρες λίγο σπάει αλλά με ψαλίδι είναι οκ.
Απλά τώρα που είναι μακριά και έχει και ζέστη δεν τα ισιώνω.

αχχ τελειο!!!εμενα μου αρεσουν πολυ και τα 4...παντως αμα ημουν αγορι σιγουρα θα ειχα το απιστευτο!!! μαλλι του george craig... https://www.google.gr/imgres?q=georg...9&tbnw=89&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:16,s:0 οπωσδηποτε να το σκεφτειτε αυτο...

TheJuniorlink
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα μια φιλη μου λεει οτι επειδη εχω σκουρα επιδερμιδα 6α ειμαι σαν γυφτακι!!
Λοιπον οπως ειπα και πριν εχω σκουρα επιδερμιδα καφε ματια το προσωπο μου ειναι οβαλ αλλα εχω μεγαλα μαγουλα
Τωρα το μαλλι μου ειναι σκουρο καστανο με πολυυυ λιγο μελι στις ακρες επισης ειναι σγουρο και με κανονικη προς χοντρη τριχα!!
δωστε μου καμια ιδεα τι χρωμα 6α μου πηγαινει!!

enrose
Δραστήριο μέλος

Αν έχεις τόσο σκούρα επιδερμίδα γιατί να τα πειράξεις? Ειδικά οι δύο μαύρες τούφες που είπες μου κάνουν κάτι...
TheJuniorlink
Νεοφερμένο μέλος

6ελω να τα αλλα3ω τα εχω βαρε6ει ελειναα!!
και για τις μαυρες τουφες τις κανω για πιο πολυ Styl!!

prinCess.
Επιφανές μέλος

TheJuniorlink
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.