Fly.To.Infinity Νεοφερμένο μέλος Η Fly.To.Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 21:50 Η Fly.To.Infinity: #181 13-01-13 21:50 εεφτιαξα αυτο εδωω το thread για να μοιραζομαστε τις αποψεις μας για διαφορα κουρεματα και οτιδηποτε εχει σχεση με την κωμμοτικη. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τροπους για να μακρυνουν τα μαλλια γρηγορα. υπαρχει κανενας τροπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2013 στις 12:38 Η Gilda έγραψε: #182 14-01-13 12:38 Νομίζω αν ψαλιδίζεις τις άκρες κάθε τρεις μήνες, μακραίνουν πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Η prinCess.: #183 14-01-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το θέμα είναι ότι δεν ήταν απλό τράβηγμα και ξερίζωμα. Έγινε σε μηχάνημα στη δουλειά,και η διάρκεια ήταν μεγάλη μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κλείσουν, για αυτό έχω πανικοβληθεί. Τώρα θα μου πεις, πάλι καλά που βγήκα ζωντανή από εκεί μέσα, αλλά τώρα όσο το σκέφτομαι όλα με πειράζουν και μου χαλάνε τη διάθεση. Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί έχω τρελαθεί με όλο το θέμα. Click για ανάπτυξη... Άουτς ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:56 Η Gilda έγραψε: #184 18-02-13 10:56 Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στα μαλλιά μου κάνω ξανθές ανταύγιες εδώ και χρόνια. Έχω κανει τόσες πολλές που έχουν πια γίνει όλα ξανθά. Και μόνο στη ρίζα φαίνονται οι ανταύγιες. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έχουν παραξανθύνει, δηλαδή λίγο που περνάμε την ίδια ξανθιά βαφή, λίγο που κι εγώ είμαι φυσική ξανθιά (καστανόξανθη), ε το μαλλί μου έχει μια τάση να ανοίγει στο χρώμα. Ε σαν αποτέλεσμα έχω τώρα ένα κατάξανθο κεφάλι που δεν μου πάει καθόλου, με μεγαλώνει. Θέλω να τα κάνω όλα βαφή (όχι να πετάξω καστανές ανταύγιες, βαφή θέλω να κάνω), και θέλω να πάω στον κομμωτή μου την φωτογραφία μιας διάσημης που να έχει πάνω κάτω το χρώμα που θέλω. Το χρώμα λοιπόν που ψάχνω θέλω να είναι ζεστό (όχι ψυχρό), καστανόξανθο (ούτε πλατινέ ξαθό, ούτε καστανό), που να με γλυκαίνει. Σας έρχεται καμιά διάσημη που να έχει το χρώμα αυτό που περιγράφω??? Σημείωση: Το δέρμα μου είναι κατάλευκο και το χρώμα των ματιων μου μελί (το οποίο χρώμα των ματιών μου με το ξανθό που μου χει κάνει φαινεται καστανό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:11 Η prinCess.: #185 19-02-13 17:11 Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εεφτιαξα αυτο εδωω το thread για να μοιραζομαστε τις αποψεις μας για διαφορα κουρεματα και οτιδηποτε εχει σχεση με την κωμμοτικη. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τροπους για να μακρυνουν τα μαλλια γρηγορα. υπαρχει κανενας τροπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2013 στις 12:38 Η Gilda έγραψε: #182 14-01-13 12:38 Νομίζω αν ψαλιδίζεις τις άκρες κάθε τρεις μήνες, μακραίνουν πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Η prinCess.: #183 14-01-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το θέμα είναι ότι δεν ήταν απλό τράβηγμα και ξερίζωμα. Έγινε σε μηχάνημα στη δουλειά,και η διάρκεια ήταν μεγάλη μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κλείσουν, για αυτό έχω πανικοβληθεί. Τώρα θα μου πεις, πάλι καλά που βγήκα ζωντανή από εκεί μέσα, αλλά τώρα όσο το σκέφτομαι όλα με πειράζουν και μου χαλάνε τη διάθεση. Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί έχω τρελαθεί με όλο το θέμα. Click για ανάπτυξη... Άουτς ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:56 Η Gilda έγραψε: #184 18-02-13 10:56 Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στα μαλλιά μου κάνω ξανθές ανταύγιες εδώ και χρόνια. Έχω κανει τόσες πολλές που έχουν πια γίνει όλα ξανθά. Και μόνο στη ρίζα φαίνονται οι ανταύγιες. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έχουν παραξανθύνει, δηλαδή λίγο που περνάμε την ίδια ξανθιά βαφή, λίγο που κι εγώ είμαι φυσική ξανθιά (καστανόξανθη), ε το μαλλί μου έχει μια τάση να ανοίγει στο χρώμα. Ε σαν αποτέλεσμα έχω τώρα ένα κατάξανθο κεφάλι που δεν μου πάει καθόλου, με μεγαλώνει. Θέλω να τα κάνω όλα βαφή (όχι να πετάξω καστανές ανταύγιες, βαφή θέλω να κάνω), και θέλω να πάω στον κομμωτή μου την φωτογραφία μιας διάσημης που να έχει πάνω κάτω το χρώμα που θέλω. Το χρώμα λοιπόν που ψάχνω θέλω να είναι ζεστό (όχι ψυχρό), καστανόξανθο (ούτε πλατινέ ξαθό, ούτε καστανό), που να με γλυκαίνει. Σας έρχεται καμιά διάσημη που να έχει το χρώμα αυτό που περιγράφω??? Σημείωση: Το δέρμα μου είναι κατάλευκο και το χρώμα των ματιων μου μελί (το οποίο χρώμα των ματιών μου με το ξανθό που μου χει κάνει φαινεται καστανό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:11 Η prinCess.: #185 19-02-13 17:11 Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω αν ψαλιδίζεις τις άκρες κάθε τρεις μήνες, μακραίνουν πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2013 στις 14:23 Η prinCess.: #183 14-01-13 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το θέμα είναι ότι δεν ήταν απλό τράβηγμα και ξερίζωμα. Έγινε σε μηχάνημα στη δουλειά,και η διάρκεια ήταν μεγάλη μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κλείσουν, για αυτό έχω πανικοβληθεί. Τώρα θα μου πεις, πάλι καλά που βγήκα ζωντανή από εκεί μέσα, αλλά τώρα όσο το σκέφτομαι όλα με πειράζουν και μου χαλάνε τη διάθεση. Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί έχω τρελαθεί με όλο το θέμα. Click για ανάπτυξη... Άουτς ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:56 Η Gilda έγραψε: #184 18-02-13 10:56 Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στα μαλλιά μου κάνω ξανθές ανταύγιες εδώ και χρόνια. Έχω κανει τόσες πολλές που έχουν πια γίνει όλα ξανθά. Και μόνο στη ρίζα φαίνονται οι ανταύγιες. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έχουν παραξανθύνει, δηλαδή λίγο που περνάμε την ίδια ξανθιά βαφή, λίγο που κι εγώ είμαι φυσική ξανθιά (καστανόξανθη), ε το μαλλί μου έχει μια τάση να ανοίγει στο χρώμα. Ε σαν αποτέλεσμα έχω τώρα ένα κατάξανθο κεφάλι που δεν μου πάει καθόλου, με μεγαλώνει. Θέλω να τα κάνω όλα βαφή (όχι να πετάξω καστανές ανταύγιες, βαφή θέλω να κάνω), και θέλω να πάω στον κομμωτή μου την φωτογραφία μιας διάσημης που να έχει πάνω κάτω το χρώμα που θέλω. Το χρώμα λοιπόν που ψάχνω θέλω να είναι ζεστό (όχι ψυχρό), καστανόξανθο (ούτε πλατινέ ξαθό, ούτε καστανό), που να με γλυκαίνει. Σας έρχεται καμιά διάσημη που να έχει το χρώμα αυτό που περιγράφω??? Σημείωση: Το δέρμα μου είναι κατάλευκο και το χρώμα των ματιων μου μελί (το οποίο χρώμα των ματιών μου με το ξανθό που μου χει κάνει φαινεται καστανό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:11 Η prinCess.: #185 19-02-13 17:11 Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Το θέμα είναι ότι δεν ήταν απλό τράβηγμα και ξερίζωμα. Έγινε σε μηχάνημα στη δουλειά,και η διάρκεια ήταν μεγάλη μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κλείσουν, για αυτό έχω πανικοβληθεί. Τώρα θα μου πεις, πάλι καλά που βγήκα ζωντανή από εκεί μέσα, αλλά τώρα όσο το σκέφτομαι όλα με πειράζουν και μου χαλάνε τη διάθεση. Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί έχω τρελαθεί με όλο το θέμα. Click για ανάπτυξη... Άουτς ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:56 Η Gilda έγραψε: #184 18-02-13 10:56 Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στα μαλλιά μου κάνω ξανθές ανταύγιες εδώ και χρόνια. Έχω κανει τόσες πολλές που έχουν πια γίνει όλα ξανθά. Και μόνο στη ρίζα φαίνονται οι ανταύγιες. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έχουν παραξανθύνει, δηλαδή λίγο που περνάμε την ίδια ξανθιά βαφή, λίγο που κι εγώ είμαι φυσική ξανθιά (καστανόξανθη), ε το μαλλί μου έχει μια τάση να ανοίγει στο χρώμα. Ε σαν αποτέλεσμα έχω τώρα ένα κατάξανθο κεφάλι που δεν μου πάει καθόλου, με μεγαλώνει. Θέλω να τα κάνω όλα βαφή (όχι να πετάξω καστανές ανταύγιες, βαφή θέλω να κάνω), και θέλω να πάω στον κομμωτή μου την φωτογραφία μιας διάσημης που να έχει πάνω κάτω το χρώμα που θέλω. Το χρώμα λοιπόν που ψάχνω θέλω να είναι ζεστό (όχι ψυχρό), καστανόξανθο (ούτε πλατινέ ξαθό, ούτε καστανό), που να με γλυκαίνει. Σας έρχεται καμιά διάσημη που να έχει το χρώμα αυτό που περιγράφω??? Σημείωση: Το δέρμα μου είναι κατάλευκο και το χρώμα των ματιων μου μελί (το οποίο χρώμα των ματιών μου με το ξανθό που μου χει κάνει φαινεται καστανό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:11 Η prinCess.: #185 19-02-13 17:11 Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στα μαλλιά μου κάνω ξανθές ανταύγιες εδώ και χρόνια. Έχω κανει τόσες πολλές που έχουν πια γίνει όλα ξανθά. Και μόνο στη ρίζα φαίνονται οι ανταύγιες. Το κακό είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου έχουν παραξανθύνει, δηλαδή λίγο που περνάμε την ίδια ξανθιά βαφή, λίγο που κι εγώ είμαι φυσική ξανθιά (καστανόξανθη), ε το μαλλί μου έχει μια τάση να ανοίγει στο χρώμα. Ε σαν αποτέλεσμα έχω τώρα ένα κατάξανθο κεφάλι που δεν μου πάει καθόλου, με μεγαλώνει. Θέλω να τα κάνω όλα βαφή (όχι να πετάξω καστανές ανταύγιες, βαφή θέλω να κάνω), και θέλω να πάω στον κομμωτή μου την φωτογραφία μιας διάσημης που να έχει πάνω κάτω το χρώμα που θέλω. Το χρώμα λοιπόν που ψάχνω θέλω να είναι ζεστό (όχι ψυχρό), καστανόξανθο (ούτε πλατινέ ξαθό, ούτε καστανό), που να με γλυκαίνει. Σας έρχεται καμιά διάσημη που να έχει το χρώμα αυτό που περιγράφω??? Σημείωση: Το δέρμα μου είναι κατάλευκο και το χρώμα των ματιων μου μελί (το οποίο χρώμα των ματιών μου με το ξανθό που μου χει κάνει φαινεται καστανό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:11 Η prinCess.: #185 19-02-13 17:11 Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό βέβαια κοκκινίζει λίγο, αλλά θερμό ήθελες. Είναι γαμάτο. Κι αν είσαι και κατάλευκη θα σου ταιριάζει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:14 Η Gilda έγραψε: #186 19-02-13 17:14 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα color_386_99589.gif 78,1 KB · Εμφανίσεις: 10.527 5E6901D06E376071C8ABB263A34A01C1.jpg 17 KB · Εμφανίσεις: 2.506 Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:31 Η Χριστιάννα ^^: #187 19-02-13 18:31 Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέψου και το ότι με τα λουσίματα θα ανοίξει το χρώμα. Εγώ προτιμώ το ίσιο, αλλά πόσο θα σου κρατήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:04 Η Hlianna έγραψε: #188 19-02-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά ναι, κοκκινίζει και θέλω να παραμείνω ξανθιά. Εγώ βρήκα δύο που μου αρέσουν, και θα θελα να μου πείτε ποιο είναι κατά τη γνώμη σας καλύτερο. Αυτό με τα ίσια μαλλιά (είναι πιο φωτεινό) ή αυτό με τις μπούκλες (είναι πιο ζεστό, και λίγο πιο σκούρο). Click για ανάπτυξη... το ισιο αλλα σε λιγο πιο σκουρο γιατι θα ανοιξει.. βεβαια εγω ειμαι φαν των ψυχρων οποτε το 2ο δεν μου αρεσει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:37 Η Gilda έγραψε: #189 20-02-13 09:37 Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ανοίξει όντως, (αφού από μέσα τα μαλλιά έχουν πολύ πολύ ξανθές ανταύγιες, και το φυσικό μου είναι πάλι ανοιχτό), απλά μου είπε ο κομμωτής ότι θα το κάνουμε όλο το μαλλί (όχι μονο ρίζα) κάθε 25 μέρες, θα βάλουμε και ειδικό σαμπουάν και θα "πιάσει". Εγώ πάλι είμαι φαν των ζεστών χρωμάτων, γι αυτό μου αρέσει αυτό με τις μπούκλες. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω το σοκ, ξαφνικά εκεί που είμαι κατάξανθη να σκουρύνει έτσι. Αντε βρε κορίτσια απαντήστε και οι υπόλοιπες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:54 Η Ερινύς έγραψε: #190 20-02-13 09:54 Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως εμένα μ' άρεσε από αυτά που έβαλε η Πρινς το 2ο, είναι πολύ γλυκό χρώμα και θα δέσει μούρλια με την λευκή επιδερμίδα σου. Ναι ξέρω, θέλεις να ξανθαίνει περισσότερο και όχι να κοκκινίζει, αλλά αυτά που μου έβαλες εμένα δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν μου αρέσει το ξανθό, θέλω να έχει μέσα έστω ελάχιστοοοοοοο κόκκινο για να σπάει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:14 Η Gilda έγραψε: #191 20-02-13 10:14 Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ήταν φοβερά αυτά που έβαλε η Πρίνσες. Και η Έμμα Στοουν είναι θεά και της πάνε όλα. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν σ εμένα τα κόκκινα - χάλκινα κτλ. Σε άλλες κοπέλες πάνε πάααααααρα πολύ, απλά σ εμένα δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:18 Ο Rempeskes: #192 20-02-13 11:18 καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καμμια βαφη που να κανει τα μαλλια να φαινονται περισσοτερα υπαρχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:22 Η Gilda έγραψε: #193 20-02-13 11:22 Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:29 Ο Rempeskes: #194 20-02-13 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ναι αμέ, κυκλοφορούν κάτι σπρέι. Ψεκάζεις τη φαλακρα και καθάρισες!!! Click για ανάπτυξη... το δοκιμασα και δουλεψε για λιγο αλλα μετα αρχισε να βρεχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 Η Gilda έγραψε: #195 20-02-13 11:31 Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρεμπ, εσένα ποιο από τα δύο χρώματα που έβαλα σου αρέσει? (Ναι έχουν διαφορά. Δες τα προσεκτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:38 Η Backdrop έγραψε: #196 20-02-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: ποιο από τα δύο χρώματα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:43 Ο Rempeskes: #197 20-02-13 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Καλημέρα!!! Το πρώτο είναι πιο ωραιο!! Click για ανάπτυξη... παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:45 Η Gilda έγραψε: #198 20-02-13 11:45 Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοιτάξτε τί παρατηρώ. Στις γυναίκες αρέσε το πρώτο, το ίσιο. Στους άντρες αρέσει το σγουρό. Έχω ρωτήσει 5-6 στη δουλειά και αυτό τους άρεσε. Και φυσικά στον αρραβωνιαστικό. Εγώ θα πάω με τις δύο φωτογραφίες στον κομμωτή και θα μου κάνει ότι καλύτερο μπορεί να κάνει, ανάμεσα σ αυτά τα δύο. Έτσι κι αλλιώς κανένα δεν θα μπορέσει να το βγάλει ακριβώς. Θα του δείξω τί μου αρέσει (και τα δύο) και θα βγάλει ότι καλύτερο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στο κατάξανθο μαλλί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 Η Backdrop έγραψε: #199 20-02-13 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν "ψυχρό" το πρώτο είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο-που και παλι ειναι γλυκο χρωμα- , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:50 Η Gilda έγραψε: #200 20-02-13 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: παραπεμπει σε κοριτσι ομως. ενω το δεξι ειναι ξεκαθαρα γυναικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σε μπερδεύει το στυλ της φωτογράφησης!! Σαν ψυχρό είναι πιο ωραίο, το άλλο είναι ζεστό! Βασικά είναι θέμα τι της πάει .... Εάν G. σου πηγαίνουν τα ψυχρα κάνε το πρώτο , εάν όχι το δεύτερο! Εγω έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα ψυχρα χρωματα του ξανθου Click για ανάπτυξη... Τι σας είπα? Στους άντρες αρέσει το δεύτερο. Και ο αρραβωνιαστικός μου, μου είπε ακριβώς το ίδιο. Ότι το πρώτο του φαίνεται σαν μαθητριούλα, ενώ το δεύτερο σε γυναίκα. Εμένα το δεύτερο μου αρέσει, μου φαίνεται πιο "παθιάρικο", πιο ζωντανό. Εμένα μου αρέσουν τα ζεστά. Αυτή τη στιγμή έχω ψυχρό, το οποιο παραψύχρανε και δεν μου πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.