kwstis94
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstis94
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Είναι παλιό γι'αυτό.Εμένα έχει αυτόματο, δεν ρυθμίζεις την θερμότητα.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όχι ότι δεν κατάλαβα γρι από αυτό που είπες.Μπιτς πλιζ, τρία χρόνια δεν μου έχει πάθει τίποτα. Στη μπελίσιμα της θείας μου είναι ρυθμισμένο πάλι απο μόνο του αλλά μπορείς να το αλλάζεις.![]()

kwstis94
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μου προτεινετε να παρω καποια συγκεκριμενη ή συγκεκριμενη μαρκα που ειναι καλυτερη ??![]()
Πάρε μια μικρή.

Όχι ότι δεν κατάλαβα γρι από αυτό που είπες.![]()
Εννοώ οτι της θείας μου η μπελίσιμα έχει αυτόματη θερμοκρασία αλλά μπορείς και να την αλλάξεις. Νομίζω σταθερά 180 βαθμούς.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ στη 2α γυμνασίου δώρο γενεθλίων ζήτησα ισιωτικό. Ήταν Singer και είχε κάποιες συγκεκριμένες θερμοκρασίες 140,160,180 και 200 βαθμούς και επέλεγες ο ίδιος ποια θες.Μου προτεινετε να παρω καποια συγκεκριμενη ή συγκεκριμενη μαρκα που ειναι καλυτερη ??![]()
Τα περισσότερα ισιωτικά είναι έτσι. Δηλαδή: έχουν ένα κουμπάκι on/off. Ένα ακόμη με το οποίο επιλέγεις τη θερμοκρασία που θέλεις να ισιώσεις το μαλλί.
Υπάρχουν ισιωτικά που έχουν κάποιες στάνταρ θερμοκρασίες και επιλέγεις όποια εσύ θες.
Υπάρχουν και άλλα ισιωτικά (πιο εξελιγμένα και συνήθως για επαγγελματική χρήση) τα οποία έχουν δύο κουμπάκι και ανεβοκατεβάζεις τη θερμοκρασία.
Η Μπελίσιμα έχει καλές γνώμες. Παραπάνω ρώτα το ούφο από'πανω.

Τη μικρή ρε;Πάρε μια μικρή.
Εννοώ οτι της θείας μου η μπελίσιμα έχει αυτόματη θερμοκρασία αλλά μπορείς και να την αλλάξεις. Νομίζω σταθερά 180 βαθμούς.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

kwstis94
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

kwstis94
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα όμως να είναι λίγο καλή, όχι τελείως ψέυτικη.
Εχω βρει μια καλη της bellisima με 30 ευρω !
Ισιωτικό μαλλιών Imetec B2050 με πλάκες μεγάλου μήκους για γρήγορο και τέλοιο ίσιωμα και με επένδυση με νανοκεραμικό υλικό και νεφρίτη: για λεμπερά και προστατευμένα μαλλιά.
-Πλάκες μεγάλου μήκους: διαστάσεις 110 x 25 mm, για γρήγορο και τέλειο ίσιωμα
-Πολύ λεπτό Design: για πιο άνετη χρήση
-Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας: εως τους 220οC
-Περιστρεφόμενο καλώδιο
-Αυτόματη ρύθμιση της τάσης 100-240V
-Γρήγορη θέρμανση
-Διακόπτης on/off
πως σας φαινεται ??
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

και γαμω.......-Περιστρεφόμενο καλώδιο
Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τζιτζί είναι.πως σας φαινεται ??
Πάρ'την.
Όλα τα ισιωτικά έχουν περιστρεφόμενο καλώδιο.και γαμω.......

Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές;Καλή φαίνεται. Μικρούλα έτσι;
Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο.
Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή;

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

I know.Όλα τα ισιωτικά έχουν περιστρεφόμενο καλώδιο.![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Okey then.I know.and it was supposed to be a worth mentioning feature by the company

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.