_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η _fairygirl_: #301 11-07-13 14:05 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Την πηρα τελικα , κομπλε φαινεται ! το βραδυ θα την δοκιμασω ... Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:23 Η L0uk0umas: #302 11-07-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η _fairygirl_: #303 11-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Κεφτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η L0uk0umas: #304 11-07-13 16:35 Mιας και μιλάμε για τρίχες και σγουρά μαλλιά για πείτε μου.. Έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό? Eίναι με θαλασσινό αλάτι και μου είπαν ότι κάνει τα μαλλιά και τις μπούκλες πολύ summer look! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:48 Η _fairygirl_: #305 11-07-13 16:48 Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Την πηρα τελικα , κομπλε φαινεται ! το βραδυ θα την δοκιμασω ... Click για ανάπτυξη... Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:23 Η L0uk0umas: #302 11-07-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η _fairygirl_: #303 11-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Κεφτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η L0uk0umas: #304 11-07-13 16:35 Mιας και μιλάμε για τρίχες και σγουρά μαλλιά για πείτε μου.. Έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό? Eίναι με θαλασσινό αλάτι και μου είπαν ότι κάνει τα μαλλιά και τις μπούκλες πολύ summer look! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:48 Η _fairygirl_: #305 11-07-13 16:48 Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η _fairygirl_: #303 11-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Κεφτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η L0uk0umas: #304 11-07-13 16:35 Mιας και μιλάμε για τρίχες και σγουρά μαλλιά για πείτε μου.. Έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό? Eίναι με θαλασσινό αλάτι και μου είπαν ότι κάνει τα μαλλιά και τις μπούκλες πολύ summer look! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:48 Η _fairygirl_: #305 11-07-13 16:48 Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Κεφτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η L0uk0umas: #304 11-07-13 16:35 Mιας και μιλάμε για τρίχες και σγουρά μαλλιά για πείτε μου.. Έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό? Eίναι με θαλασσινό αλάτι και μου είπαν ότι κάνει τα μαλλιά και τις μπούκλες πολύ summer look! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:48 Η _fairygirl_: #305 11-07-13 16:48 Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mιας και μιλάμε για τρίχες και σγουρά μαλλιά για πείτε μου.. Έχει δοκιμάσει καμιά σας αυτό? Eίναι με θαλασσινό αλάτι και μου είπαν ότι κάνει τα μαλλιά και τις μπούκλες πολύ summer look! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:48 Η _fairygirl_: #305 11-07-13 16:48 Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:56 Η ανατολή έγραψε: #306 11-07-13 16:56 Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφρό, αλλά θέλει πολύ πολύ πίεσμα καθώς στεγνώνουν από κάτω προς τα πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:57 Η L0uk0umas: #307 11-07-13 16:57 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Κ εγώ το ίδιο παθαίνω καθ' ότι σγουρομάλλα! Μετά τη θάλασσα το μαλλί μου είναι ένα όνειρο! Kαι λένε οτι τα κάνει τα μαλλιά σαν να έχεις βγεί απο την θάλασσα! Μου είπαν οτι το πουλάνε σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου και σε κομμωτήρια..δεν ξέρω ίσως υπάρχει και στο Hondos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η ανατολή έγραψε: #308 11-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πού,πότε,γιατί,με τι; Πού το βρήκες; Βασικά δε το θέλω για summer look αλλά επειδή όταν γυρνάω από θάλασσα μπαίνω στη γλύκα να αφήσω τα μαλλιά ως έχουν επειδή μ'αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα σπρέι που δημιουργεί στο look των μαλλιών σου της αίσθηση ότι μόλις στέγνωσες από την θάλασσα, σε πιο ίσως "καθαρή" μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:32 Η Alma Libre: #309 11-07-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πώς την παλεύετε ρε΄σεις να ισιώνετε τούφες μέσα στο κατακαλόκαιρο; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ισιώνω καν μαλλί το καλοκαίρι. Δε βγαίνω και πολύ, πέρσι τα ίσιωνα μπροστά μόνο και φέτος τα έχω πιάσει κοτσίδα όσες φορές έχω βγει. Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Για κανένα λόγο λέμε! Πιάνεις το μαλλί έναν κότσο πάνω και τέλος!8) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ θα γίνω κακιά τώρα ρωτώντας τι στο διάολο κάνετε στις διακοπές; Τούφες και μαλλιά ισιώνετε; Χαλαρώστε λίγο. Οι σγουρομάλλες τι να πούμε δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 19:15 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #310 11-07-13 19:15 το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:06 Ο kwstis94 έγραψε: #311 11-07-13 21:06 Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 21:10 Η Alma Libre: #312 11-07-13 21:10 Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικά μια. Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:46 Η _fairygirl_: #313 12-07-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εμένα σγουρό είναι, για την ακρίβεια όχι δακτυλίδι. Σαν να τα έχεις κάνει με ψαλίδι. Σπαστό προς το σγουρό. Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: το σπαστό-σγουρό κορίτσια τα σπάει το καλοκαίρι,άλλη φάση εμ τι να μην έχουμε και κάτι καλό εμείς τα αφανάκια;; Click για ανάπτυξη... Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Χρησιμοποιησα την ισιωτικη μονο στη φρατζα μπροστα (καλη ειναι τελικα ! ) . Το αποτελεσμα ηταν αυτο που περιμενα , μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες πρεπει να περναω την ιδια τουφα ( μια , δυο) ??? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εκτός και αν θέλεις να είναι εντελώς πρόκα μπροστά και να ηλεκτρίζουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Ο kwstis94 έγραψε: #314 12-07-13 18:21 Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα πώς χρησιμοποιούμε ισιωτικό. Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 18:30 Η _fairygirl_: #315 12-07-13 18:30 Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstis94: Μα εννοειται οτι δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιουμε ισιωτικο , δεν ισιωνα τα μαλλια μου απο μωρο παιδι , πρωτη φορα την χρησιμοποιησα χθες ! Αμα μπορεις διαφωτισε με ! Click για ανάπτυξη... Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:04 Η Alma Libre: #316 12-07-13 20:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Θύμησέ μου να σου πω για την καταδίκη όσων έχουν σγουρό μαλλί δαχτυλίδι. Άλλο σγουρο-αφάνα και άλλο σπαστό κυμματιστό. Εγώ είμαι αφάνα εξαιτίας ενός μαλάκα (βρισιά ) κομμωτή που μου έκανε τα πίσω καρέ μέχρι τον αυχένα. Αυτό το θέλουν τα emo και τα ufos που θυμάμαι στο γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... 1) Δεν είναι εντελώς καταδίκη. Το δαχτυλίδι είναι υπέρτατο μερικές φορές και καταπατάει κάτω το πιο πρόκα. Κρατάει περισσότερο ίσιο απ'όσο ξέρω αλλά το καλύτερο είναι το σπαστό. Το κάνεις οτι θέλεις και ισιώνει πολύ εύκολα όπως και γίνεται μπούκλα. 2) Εγώ μέχρι την πέμπτη δημοτικού το είχα ΠΡΟΚΑ. Μετά το έκανα πολύ φυλλαριστά και άρχισαν να σγουραίνουν και τώρα έχω καταλήξει με μπουκλάκια. 3) Ψοφάω το ίσιο μαλλί αλλά δεν το θέλω να ηλεκτρίζει. Πλας οτι τα ίμο ντάρκλιν έχουν εξαφανιστεί και έχουν αναπληρωθεί απο τα scene Ζώα και τα δυο. Μόνο ωραίο χτένισμα έχουν, νοοτροπία μηδέν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstis94 Νεοφερμένο μέλος Ο kwstis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο kwstis94 έγραψε: #317 12-07-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι απλό αλλά θέλει προσοχή. Αφού βάλεις το ισιωτικό σε λειτουργία και έχεις επιλέξει τη θερμοκρασία που θέλεις,πιάνεις την τούφα από το κάτω μέρος και την τεντώνεις. Ακουμπάς στο πάνω μέρος της τούφας την κάτω πλάκα του ισιωτικού και κλείνεις το ισιωτικό και ξεκινάς να το τραβάς με σταθερή αλλά λίγη δύναμη προς τα κάτω. Ένα καλό κόλπο είναι να τραβάς το κεφάλι σου από από την άλλη πλευρά. Πρόσεξε μόνο καθώς τραβάς το ισιωτικό προς τα κάτω μην κάψεις το δάχτυλό σου. Αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλεις και το πόσο σγουρό μαλλί έχεις μπορείς να επαναλάβεις την ίδια κίνηση ή να το κάνεις μία και μόνο φορά. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα σαφής. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου , αν και πιστευω οτι το ισιωμα στο ανδρικο μαλλι δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η Alma Libre: #318 12-07-13 21:15 Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ίσιωμα στο κοντό μαλλί όμως είναι γρήγορο πέρσι,σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμη. Τώρα αν θες να βγεις με ίσιο μαλλί ξύπνα, στέγνωστο, ίσιωστο, ξανακάντο για να καταλήξεις με κοτσίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:34 Η L0uk0umas: #319 15-07-13 13:34 Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 14:01 Η _fairygirl_: #320 15-07-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από L0uk0umas: Δοκίμασα το spray με θαλασσινό αλάτι της loreal! Πολύ καλό αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... Εμάς τα Hondos εδώ είναι αίσχος και επομένως δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω. Βρήκα μία συνταγή και την δοκίμασα. Το σπρέι είναι ΓΑΜΑΤΟ. Και μπορώ να βάζω άφοβα όσο θέλω εφόσον είναι φυτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.