κοριτσια σημερα θα κουρευτω και μαλλον θα τα κανω φυλαριστα, γιατι ειναι παρα πολυ μακρια και τα βαρεθηκα τοσο φλατ, εχετε καμια ιδεα για το τι να ζητησω,η να προσεξω κατι με τις μυτες κλπ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

αφήστε, εγώ όταν χτενίζομαι χάνω τρίχες να φάνε και οι κότεςαλλα ουτε καν με νοιαζει γιατι εχω παρα πολυ μαλλι
κοριτσια σημερα θα κουρευτω και μαλλον θα τα κανω φυλαριστα, γιατι ειναι παρα πολυ μακρια και τα βαρεθηκα τοσο φλατ, εχετε καμια ιδεα για το τι να ζητησω,η να προσεξω κατι με τις μυτες κλπ;
Πες της να μη σου τα κάνει πολύ φυλαριστά, έτσι αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις στο ίσιο να είναι πιο εύκολο, χωρίς να φύγει το μισό μήκος! Εγώ τα είχα τόσο πολύ που για να τα φέρω στα ίσα και να μην είναι πολύ κοντά μου πήρε δυο χρόνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπόν,ακούστε τώρα τι θεματάκι έχω εγώ.
πριν κανα 2μηνο έβαψα τα μαλλιά μου μωβ χωρίς ντεκαπάζ ή οτιδήποτε, σκέτη μονιμη βαφή. Τα ξαναπέρασα μετά απο 2-3 βδομάδες όλα γιατί είχαν ξεβάψει πολύ.Από τότε δεν τους έχω κάνει τίποτα, το έντονο χρώμα έχει βέβαια φύγει κι έχει μείνει ένα απροσδιόριστο ροζοκόκκινο. Αλλά στα τελευταία λουσίματα παρατηρώ πως δεν ξεβάφουν άλλο!τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο παλιά. Θέλω να κάνω αλλαγή χρώματος σε λίγο καιρό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στις περιπτώσεις που το μαλλί είναι ήδη βαμμένο

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, ούτε καν ντεκαπάζ. Απλά αν χρειαστεί θα γίνουν κάποιες βαφές, με το ανάλογο χρονικό διάστημα ενδιάμεσα εννοείται, μέχρι να αποκτήσεις το επιθυμητό χρώμα.χαλόοο.
πριν κανα 2μηνο έβαψα τα μαλλιά μου μωβ χωρίς ντεκαπάζ ή οτιδήποτε, σκέτη μονιμη βαφή. Τα ξαναπέρασα μετά απο 2-3 βδομάδες όλα γιατί είχαν ξεβάψει πολύ.Από τότε δεν τους έχω κάνει τίποτα, το έντονο χρώμα έχει βέβαια φύγει κι έχει μείνει ένα απροσδιόριστο ροζοκόκκινο. Αλλά στα τελευταία λουσίματα παρατηρώ πως δεν ξεβάφουν άλλο!τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο παλιά. Θέλω να κάνω αλλαγή χρώματος σε λίγο καιρό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στις περιπτώσεις που το μαλλί είναι ήδη βαμμένοέχω κάθε διάθεση να περιμένω κάποιους μήνες αλλά στο φυσικό μου δεν το κόβω να επανέρχεται. τι κάνουμε οέο;
Αυτό μου έκανε κι εμένα η κομμώτριά μου για να πετύχει το χρώμα που ήθελε. Μας πήρε κάπου ένα χρόνο αλλά και στο ενδιάμεσο μια χαρά ήταν, μόνο που τώρα έχουμε την απόχρωση ακριβώς που θέλαμε.

χαλόοο.
πριν κανα 2μηνο έβαψα τα μαλλιά μου μωβ χωρίς ντεκαπάζ ή οτιδήποτε, σκέτη μονιμη βαφή.
Τι απόχρωση του μωβ το είχες κάνει; ωραία θα ήταν, το αγαπημένο μου χρώμα είναι.

Καθώς έψαχνα διάφορα προϊόντα για τα μαλλιά, πέτυχα την βαφή με χρώμα δαμασκηνί, είναι τόσο όμορφο! Το μόνο κακό τώρα είναι πως θα πρέπει να τα βάφω κάθε φορά που θα κατεβαίνει η ρίζα, υπάρχει καμία εναλλακτική για αυτή την περίπτωση;
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

μωβ σκούρο βγήκε διότι δεν έβαλα ντεκαπάζ και το φυσικό μου δεν είναι ξανθό. την δεύτερη φορά ήταν ένα ανοιχτό δαμασκηνί. στη ρίζα βέβαια δεν έπιασε αλλά δεν φαίνεται καθόλου άσχημο γιατί η διαφορά χρώματος ουσιαστικά δεν είναι τεράστια.Τι απόχρωση του μωβ το είχες κάνει; ωραία θα ήταν, το αγαπημένο μου χρώμα είναι.Αν πας σε ένα καλό κομμωτήριο και ρωτήσεις θα ξέρουν σίγουρα να σου απαντήσουν. Πως σκέφτεσαι να τα κάνεις τώρα, θα επιστρέψεις στο φυσικό σου;
Καθώς έψαχνα διάφορα προϊόντα για τα μαλλιά, πέτυχα την βαφή με χρώμα δαμασκηνί, είναι τόσο όμορφο! Το μόνο κακό τώρα είναι πως θα πρέπει να τα βάφω κάθε φορά που θα κατεβαίνει η ρίζα, υπάρχει καμία εναλλακτική για αυτή την περίπτωση;
θέλω να τα κάνω κυπαρισσί τώρα

μωβ σκούρο βγήκε διότι δεν έβαλα ντεκαπάζ και το φυσικό μου δεν είναι ξανθό. την δεύτερη φορά ήταν ένα ανοιχτό δαμασκηνί. στη ρίζα βέβαια δεν έπιασε αλλά δεν φαίνεται καθόλου άσχημο γιατί η διαφορά χρώματος ουσιαστικά δεν είναι τεράστια.
θέλω να τα κάνω κυπαρισσί τώρα![]()
ωωω κατάλαβα

ωραίο θα ναι και αυτό, γενικά όλα τα χρώματα τέτοιου στυλ μαρέσουν και εμένα αλλά για να το έκανα εγώ δεν νομίζω, δεν θα μπορούσα να το στηρίξω

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

ε εξαρτάται και από το στυλ του καθενός.ωωω κατάλαβα![]()
ωραίο θα ναι και αυτό, γενικά όλα τα χρώματα τέτοιου στυλ μαρέσουν και εμένα αλλά για να το έκανα εγώ δεν νομίζω, δεν θα μπορούσα να το στηρίξω![]()

ε εξαρτάται και από το στυλ του καθενός.
μα δεν είναι χρωματάαααααρα;![]()
![]()
Όντως πανέμορφο, ειδικά αν έχεις και ανοιχτή επιδερμίδα όπως η κοπέλα στη φώτο θα σου πηγαίνει πάρα πολύ.

Backdrop
Δραστήριο μέλος

μα δεν είναι χρωματάαααααρα;![]()
![]()
Αυτό ακριβώς το χρώμα το είδα σε μια κοπελα οταν ημουν στο λεωφορείο προχθές!! Μου άρεσε πάρα πολυ.. το υποστήριζε και η κοπέλα όπως έπρεπε!!
Οσο περιεργο και να ακουγεται πανω της δεν φαινόταν ούτε υπερβολικό ούτε ξένο!!
Nelliel
Περιβόητο μέλος

α)

β)

Το μηκος και το στυλ θα ειναι σαν την (α). Το χρωμα του δερματος μου ειναι πολυ ασπρο, οποτε δεν θα εχω προβλημα με το ξανθο, αν τελικα το επιλεξω (ετσι υποθετω δηλαδη). Πιο απο τα 2 να προτιμησω;

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν είναι χαζάΒασικα, αν εχετε και αλλες ιδεες, εκτος απο χαζα χρωματα οπως πορτοκαλι, πρασινα, ροζ, μωβ, κτλ, θα τις εκτιμουσα παρα πολυ!

Gate4
Επιφανές μέλος

Για κάποιους είναι, μη το παίρνεις προσωπικά.δεν είναι χαζά![]()

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Χρειάζεται απαραίτητα να πάω σε κομμωτήριο ή μπορώ και μόνη μου;
Στα κομμωτήρια πόσο παίρνουν περίπου;
Gate4
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Γιατί όχι;Σήμερα που πήγα σχολή είδα ότι μία κοπέλα στο τμήμα μου είχε βάψει όλα της τα μαλλιά γκρι. Και αναρωτιέμαι με ποια λογική.![]()

Με την ίδια λογική που τα βάφουν όποιο άλλο χρώμα.
Ντάξει εγώ δεν θα το κανα . Αλλά άμα το θελε

Gate4
Επιφανές μέλος

Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο σε κάνει να δείχνεις γιαγιά. Δεν το είπα για κακό απλά είναι θέμα γούστου.Γιατί όχι;
Με την ίδια λογική που τα βάφουν όποιο άλλο χρώμα.
Ντάξει εγώ δεν θα το κανα . Αλλά άμα το θελε![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο σε κάνει να δείχνεις γιαγιά. Δεν το είπα για κακό απλά είναι θέμα γούστου.
Πιστεύω υπάρχει κάποια διαφορά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.