Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 20:38 Η Gate4 έγραψε: #821 05-10-15 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιστεύω υπάρχει κάποια διαφορά. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 22:20 Η Nelliel έγραψε: #822 05-10-15 22:20 Εχω δει αρκετες κοπελες που τα εχουν γκρι αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε, ουτε ομως οτι δεν μου αρεσε. Μου αρεσε ομως ενα reverse ombre σε γκρι. Ηταν ολο το μαλλι γκρι και οι ακρες μαυρες. Πλησιαζει και το Halloween, οποτε θα ειναι ετοιμη να ντυθει καρναβαλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:46 Η _fairygirl_: #823 09-10-15 20:46 Προς όλες τις ξανθιές (βαμμένες) ή με αντάυγειες,ξέρει καμία ένα Silver σαμπουάν ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ που να μην πολυξηραίνει την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #824 09-10-15 20:58 Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:24 Η _fairygirl_: #825 09-10-15 21:24 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πιστεύω υπάρχει κάποια διαφορά. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2015 στις 22:20 Η Nelliel έγραψε: #822 05-10-15 22:20 Εχω δει αρκετες κοπελες που τα εχουν γκρι αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε, ουτε ομως οτι δεν μου αρεσε. Μου αρεσε ομως ενα reverse ombre σε γκρι. Ηταν ολο το μαλλι γκρι και οι ακρες μαυρες. Πλησιαζει και το Halloween, οποτε θα ειναι ετοιμη να ντυθει καρναβαλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:46 Η _fairygirl_: #823 09-10-15 20:46 Προς όλες τις ξανθιές (βαμμένες) ή με αντάυγειες,ξέρει καμία ένα Silver σαμπουάν ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ που να μην πολυξηραίνει την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #824 09-10-15 20:58 Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:24 Η _fairygirl_: #825 09-10-15 21:24 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω δει αρκετες κοπελες που τα εχουν γκρι αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε, ουτε ομως οτι δεν μου αρεσε. Μου αρεσε ομως ενα reverse ombre σε γκρι. Ηταν ολο το μαλλι γκρι και οι ακρες μαυρες. Πλησιαζει και το Halloween, οποτε θα ειναι ετοιμη να ντυθει καρναβαλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:46 Η _fairygirl_: #823 09-10-15 20:46 Προς όλες τις ξανθιές (βαμμένες) ή με αντάυγειες,ξέρει καμία ένα Silver σαμπουάν ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ που να μην πολυξηραίνει την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #824 09-10-15 20:58 Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:24 Η _fairygirl_: #825 09-10-15 21:24 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς όλες τις ξανθιές (βαμμένες) ή με αντάυγειες,ξέρει καμία ένα Silver σαμπουάν ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ που να μην πολυξηραίνει την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:58 Η Aleksa έγραψε: #824 09-10-15 20:58 Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:24 Η _fairygirl_: #825 09-10-15 21:24 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:24 Η _fairygirl_: #825 09-10-15 21:24 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Τι είναι το "silver" σαμπουάν? Εγώ χρησιμοποιώ της Swarzkopf της Supersoft (Nectar Nutrition) Click για ανάπτυξη... Eίναι μοβ πολύ παχύρευστο ας το πούμε σαμπουάν,το οποίο το χρησιμοποιούν οι κοπέλες που έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά ή με ξανθές ανταύγειες για "παίρνει" τις κιτρινίλες και γενικά το χάλκινο από τα μαλλιά. Δεν είναι καθαριστικό σαμπουάν,άλλο που το εφαρμόζεις όπως το σαμπουάν στο τέλος. Αυτό που κάνει είναι απλά να κάνει το ξανθό μαλλί πιο σταχτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2015 στις 21:44 Η Aleksa έγραψε: #826 09-10-15 21:44 Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2015 στις 22:58 Η _fairygirl_: #827 13-10-15 22:58 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ω ευχαριστώ για την εξήγηση, δεν το'ξερα καν οτι υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο σαμπουάν.. Πιο σταχτί, εννοείς πιο "σαντρέ" υποθέτω... Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Ο Guest 824270: #828 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δες γενικά ούτε στις γιαγιάδες δεν με αρέσει το γκρι μαλλί. Οκ μη πέσετε να με φάτε επειδή δεν με άρεσε. Τσιλλ. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, έτσι κι αλλιώς αυτό το χρώμα θα το έχει όταν αρχίσει να γερνάει, για πολλά χρόνια, γιατί να το κάνει τώρα; όπως και να έχει αυτά είναι γούστα και ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει με προσωπική ευθύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krasti Νεοφερμένο μέλος Ο Krasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2015 στις 16:15 Ο Krasti έγραψε: #829 21-10-15 16:15 εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:27 Η _fairygirl_: #830 23-10-15 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krasti: εχω κουρεφτη προσφατα και το κεφαλι μου ηταν αρκετα αραιο! Πιο πολυ απο πριν.Πριν κουρεφτω ειχα αλλαξει το σαμπουαν(το βρηκα τυχαια σπιτι) σε ενα που λεγεται Schwarzkopft Nectar Nutrition,και ρωταω αν ξερει κανεις μηπως κανει την τριχα πιο λεπτη Click για ανάπτυξη... Δεν την κάνει,τουλάχιστον σε΄μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:41 Η aye έγραψε: #831 23-10-15 20:41 έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2015 στις 20:43 Η _fairygirl_: #832 23-10-15 20:43 Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: έχει δοκιμάσει κανείς το garnier miraculous oil; αξίζει; Click για ανάπτυξη... Μακράν καλύτερο από της Syoss,Pantene και πολλά άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:05 Η aye έγραψε: #833 20-11-15 21:05 θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2015 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θέλω βοήθεια. πριν 3 βδομάδες δοκίμασα την nature's professional από Apivita (απόχρωση 5.22) έβαλα 20άρι developer και βγήκε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από αυτό που έδειχνε αλλά μ'αρεσε πάρα πολύ. ωστόσο τώρα το χρώμα έχει φύγει σχεδόν όλο,με το ζόρι κοκκινίζει στον ήλιο. τι φταίει; ίσως επειδή είναι "φυτική"; σκέφτομαι να τα ξαναβάψω σε κάνα δίμηνο αλλά δεν μπορώ έυκολα να βρω βαφες σε τέτοια απόχρωση. σκέφτομαι για koleston (55/65) αλλά δεν είμαι σίγουρη. έχετε να προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:10 Η Alma Libre: #834 20-11-15 21:10 Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενδέχεται να φταίει και το χρώμα, και εμένα όταν τα είχα βάψει μια φορά κι έναν καιρό κόκκινο έντονο (ανταύγειες) γρήγορα ξεθώριασε και μου βγήκε καροτί, αλλά είχα κάνει ντεκαπάζ προηγουμένως... Ενδέχεται τότε να φταίει και το χρώμα σου το φυσικό. Πάντως δε νομίζω να φταίει η φυτική, αλλά πολύ ωραίο το χρώμα που τα'βαψες! Της Koleston είναι επίσης ωραίο, αλλά θα σου πρότεινα να τα κάνεις αυτό εδώ που είναι παρόμοιο! Και επίσης Koleston. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 21:19 Η methexys έγραψε: #835 20-11-15 21:19 Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aye,λατρεύω αυτο το χρώμα Και εγώ έχω βάψει τις άκρες σε τέτοιο χρώμα περίπου, ίσως κοκκίνιζε λίγο περισσότερο. Το ποσο θα κρατήσει η βαφή εξαρτάται απο την τρίχα σου και απο την ίδια τη βαφή λογικά. Εμένα το χρώμα πάντως έχει κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες Τώρα αρχίζει να φεύγει αλλά έχει γίνει ένα πολύ ωραίο απαλό ροζ.Γενικα τέτοια έντονα χρώματα,ειδικά τα κόκκινα,ξεβαφουν πολύ γρήγορα συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 22:35 Η aye έγραψε: #836 20-11-15 22:35 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_20150819_155122.JPG 265 KB · Εμφανίσεις: 309 Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το καλοκαίρι τα είχα τέτοιο χρώμα, το οποίο σταδιακά ξέβαφε και μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας από τον ήλιο και την θάλασσα έγινε ένα ροζοκόκκνο. είχε μια διάρκεια τουλάχιστον. ενώ η απιβίτα τεράστια απογοήτευση ήταν τόσο όμορφο αρχικά, κρίμα. η φώτο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:03 Η Anonyme έγραψε: #837 20-11-15 23:03 Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περίμενε, έβαλες την apivita πάνω σε μαλλιά που δεν είχε φύγει τελείως η προηγούμενη βαφή; Επειδή οι οδηγίες λένε το εξής: • Μην εφαρμόζετε τη nature’s professional σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Click για ανάπτυξη... Μήπως φταίει αυτό; Γενικά το κόκκινο είναι πολύ δύσκολο χρώμα, τα περισσότερα μαλλιά το "φτύνουν" και δεν κρατάει. Άπαξ όμως και πιάσει, μετά δεν θα το ξεφορτώνεσαι με τίποτα! Η 77/44 από koleston μου θυμίζει κάπως το χρώμα που είχες το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2015 στις 23:22 Η aye έγραψε: #838 20-11-15 23:22 το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:41 Η _fairygirl_: #839 08-12-15 17:41 Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aye: το είχα διαβάσει αυτό. δεν θεώρησα πως άνηκα σε αυτή την κατηγορία ποια θεωρούνται μεταλλικά χρώματα; Click για ανάπτυξη... Τα πορτοκαλο-κάπως,το σαντρέ το ξανθό και ό,τι γενικά πάει προς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996 Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:27 Η artemis1996: #840 27-12-15 00:27 κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοριτσια θελω να βαψω τα μαλλια μου γκρι! ποια η αποψη σας; παραθετω ορισμενες φωτογραφιες. ποιο σας αρεσει περισσοτερο; θα το τολμουσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.