Δεν ξέρω ακριβώς, τα είχε κάνει η ξαδέλφη μου κάποτε. Ας πει κανείς που ξέρει.ισιωτική = κερατίνη? γιατί έχω ακούσει ότι δεν τα ισιώνει τελείως αλλά τα κάνει λιγότερο ατίθασα που με αυτό δεν εχω θέμα τόσο. εύχομαι όταν τα λούσω και τα φτιάξω εγώ να μαζεύουν κάπως λιγότερο![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

Έχω φίλες που το έχουν κάνει και είναι πολύ ευχαριστημένες και κοιτούσα κι εγώ κάποτε να κάνω αλλά τη βρίσκω πανάκριβη και έχω πολύ πυκνό μαλλί οπότε ποιος ξέρει τι θα μου λεγαν.

Προσωπική μου άποψη, μην ασχοληθείς με ισιώματα αν έχεις μπούκλα, κρίμα είναι, κάνε υπομονή και φρόντιζέ τα στο μεταξύ όπως μπορείς. Θα μακρύνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Το έχω κάνει δύο φορές κι έμεινα κι εγώ ικανοποιημενη. Βέβαια έχω λεπτή τρίχα και το φυσικό μου είναι σπαστό, ο μόνος λόγος που το έκανα τότε ήταν γιατί χρησιμοποιούσα την ισιωτικη σε απαράδεκτο βαθμό και είχα ψαλίδα. Απλά ήθελα με κάποιον τρόπο να σταματήσω να ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου αλλά παράλληλα να τα έχω και ίσια (γιατί πράγματι ένα στέγνωμα αρκεί)Ισιωτική θεραπεία κερατίνης λέγεται και δυναμώνει τα μαλλιά, τα κάνει πιο λεία και πιο διαχειρίσιμα στο ίσιωμα (υποτίθεται ότι αρκεί ένα στέγνωμα).
Έχω φίλες που το έχουν κάνει και είναι πολύ ευχαριστημένες και κοιτούσα κι εγώ κάποτε να κάνω αλλά τη βρίσκω πανάκριβη και έχω πολύ πυκνό μαλλί οπότε ποιος ξέρει τι θα μου λεγαν.![]()
Προσωπική μου άποψη, μην ασχοληθείς με ισιώματα αν έχεις μπούκλα, κρίμα είναι, κάνε υπομονή και φρόντιζέ τα στο μεταξύ όπως μπορείς. Θα μακρύνουν.

Μετά από τις παραπάνω αχρείαστες πληροφορίες για τις τρίχες της κεφαλής μου, να κάνετε την θεραπεία αλλά να μην περίμενε ίσιωμα που θα διαρκέσει πολύ. Εμένα κράτησε 2-3 μήνες αλλά αυτό εξαρτάται και από τον τύπο της τρίχας της κάθεμιας.
Για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά ένα είναι το μυστικό: υπομονή. Κι εγώ βιαζόμουν να τα μακρυνω για να τα φέρω σε ένα μήκος αλλά δε νομίζω πως γίνεται να κάνουμε τίποτα πέρα από το να τα κρατάμε υγιή για να μην γεμίσουν ψαλίδα και ουρές. (αν ισχύει κάτι άλλο, διορθώστε με για να το κάνω κι εγώ

)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Guest 874453
Επισκέπτης

Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γλυκιά/γλυκέ μου, δεν ξέρουμε πού βρίσκεσαι για να σου προτείνουμε.
Ναι σωστό

Konstantinos_m
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά τα φώτα σας! Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό αφρό για μπούκλες; Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει στο super market, θα το κοιτάξω και ηλεκτρονικά εννοείται. Προ ημερών έκανα περμανάντ και χρειάζομαι έναν καλό αφρό σε νορμάλ τιμή, όχι φάση kerastase με 20Ε![]()
Καλησπέρα, λοιπόν,εγώ παίρνω δύο ,ο ένας είναι ο rilken της σβατσκοπφ το νούμερο 6 ή το 6 και ο άλλος είναι ο wella ,για δυνατό κράτημα το νούμερο 5 .ο Βέλα τα κοκαλωνει,ενώ ο άλλος τα αφήνει μαλακά οπότε πολλές φορές τα αναμειγνύω! ελπίζω να βοήθησα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαρουβιάν
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα.Γνωρίζετε αν όλες οι φυσούνες κάνουν για όλα τα πιστολάκια; Η η κάθε εταιρεία έχει το δικό της μοντέλο; Ελπίζω να μη χρειαστεί να αγοράσω νέο πιστολάκι μόνο για την φυσούνα![]()
Μην το πετάξεις!
Υπάρχουν φυσουνες συμβατές με ολα τα πιστολάκια. Θέλει όμως λιγο ψάξιμο. Εγώ αγόρασα αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία από έκθεση καλλυντικών και εφαρμόζει σε όλα τα στόμια.
Συνημμένα
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

@Lady MΚορίτσια έχετε να προτείνετε καμια θεραπεία κατα του σπασίματος της τρίχας για λεπτά ίσια μακρια μαλλιά;

Λογικα θα παρεις προιοντα κατα του σπασιματος της τριχας,εγω προσωπικα προτιμω σαμπουαν που δινει ογκο στα μαλλια,ναι χρησιμοποιω αυτο γιατι εβγαινε και στη γυναικεια γραμμη και το σταματησαν,δινει ογκο και κανει τα μαλλια πιο δυνατα,πιο ανθεκτικα,εμενα με καλυπτει.Δεν εχει δυνατη μυρωδια,ειναι μια χαρα ανεκτο.
Αν θες δοκιμασε το και βλεπεις.

L'Oreal Elvive For Men Regenium XY Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου. Γενικά μου αρέσει πολύ αυτή η εταιρεία. Θα το δοκιμάσω βεβαίως. Είναι και οικονομικό πολύ. Επειδή γενικά τα φροντίζω, αλλά και πάλι σπάνε, σκεφτόμουν μήπως δοκιμάσω καμια θεραπεία σε κομμωτήριο..@Lady Mδες καποιες συμβουλες εδω: https://www.schwarzkopf.gr/el/φροντίδα-μαλλιών/ταλαιπωρημένα-μαλλιά/spasmena-mallia.html
Λογικα θα παρεις προιοντα κατα του σπασιματος της τριχας,εγω προσωπικα προτιμω σαμπουαν που δινει ογκο στα μαλλια,ναι χρησιμοποιω αυτο γιατι εβγαινε και στη γυναικεια γραμμη και το σταματησαν,δινει ογκο και κανει τα μαλλια πιο δυνατα,πιο ανθεκτικα,εμενα με καλυπτει.Δεν εχει δυνατη μυρωδια,ειναι μια χαρα ανεκτο.
Αν θες δοκιμασε το και βλεπεις.
![]()
L'Oreal Elvive For Men Regenium XY Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν L'Oreal Elvive For Men Regenium XY Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Καλη και η θεραπεια ναι σε κομμωτηριο.Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου. Γενικά μου αρέσει πολύ αυτή η εταιρεία. Θα το δοκιμάσω βεβαίως. Είναι και οικονομικό πολύ. Επειδή γενικά τα φροντίζω, αλλά και πάλι σπάνε, σκεφτόμουν μήπως δοκιμάσω καμια θεραπεία σε κομμωτήριο..
Ειχα κανει παλια.
Απλα το σαμπουαν με βοηθησε γιαυτο στο προτεινα. Ειχε και στη γυναικεια γραμμη της elvive αλλα το σταματησαν και μετα στραφηκα εκει.
Δινει ωραια αισθηση μετα το λουσιμο.
Δοκιμασε το και βλεπεις.
Δεν το εχω αποχωριστει

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Νομίζω θεραπεία με κερατίνη. Υπάρχουν και σαμπουάν με κερατίνη. Εγώ χρησιμοποιώ ένα κορεάτικο + μάσκα μαλλιών (ki gold) και εγώ δει διάφορα. Αλλά δεν έχω λεπτή τρίχα. Το αντίθετο μάλιστα. Μου σπάει όμως στις άκρες γιατί τα ισιωνω πολύ συχνά. Αν μπορείς να το βρεις το συνιστώ. Μυρίζει και πολύ ωραία. Το βρήκα σε προσφορά $35 2 λίτρα σαμπουάν 1 λίτρο μασκαΚορίτσια έχετε να προτείνετε καμια θεραπεία κατα του σπασίματος της τρίχας για λεπτά ίσια μακρια μαλλιά;
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ Nelliel! Θα το ψάξω. Βλέπω ότι έχει εξαιρετικές κριτικές.Νομίζω θεραπεία με κερατίνη. Υπάρχουν και σαμπουάν με κερατίνη. Εγώ χρησιμοποιώ ένα κορεάτικο + μάσκα μαλλιών (ki gold) και εγώ δει διάφορα. Αλλά δεν έχω λεπτή τρίχα. Το αντίθετο μάλιστα. Μου σπάει όμως στις άκρες γιατί τα ισιωνω πολύ συχνά. Αν μπορείς να το βρεις το συνιστώ. Μυρίζει και πολύ ωραία. Το βρήκα σε προσφορά $35 2 λίτρα σαμπουάν 1 λίτρο μασκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.