EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-03-21

00:15
Δες τι γραφει και το σαμπουαν που σου ειπα και δοκιμαζεις και της @NellielΕυχαριστώ πολύ Nelliel! Θα το ψάξω. Βλέπω ότι έχει εξαιρετικές κριτικές.
Τωρα ειδα οτι η loreal εχει ειδικη γραμμη για σπασιμο μαλλιων δες
https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/elvive?concern=mallia-pou-spane
Και επιλεγεις τι θελει να εχει το προιον και σου τα βγαζει δες το και αυτο
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

21-03-21

10:21
Αν δεν το βρεις, βρες μάσκα μαλλιών με κερατίνη. Βλέπε τα συστατικά πίσω. Η μάσκα (treatment) ki gold έχει 3 συστατικά κερατίνης πίσω. Εγώ την αφήνω τουλάχιστον 5 λεπτά πάνω. Η φαίνεται πιο χοντρή η τρίχα ειδικά όταν ισιωνω τα μαλλιά μου και έχω περισσότερο όγκο σε σχέση με άλλα προϊόντα.Ευχαριστώ πολύ Nelliel! Θα το ψάξω. Βλέπω ότι έχει εξαιρετικές κριτικές.
Συστήνω σαμπουάν, μάσκες κτλ από κομμωτήριο. Καμιά σχέση με αυτά στο σουπερμάρκετ. Πάρε μεγάλα μπουκάλια που διαρκούν πολύ και συμφέρουν πιο πολύ. Ναι μεν θα δώσεις περισσότερα αλλά διαρκούν περισσότερο. Δεν χρειάζεται να βάζεις πολύ προϊόν στο μαλλί.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

11-04-21

19:19
Δεν έχω λεπτά ίσια μαλλιά αλλά πριν πάρεις κάτι, έχεις σιγουρευτεί ότι δεν έχεις κακές συνήθειες που καταστρέφουν τα μαλλιά; (πχ βούρτσισμα σε βρεγμένα, σφιχτες αλογοουρές κλπ). Γιατί ό,τι θεραπεία και να πάρεις, αν τα κάνεις αυτά πάλι θα σπάνε.Κορίτσια έχετε να προτείνετε καμια θεραπεία κατα του σπασίματος της τρίχας για λεπτά ίσια μακρια μαλλιά;
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-04-21

22:11
Εχω κλεισει ραντεβου σημερα κομμωτηριο αλλα δεν ξερω τι θελω να κανω. Σκεφτομαι για shag haircut. Το μαλλι μου ειναι αρκετα μακρυ. Ειναι περιπου 10εκ πανω απο την μεση. Με προβληματιζει ομως να κανω φραντζα. Σκεφτομαι κατι σαν αυτα:
1
2
3
4
Ειμαι κυριως μεταξυ 1 και 2 (περιπου 10εκ πιο κοντο ομως). Εχω κυμματιστο μαλλι, πιστευετε οτι θα ειναι ευκολο να το κοντρολλαρω με τετοιο κουρεμα ή θα γινω σαν θαμνος; Εχω χοντρη τριχα επισης.
Ειμαι κυριως μεταξυ 1 και 2 (περιπου 10εκ πιο κοντο ομως). Εχω κυμματιστο μαλλι, πιστευετε οτι θα ειναι ευκολο να το κοντρολλαρω με τετοιο κουρεμα ή θα γινω σαν θαμνος; Εχω χοντρη τριχα επισης.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.593 μηνύματα.

23-04-21

22:14
Αν το μαλλι σου είναι απλά λίγο κυμματιστο και δεν έχει έντονο σπάσιμο, θα σωθείς και θα σαι πάντα στυλατη και έτοιμη μόνο με λίγο αφρο ή και χωρίς.Εχω κλεισει ραντεβου σημερα κομμωτηριο αλλα δεν ξερω τι θελω να κανω. Σκεφτομαι για shag haircut. Το μαλλι μου ειναι αρκετα μακρυ. Ειναι περιπου 10εκ πανω απο την μεση. Με προβληματιζει ομως να κανω φραντζα. Σκεφτομαι κατι σαν αυτα:
View attachment 798791 View attachment 798802
View attachment 798813 View attachment 798824
Τα είχα κάνει παλιά με τη μόνη διαφορα πως έχω μέτρια τρίχα και όχι χοντρή.
Προτείνω επίσης φράντζα και όχι αφέλειες, με βόλεψε καλύτερα γιατί οι αφέλειες σε κυμματιστα έχουν λίγο φασαρία το πρωί και μουτζωνουν πιο εύκολα.
(Προκρίνω το 1)
Guest 890013
Επισκέπτης

23-04-21

22:15
Κάνε το πρώτοΕχω κλεισει ραντεβου σημερα κομμωτηριο αλλα δεν ξερω τι θελω να κανω. Σκεφτομαι για shag haircut. Το μαλλι μου ειναι αρκετα μακρυ. Ειναι περιπου 10εκ πανω απο την μεση. Με προβληματιζει ομως να κανω φραντζα. Σκεφτομαι κατι σαν αυτα:
Πολύ safe επιλογή
Nelliel
Περιβόητο μέλος

23-04-21

22:30
Το μαλλι μου κανει οτι θελει. Αν το ισιωσω γινεται κυμματιστο. Αν το κανω κυμματιστο με σιδερο ισιωνει. Αν το αφησω να στεγνωσει μονο του γινεται σαν αυτο, αλλα καπως πιο ισιο στην ριζα:Αν το μαλλι σου είναι απλά λίγο κυμματιστο και δεν έχει έντονο σπάσιμο, θα σωθείς και θα σαι πάντα στυλατη και έτοιμη μόνο με λίγο αφρο ή και χωρίς.
Τα είχα κάνει παλιά με τη μόνη διαφορα πως έχω μέτρια τρίχα και όχι χοντρή.
Προτείνω επίσης φράντζα και όχι αφέλειες, με βόλεψε καλύτερα γιατί οι αφέλειες σε κυμματιστα έχουν λίγο φασαρία το πρωί και μουτζωνουν πιο εύκολα.
(Προκρίνω το 1)
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.593 μηνύματα.

23-04-21

22:49
Έχω ακριβώς τα ίδια κυμματα με της φωτό όταν το αφήνω να στεγνώνει φυσικά.Το μαλλι μου κανει οτι θελει. Αν το ισιωσω γινεται κυμματιστο. Αν το κανω κυμματιστο με σιδερο ισιωνει. Αν το αφησω να στεγνωσει μονο του γινεται σαν αυτο, αλλα καπως πιο ισιο στην ριζα:
View attachment 79885
Κάνε το πρώτο με τη φράντζα, πιο εύκολα το αλλάζεις αν δεν σ αρέσει, πιο εύκολα το κοντρολάρεις να μη μουντζώνει κτλ.
Οι αφέλειες με είχαν ζορίσει πολύ παλιοτερα και δεν τις επέλεξα ξανά ποτε.
Με γεια η αλλαγή ο,τι κι αν αποφασίσεις

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

23-04-21

22:54
εγω αν ειχα το μαλλι σου θα επελεγα αυτα τα 2Το μαλλι μου κανει οτι θελει. Αν το ισιωσω γινεται κυμματιστο. Αν το κανω κυμματιστο με σιδερο ισιωνει. Αν το αφησω να στεγνωσει μονο του γινεται σαν αυτο, αλλα καπως πιο ισιο στην ριζα:
View attachment 79885
Μεγεια!!!

Συνημμένα

23-04-21

23:12
Εγώ απλά θα το έκανα διάφορα μεγέθη και θα το άφηνα χωρίς να το ισιώνω αφού όταν στεγνώνει φυσικά έχει ωραία κύματα.Το μαλλι μου κανει οτι θελει. Αν το ισιωσω γινεται κυμματιστο. Αν το κανω κυμματιστο με σιδερο ισιωνει. Αν το αφησω να στεγνωσει μονο του γινεται σαν αυτο, αλλα καπως πιο ισιο στην ριζα:
View attachment 79885
Nelliel
Περιβόητο μέλος

23-04-21

23:15
Εχω κουραστει να το ισιωνω ειναι η αληθεια. Λουστηκα και θα τα αφησω οπως ειναι για να μου συστησουν πως να τα κανω. Η υγρασια με κανει θαμνο, ειδικα αν τα ισιωσω. Αν τα κανω διαφορα μεγεθη λογικα θα μπορεσω να διατηρησω λιγο περισσοτερο μηκος. Το εχω καψει εντελως στις ακρες και πρεπει να φυγουν, αλλα απο την αλλη δεν θελω να αφαιρεσω πολυ μηκος. Χρονια ειχα να τα διατηρησω σε τετοιο μηκος.
Guest 890013
Επισκέπτης

24-04-21

17:41
Μόνο σε εμένα μου τη δίνουν καμια φορά τόσο τα μακριά μαλλιά που θέλω να τα κάνω ενα τόσο κοντό καρέ να ηρεμήσω;
Έχω πολυ μακριά μαλλιά και είναι ωραια και μπλα μπλα όμως υπάρχουν φορές οπως οταν κοιμάμαι το βράδυ ή οταν μπλέκονται etc που μου την δίνουν τόσο πολύ.
Εν τελει μακρύ μαλλι και ωραιο μες τα νεύρα η κοντό και σαν αγοράκι να βρώ την υγειά μου;
Έχω πολυ μακριά μαλλιά και είναι ωραια και μπλα μπλα όμως υπάρχουν φορές οπως οταν κοιμάμαι το βράδυ ή οταν μπλέκονται etc που μου την δίνουν τόσο πολύ.
Εν τελει μακρύ μαλλι και ωραιο μες τα νεύρα η κοντό και σαν αγοράκι να βρώ την υγειά μου;

24-04-21

17:53
Χαχα κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει;Μόνο σε εμένα μου τη δίνουν καμια φορά τόσο τα μακριά μαλλιά που θέλω να τα κάνω ενα τόσο κοντό καρέ να ηρεμήσω;
Εν τελει μακρύ μαλλι και ωραιο μες τα νεύρα η κοντό και σαν αγοράκι να βρώ την υγειά μου;![]()

Guest 890013
Επισκέπτης

24-04-21

17:54
γενικά σαν άνθρωπος είμαι των άκρων η θα φτανει στον κώλο ή θα ναι φρεσκοξυρισμένο!Χαχα κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει;![]()

Απλά το ενδιάμεσο είναι λίγο άχαρο νομίζω,μπανάλ

24-04-21

17:57
Ε τότε πάω πάσο!γενικά σαν άνθρωπος είμαι των άκρων η θα φτανει στον κώλο ή θα ναι φρεσκοξυρισμένο!
Απλά το ενδιάμεσο είναι λίγο άχαρο νομίζω,μπανάλ

Guest 209912
Επισκέπτης

24-04-21

17:59
Στον κώλο. Το αγορέ είναι μπλιαχ.
Guest 890013
Επισκέπτης

24-04-21

18:09
Εντάξει μολις κουρεύτηκα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

24-04-21

18:37
Φανταστικα ειναι ολα και μην φοβασαι καθολου τις αφελειες και ειναι και τελέυταια ταση! Τα εκανες;Εχω κλεισει ραντεβου σημερα κομμωτηριο αλλα δεν ξερω τι θελω να κανω. Σκεφτομαι για shag haircut. Το μαλλι μου ειναι αρκετα μακρυ. Ειναι περιπου 10εκ πανω απο την μεση. Με προβληματιζει ομως να κανω φραντζα. Σκεφτομαι κατι σαν αυτα:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θεα!Εντάξει μολις κουρεύτηκα.

Βρε συ και εγω εχω μακρια και πολλα,σγουρα.Το βραδυ,βασικα ολη τη μερα τα εχω αλογοουρα ψηλα και ετσι κοιμαμαι.Γιατι δεν τα πιαβεις στον υπνο; Εννοειται δεν βολευουν κατω .

Guest 890013
Επισκέπτης

24-04-21

18:44
Εμένα είναι ισια-σπαστά.Φανταστικα ειναι ολα και μην φοβασαι καθολου τις αφελειες και ειναι και τελέυταια ταση! Τα εκανες;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θεα!
Βρε συ και εγω εχω μακρια και πολλα,σγουρα.Το βραδυ,βασικα ολη τη μερα τα εχω αλογοουρα ψηλα και ετσι κοιμαμαι.Γιατι δεν τα πιαβεις στον υπνο; Εννοειται δεν βολευουν κατω .![]()
Τα πιάνω αλλά λύνονται.
Πνίγομαι σε μια κουταλιά νερο και νευριάζω.
Θα ηθελα να εχω κι εγω σγουρά μαλλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.