BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2022 στις 23:30 Η BeatrixKiddo: #61 28-10-22 23:30 Λατρεύω τα πικάπ και δίσκους βινυλίου...Η ποιότητα ήχου που βγάζει είναι εξαιρετική και πραγματικά είναι στόχος μου να πάρω ένα πικάπ δικό μου και να αρχίσω δειλά δειλά τη συλλογή μου με δίσκους βινυλίου. Παρακατω παραθέτω το δώρο που έκανα στον πατέρα μου ως λάτρης της disco που είμαστε και οι 2 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 17:05 Ο Scandal έγραψε: #62 13-03-23 17:05 Οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ξεπερνούν τα CD για πρώτη φορά από τα τέλη της δεκαετίας του '80 Οι δίσκοι ξεπερνάνε σε πωλήσεις τα CD μετά από χρόνια www.insomnia.gr Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 18:27 Ο Dias έγραψε: #63 13-03-23 18:27 1) Οι δίσκοι βινυλίου είναι όμορφοι, έχουν χορταστικό εξώφυλλο, δίνουν τη χαρά της αντίκας, είναι απολαυστική η τελετουργία τους, δρουν συναισθηματικά, ξυπνούν το ένστικτο του συλλέκτη. Μόνο που η "καλύτερη και πιο πραγματική μουσική" τους είναι απλά ένας μύθος. 2) Έχει αναλυθεί (μηνύματα 12, 27, 31, 49) του θέματος γιατί η ποιότητα του αναλογικού ήχου είναι σαφώς κατώτερη του ψηφιακού. Η ιδέα κάποιων μόνον ισχυρίζεται το αντίθετο. 3) Το βινύλιο έχει ουσιαστικά πεθάνει. Λόγω των παραπάνω, οι δίσκοι βινυλίου και τα πικάπ έχουν εμπορική αξία και θα έχουν σαν αντίκες. 4) Όπως οι δίσκοι βινυλίου, έτσι έρχεται και το τέλος στα CD μουσικής. Η τεχνολογία προχωρά και έχουμε ήδη πολύ καλύτερα και αποδοτικότερα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης ήχου. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 15:58 Ο Scandal έγραψε: #64 10-04-23 15:58 Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 16:31 Ο Dias έγραψε: #65 10-04-23 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander fmarulezkd Memetchi American Economist arko faiy alsis Εχέμυθη User2350 taketrance camil Sosstoss Unboxholics jj! giannhs2001 J.Cameron Wonderkid nicole1982 constansn ggl Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατρεύω τα πικάπ και δίσκους βινυλίου...Η ποιότητα ήχου που βγάζει είναι εξαιρετική και πραγματικά είναι στόχος μου να πάρω ένα πικάπ δικό μου και να αρχίσω δειλά δειλά τη συλλογή μου με δίσκους βινυλίου. Παρακατω παραθέτω το δώρο που έκανα στον πατέρα μου ως λάτρης της disco που είμαστε και οι 2
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 17:05 Ο Scandal έγραψε: #62 13-03-23 17:05 Οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ξεπερνούν τα CD για πρώτη φορά από τα τέλη της δεκαετίας του '80 Οι δίσκοι ξεπερνάνε σε πωλήσεις τα CD μετά από χρόνια www.insomnia.gr Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 18:27 Ο Dias έγραψε: #63 13-03-23 18:27 1) Οι δίσκοι βινυλίου είναι όμορφοι, έχουν χορταστικό εξώφυλλο, δίνουν τη χαρά της αντίκας, είναι απολαυστική η τελετουργία τους, δρουν συναισθηματικά, ξυπνούν το ένστικτο του συλλέκτη. Μόνο που η "καλύτερη και πιο πραγματική μουσική" τους είναι απλά ένας μύθος. 2) Έχει αναλυθεί (μηνύματα 12, 27, 31, 49) του θέματος γιατί η ποιότητα του αναλογικού ήχου είναι σαφώς κατώτερη του ψηφιακού. Η ιδέα κάποιων μόνον ισχυρίζεται το αντίθετο. 3) Το βινύλιο έχει ουσιαστικά πεθάνει. Λόγω των παραπάνω, οι δίσκοι βινυλίου και τα πικάπ έχουν εμπορική αξία και θα έχουν σαν αντίκες. 4) Όπως οι δίσκοι βινυλίου, έτσι έρχεται και το τέλος στα CD μουσικής. Η τεχνολογία προχωρά και έχουμε ήδη πολύ καλύτερα και αποδοτικότερα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης ήχου. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 15:58 Ο Scandal έγραψε: #64 10-04-23 15:58 Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 16:31 Ο Dias έγραψε: #65 10-04-23 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander fmarulezkd Memetchi American Economist arko faiy alsis Εχέμυθη User2350 taketrance camil Sosstoss Unboxholics jj! giannhs2001 J.Cameron Wonderkid nicole1982 constansn ggl Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ξεπερνούν τα CD για πρώτη φορά από τα τέλη της δεκαετίας του '80 Οι δίσκοι ξεπερνάνε σε πωλήσεις τα CD μετά από χρόνια www.insomnia.gr
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2023 στις 18:27 Ο Dias έγραψε: #63 13-03-23 18:27 1) Οι δίσκοι βινυλίου είναι όμορφοι, έχουν χορταστικό εξώφυλλο, δίνουν τη χαρά της αντίκας, είναι απολαυστική η τελετουργία τους, δρουν συναισθηματικά, ξυπνούν το ένστικτο του συλλέκτη. Μόνο που η "καλύτερη και πιο πραγματική μουσική" τους είναι απλά ένας μύθος. 2) Έχει αναλυθεί (μηνύματα 12, 27, 31, 49) του θέματος γιατί η ποιότητα του αναλογικού ήχου είναι σαφώς κατώτερη του ψηφιακού. Η ιδέα κάποιων μόνον ισχυρίζεται το αντίθετο. 3) Το βινύλιο έχει ουσιαστικά πεθάνει. Λόγω των παραπάνω, οι δίσκοι βινυλίου και τα πικάπ έχουν εμπορική αξία και θα έχουν σαν αντίκες. 4) Όπως οι δίσκοι βινυλίου, έτσι έρχεται και το τέλος στα CD μουσικής. Η τεχνολογία προχωρά και έχουμε ήδη πολύ καλύτερα και αποδοτικότερα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης ήχου. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 15:58 Ο Scandal έγραψε: #64 10-04-23 15:58 Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 16:31 Ο Dias έγραψε: #65 10-04-23 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander fmarulezkd Memetchi American Economist arko faiy alsis Εχέμυθη User2350 taketrance camil Sosstoss Unboxholics jj! giannhs2001 J.Cameron Wonderkid nicole1982 constansn ggl Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Οι δίσκοι βινυλίου είναι όμορφοι, έχουν χορταστικό εξώφυλλο, δίνουν τη χαρά της αντίκας, είναι απολαυστική η τελετουργία τους, δρουν συναισθηματικά, ξυπνούν το ένστικτο του συλλέκτη. Μόνο που η "καλύτερη και πιο πραγματική μουσική" τους είναι απλά ένας μύθος. 2) Έχει αναλυθεί (μηνύματα 12, 27, 31, 49) του θέματος γιατί η ποιότητα του αναλογικού ήχου είναι σαφώς κατώτερη του ψηφιακού. Η ιδέα κάποιων μόνον ισχυρίζεται το αντίθετο. 3) Το βινύλιο έχει ουσιαστικά πεθάνει. Λόγω των παραπάνω, οι δίσκοι βινυλίου και τα πικάπ έχουν εμπορική αξία και θα έχουν σαν αντίκες. 4) Όπως οι δίσκοι βινυλίου, έτσι έρχεται και το τέλος στα CD μουσικής. Η τεχνολογία προχωρά και έχουμε ήδη πολύ καλύτερα και αποδοτικότερα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης ήχου.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 15:58 Ο Scandal έγραψε: #64 10-04-23 15:58 Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 16:31 Ο Dias έγραψε: #65 10-04-23 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander fmarulezkd Memetchi American Economist arko faiy alsis Εχέμυθη User2350 taketrance camil Sosstoss Unboxholics jj! giannhs2001 J.Cameron Wonderkid nicole1982 constansn ggl Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.842 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 16:31 Ο Dias έγραψε: #65 10-04-23 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander fmarulezkd Memetchi American Economist arko faiy alsis Εχέμυθη User2350 taketrance camil Sosstoss Unboxholics jj! giannhs2001 J.Cameron Wonderkid nicole1982 constansn ggl Citylights Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Βρήκα στη πόρτα μου διαφημιστικό φυλλάδιο από προφανώς παλιατζήδικο συγκεκριμένα ότι αγοράζουν άμεσα δίσκους βινυλίου και CD! Έλα χριστέ. Click για ανάπτυξη... Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω).
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 17:13 Ο Scandal έγραψε: #66 10-04-23 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τι σε εκπλήσσει; Είδος υπό εξαφάνιση το βινύλιο (και σύντομα και το CD), άρα αποκτούν συλλεκτική αξία.(Έχω μερικές χιλιάδες δίσκους βινυλίου, αλλά δεν πουλάω). Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιος θα τα αγοράσει; Οι νέοι ή οι 50 φεύγα, τι κοινό δλδ υπάρχει που θα φέρει κέρδος; Θυμάμαι έναν παππού συγγενικής οικογένειας, που είχε ένα μικρό πλυσταριό στην ταράτσα, στα 90s και είχε μαζέψει - μάλλον από το μοναστηράκι - ό,τι σαβούρα υπήρχε: παλιά κασετόφωνα (τα πιο παλιά που έμπαινε οριζόντια η κασέτα), 70s μικρές tv, ραδιοφωνάκια, παλιές ξυριστικές μηχανές, κουδούνια, κουρδιστά ρολόγια. Μιλάμε για κανονικό hoarding. Πικαπ και δίσκους δε θυμάμαι να είχα δει πάντως. Τότε που είχα δει το δωματιάκι του με όλα αυτά είχα ξετρελαθεί (θα ήμουν δημοτικό). Μικρός ασχολήθηκα λίγο με συλλογές, μετά μου φάνηκε μάταιη ασχολία.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 14 Μαΐου 2023 στις 18:23 Ο Scandal έγραψε: #67 14-05-23 18:23 Ακούγεται τέλεια στα high resolution ηχεία μου, με ribbon tweeters