Δεν έχω βρει κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υ.γ.: Ψάξε όχι για προγράμματα που κάνουν edit pdf αλλά για προγράμματα που κάνουν το pdf αρχείο κειμένου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[FONT="]Ï ñüëïò ôùí µÝóùí áëëÜ êáé åéäéêüôåñá ôùí åéêüíùí óôçí åêðáéäåõôéêÞ äéáäéêáóßá[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]áðïôÝëåóå êáé áðïôåëåß óçµåßï áíôéðáñÜèåóçò ôéò ôñåéò ôåëåõôáßåò äåêáåôßåò.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]ÓÞµåñá µåôÜ áðü ðïëëÝò Ýñ[/FONT]
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Alessandra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί έχει κενά ασφαλείας.Ψάχνω πρόγραμμα εναλλακτικό του adobe acrobat reader. Γιατί το συγκεκριμένο θεωρείται διάτρητο;
Εναλλακτικά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ. Μία λίστα -> https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PDF_software
Εγώ έχω το Evince ως αντίστοιχο. Απλό και Open Source. Έχει και για Windows.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

pdf θελεις να βλεπεις..
δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το θεμα ασφαλειας..
ανοιγε τα με το chrome τοτε..

αυτο εχει εξαιρετικες κριτκες στο download com ,,δες και τα υπολοιπα free pdf readers εκει..
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

τι κενα δηλαδη?
pdf θελεις να βλεπεις..
δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το θεμα ασφαλειας..
ανοιγε τα με το chrome τοτε..
αυτο εχει εξαιρετικες κριτκες στο download com ,,δες και τα υπολοιπα free pdf readers εκει..
τα pdf files εχουν γινει πιο επικινδυνα και απο τα .exe καθε μερα βγαινουν exploits βλεπε metasploit evil pdf files

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω ότι το adobe reader είναι καλό τουλάχιστον για τις εφημερίδες της κυβερνήσεως.. Δεν πιστεύω να βάλουν τίποτα ιούς μέσα σ'αυτά (εδώ να μου πείτε ούτε μία ιστοσελίδα της προκοπής δεν ξέρουν να φτιάξουν, θα φτιάξουν και ιούς.).. xD
το θεμα δεν ειναι αν το αρχειο εχει ιό το θεμα ειναι οτι το προγραμμα δεν ειναι ασφαλες

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

το θεμα δεν ειναι αν το αρχειο εχει ιό το θεμα ειναι οτι το προγραμμα δεν ειναι ασφαλες![]()
Δηλαδή να γυρίσω πίσω στο Foxit Reader;

Εγώ, πάντως, απ'όταν πήρα τον υπολογιστή, Adobe έχω και δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι στιγμής..

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή να γυρίσω πίσω στο Foxit Reader;
Εγώ, πάντως, απ'όταν πήρα τον υπολογιστή, Adobe έχω και δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι στιγμής..![]()
το προγραμμα που προτεινε ο γιωργος ειναι πολυ καλο

ακομα οσο για το οτι δεν εχεις παθει τπτ ,για ολα υπαρχει πρωτη φορα

Alessandra
Διάσημο μέλος

Πείτε κι άλλα να μαθαίνουμε...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υ.γ.: Στο laptop χρησιμοποιώ foxit
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Βασικά το πρόβλημα με το adobe reader είναι ότι είναι υπερβολικά βαρύ.
αυτο ισχυει..
μεχρι να κανεις κλικ,κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει..

Alessandra
Διάσημο μέλος

Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε έναν εναλλακτικό...
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όχι, απλά έχεις σχετικά καλό PC. Στο desktop μου όλα okey!σε εμενα δεν αργει υποπτο![]()
Alessandra
Διάσημο μέλος

Όχι, απλά έχεις σχετικά καλό PC. Στο desktop μου όλα okey!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.