enrose
Δραστήριο μέλος

Είχε κάνει θράυση τότε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οι ελληνικές διαφημίσεις τον τελευταίο καιρό, έχουν ανέβει πολλά level.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

σου φτιαχνει τη διαθεση
βγαζει μια ανθρωπινη λαικη καλοσυνη..
τι βαζεις μεσα?
τον πατερα μου και τη μανα μου βαζω..!

Myrtle
Διάσημο μέλος

Την είδα χθες πρώτη φορά και λύθηκα στα γέλια!

Ποσο υπεροχη διαφημιση!!!

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι όλη η διαφήμιση...τελειώνει με μια γιαγιά που κυκλοφορεί με όπλο στη τσάντα της....Την είδα χθες πρώτη φορά και λύθηκα στα γέλια!![]()

Εμένα πάλι μου άρεσει η διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά που τσαλακώνει τον εαυτό του....
Έχω λυθεί στα γέλια....

Mercury
Επιφανές μέλος

Την είδα χθες πρώτη φορά και λύθηκα στα γέλια!![]()
Δεν είναι όλη η διαφήμιση...τελειώνει με μια γιαγιά που κυκλοφορεί με όπλο στη τσάντα της....
Εμένα πάλι μου άρεσει η διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά που τσαλακώνει τον εαυτό του....
Έχω λυθεί στα γέλια....![]()
Εχω πεθανει και με τις δυο....Κλαιω απο τα γελια.
Καλα ποτε εκανε ο Ρουβας τετοια διαφημιση??
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει..
Myrtle
Διάσημο μέλος

Δεν είναι όλη η διαφήμιση...τελειώνει με μια γιαγιά που κυκλοφορεί με όπλο στη τσάντα της....![]()
Αχ βββ, δεν με προσέχεις καθόλου! Το είδες το βιντεάκι που έβαλα; Έχει και την γιαγιά και το σημείο που ακούγεται το περιπολικό μέσα!
Έχω λυθεί στα γέλια....![]()
Εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ γελοίος ο Ρουβάς σε αυτή τη διαφήμιση (όπως και γενικότερα, άλλωστε...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το παρακανεΕμένα πάλι μου φάνηκε πολύ γελοίος ο Ρουβάς σε αυτή τη διαφήμιση (όπως και γενικότερα, άλλωστε...)!
φαινεται οτι δεν ειναι ηθοποιος..

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Δικό μου λάθος τότε ...άρα κι εγώ μισή διαφήμιση έχω δει γιατι αυτή που ετυχε να δω τελείωνε με τη γιαγιά.....Αχ βββ, δεν με προσέχεις καθόλου! Το είδες το βιντεάκι που έβαλα; Έχει και την γιαγιά και το σημείο που ακούγεται το περιπολικό μέσα!

Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.....αλλά περναει το νόημα που θέλει....
με τους κλέφτες.... επίκαιρο....τόση πλύση εγκεφάλου.....
Δείτε κι αυτή!
Mercury
Επιφανές μέλος

p.s.Η Δημητριεβιτς ειναι αυτη στα αριστερα της ξανθιας;(σε ρολο κομπαρσας;;Αχ..Ατιμη κριση

Mercury
Επιφανές μέλος

- Να περάσω το βραδάκι να σε πάρω με το αγροτικό;
- Στο αγροτικό; Ποτέ! Μυρίζει κοπριά!...
GPS Γαϊδάρου: "Στην επόμενη στάνη στρίψτε δεξιά" -- Tragic!
- Εγώ δέν ξεφεύγω ποτέ έχω απλικέσιο (application) -- Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες και σου κάνω άλλες χάρες!
Και στη συνέχεια ακούγονται ατάκες όπως:
- Ακόμα και στο κάρο τον χρόνο μας τσεκάρω! και...
- Κίτσο;! Γιορ α τσεκ μασιν (you're a check machine)!
Backdrop
Δραστήριο μέλος

whiteangel
Νεοφερμένο μέλος

Αν και έχουμε δει πολλούς τύπους εφαρμογών στο Facebook, μάλλον ο πιο πρωτότυπος μέχρι τώρα είναι αυτός που έχει δημιουργήσει η εταιρεία ρούχων Stussy με έδρα το Άμστερνταμ. Η εταιρεία λοιπόν σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλάξετε ένα μοντέλο από τα περιττά του ρούχα κάνοντας απλώς Like.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το project, η κοπέλα ασφυκτιά κάτω από τα τόσα ρούχα που φοράει. Συνεπώς είναι καθήκον των χρηστών του Facebook να την απαλλάξουν από αυτά πατώντας Like στην εφαρμογή.
Όπως είναι φυσικό, η εφαρμογή έχει ήδη συγκεντρώσει σφοδρή κριτική. Επιπλέον πολλοί αναφέρουν ότι παραβιάζει και τους όρους χρήσης του Facebook αν και κάτι τέτοιο είναι σχετικά αμφίβολο.
Παρόλα αυτά αν εσάς δεν σας ενδιαφέρει οι κατηγορίες που έχει δεχθεί πέρι εμπορευματοποίησης του γυναικείου σώματος και θέλετε να την εγκαταστήσετε, μπορείτε τη βρείτε ΕΔΩ: https://www.facebook.com/pages/Stüssy-Amsterdam/146699655375698?sk=app_402493969780205
ΠΗΓΗ:https://www.proho.gr/
*Σημείωση Συντάκτη:Τα μηνύματα #515 έως #519 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα "Γδύστε ένα μοντέλο".
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εδω βιομηχανιες δις πουλανε τη γυναικεια σαρκα με το κιλο επισημα και νομιμοτατα,,
υποκρισια που σπαει κοκκαλα..
whiteangel
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι απλά μια ακόμα πετυχημένη διαφήμιση.

Είναι απλά μια ακόμα πετυχημένη διαφήμιση.
Διαφωνω
Πληρης αποτυχια
Μας αφησε με το πουλι στο χερι..

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ένα διαφημιστικό σποτ στο διαδίκτυο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Εκατοντάδες χιλιάδες "χτυπήματα". Η απόλυτη μορφή αγάπης, η μητρική...
πηγήΤο είδα 3 φορές. Δάκρυσα και τις τρεις. Δεν ήμουν σίγουρος αν όλοι θα αντιδρούσαν το ίδιο γιατί κάθε φορά συν-κινούμαι με τον αθλητή που δακρύζει στο βάθρο και επιπρόσθετα η απώλεια της μητέρας μου είναι ακόμα νωπή. Το πόσταρα όμως το πρωί στο Facebook και έγινε shared από πάρα πολλούς. Άρα τελικά,δεν είμαι μόνο εγώΜε το που το είδα, συνειδητοποίησα ότι είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό διαφημιστικό. Είναι σκηνοθετημένο από τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου και πίσω από αυτές τις εικόνες κρύβονται ατελείωτες ώρες δουλειάς από πάρα πολύ κόσμο που ο καθένας είναι από τους καλύτερους στον τομέα του. Όμως η σημασία του δεν έγκειται στην τελειότητα της παραγωγής του αλλά στην υπογραφή στο τέλος. Tο υπογράφει η Procter & Gamble.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.