actaestfaboula
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

- ΕΕ!! Μανωλιό, άκουσα καλά μωρε, επάντρεύτηκες τσ' Ασημάκη τη θυγατέρα;
- Εκουζουλάθηκες μωρέ; Εξάνοιξές τηνε καλά; Ω την παντέρμη!!!
Ολο τρώγει, και τρώγει, και τρώγει και φαρδαίνει. Εκατήντησε ωσάν τον ιπποπόταμο. Αμφίβιο. Φτάνει τα 5 μέτρα μήκος και τσι 3 τόνους βάρος.
Θηλαστικό τσι ζούγκλας. Ζει στα δάση του Ζαϊρ, του Νίγηρα και τσι Ναμίμπια. Τρώγει ωσαμε 68 κιλά χόρτα την ημέρα. Α, και η ουρά του φτάνει τους 50 πόντους.....
και βάλε!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Η χειρότερη με το 11 8 80 παιδιά αυτή η γρία μου δίνει στα νευρα ποιός μ@λάκας τις έβγαλε αυτές τις διαφημίσεις??

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Η απάντηση μπορέι να είναι μόνο μία...
- ΕΕ!! Μανωλιό, άκουσα καλά μωρε, επάντρεύτηκες τσ' Ασημάκη τη θυγατέρα;
- Εκουζουλάθηκες μωρέ; Εξάνοιξές τηνε καλά; Ω την παντέρμη!!!
Ολο τρώγει, και τρώγει, και τρώγει και φαρδαίνει. Εκατήντησε ωσάν τον ιπποπόταμο. Αμφίβιο. Φτάνει τα 5 μέτρα μήκος και τσι 3 τόνους βάρος.
Θηλαστικό τσι ζούγκλας. Ζει στα δάση του Ζαϊρ, του Νίγηρα και τσι Ναμίμπια. Τρώγει ωσαμε 68 κιλά χόρτα την ημέρα. Α, και η ουρά του φτάνει τους 50 πόντους.....
και βάλε!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες

panathas
Νεοφερμένο μέλος

Μου αρέσουν όλες οι διαφημίσεις της Q.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πουτ δε κοτ νταουν σλοουλιε! Γιου χαβε δε ραΐτ το ρεμεΐΐν σαΐλεντ, ανιθινγκ γιου σεΐ κεν μπε γιουζντ αγκανστ γιου ιν δε καλ οφ λοουβ
Η με αγγλικους χαρακτιρες
Freeze! Freeze lio!
Put the cot down slowly, you have the right to remain silent, anything you say can be used again you in the call of law
(την εχω και σε βιντεακι αμα θελετε, εχω και αλλες)
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από panathas:Να σου θυμίσω bunny ότι θυμάσαι την διαφήμιση επειδή σου σπάει τα νεύρα αυτό ήθελαν να πετύχουν αυτοί που την έφτιαξαν.
Μου αρέσουν όλες οι διαφημίσεις της Q.
τί ήθελαν??
να μας σπάνε τα νεύρα??

Α ναι και της κιου έχουν πλάκα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:ιν δε καλ οφ λοουβ
in the call of law
ΑΥΑΥΑΥΑΪ ΚΑΡΑΜΠΑ

εγραψες κρονάκο. τοταλ ρεσπεκτ.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

οι περισσότεροι είχαν τρελαθεί
τόσο ανάποδο πλάσμα είμαι??

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto
Νεοφερμένο μέλος

επισης μ αρεσει κ καινουργια της Q με τον da vinci

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η αγαπημενη εβερ ηταν η περσινη του magic five senses (κι η φετινη καλουλα ειναι, αλλα την περσινη δε τη φτανει καμιααα!)
Α, μ'αρεσει κι αυτη του pegeot (τωρα στανταρ το γραφω λαθος :p) 207 με τις πασχαλιτσες που σεξουλιαζονται μες στο αυτοκινητο

kleftra
Διάσημο μέλος

Τώρα έχω κολλήσει με το πουτ δε κοτς νταουν σλόουλι

Και της Q είναι κάποιες πετυχημένες .
Προπέρσι μου άρεσε ο Σάββας που δεν έλεγε να γυρίσει σπίτι.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:pegeot (τωρα στανταρ το γραφω λαθος :p)
peugeot
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο απαιχτος..

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.