Απλα όσο να ναι, ε είναι στενάχωρο ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Νι και ξενι. Δε με νοιάζει. Βαρέθηκα. Κάποιοι βιαζόμαστε. Τι κατάσταση είναι αυτή; Όλοι την είδαν οδηγοί. Άμα φοβάσαι να οδηγήσεις να κάτσεις σπίτι σου. Άντε κάθε κυράτσα παίρνει ένα τιμόνι και πάει λες και κουβαλάει αυγά. Δέκα ώρες να πάρει μια στροφή. Ήμαρτον. Τις μοίρες υπολογίζει; Σχεδόν σταματάει το αυτοκίνητο και μετά στρίβει. Αφού δεν ξέρεις να οδηγείς. Παραδέξου το. Τι μου το παίζεις και καλά ο Ευρωπαίος που τηρεί τα όρια ταχύτητας; Την τύφλα σου δεν ξέρεις.
Το φανάρι πράσινο, εννοείται πάει σαν κότα, ρεμβάζει χαλαρά την ανατολή του ηλίου από τα δεξιά ,λες και βρίσκεται πάνω σε κρουαζιερόπλοιο...και φυσικά ποιον θα πιάσει το φανάρι; Εμένα που είμαι από πίσω.
Ενώ αυτός θα έχει προλάβει να περάσει. Πάτα το βρε (άντε μην πω) λίγο να προλάβει να περάσει και κανένας άλλος.
Άσε τις ευγένειες και προχώρα και μην αφήνεις όλον τον ντουνιά να χωθεί μπροστά σου. Πάρτο χαμπάρι. Εσύ έχεις προτεραιότητα και η στιγμή για να δείξεις τους καλούς σου τρόπους δεν είναι η κατάλληλη.
Μάθε επιτέλους τον ΚΟΚ. Όταν έχεις προτεραιότητα σε αφήνω να περάσεις. Όταν έχω εγώ, με αφήνεις εσύ να περάσω.Μην μου το παίζεις κύριος και μου παραχωρείς την προτεραιότητά σου. Δεν τη θέλω. Το αμάξι μου ούτως ή άλλος έκανα τον κόπο και το σταμάτησα για να περάσεις. Τελειώνε και προχώρα. Ή μήπως θα κοιταζόμαστε πενήντα ώρες σταματημένοι και οι δυο ποιος θα περάσει; Είναι απλά τα πραγμάτα. Είσαι από τα δεξιά, άρα περνάς εσύ πρώτος. Και αν δεν ξέρεις ποιο είναι το δεξί σου χέρι, βάλε ένα σημάδι να τα ξεχωρίζεις. Καραγκιοζάκο.
Και ναι εγώ είμαι αυτή που θα σου κορνάρω από το τέλος της ουράς για να ξυπνήσεις. Το φανάρι είναι πράσινο εδώ και μισή ώρα... κι εσύ σκαλίζεις σκυμμένος εκείνη την ώρα το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου. Είσαι πρώτος στην ουρά, έχε τα μάτια σου στο φανάρι,βάλε πρώτη και ξεκίνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
xrictian
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis55
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...